3
sep
Seneste opdatering: 3/9-24 kl. 0933
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg savner min ungdoms blĂ„ himmel”

“Vejrmodifikation” kalder de ogsĂ„ dette, at sprede aluminium- og bariumartikler og mange andre giftige nanopartikler i luften for at holde solen ude og kĂžle jorden ned. Disse siver ned i jorden og skader landbruget og gĂžr afgrĂžderne giftige. De er giftige for alle levende vĂŠsner. Insekterne forsvinder, og sĂ„ forsvinder fuglene. LandmĂŠndene siger, de mangler sol:

Det vĂ„de vejr i forĂ„ret og  kan mĂŠrkes i landbruget. Årets hĂžst ser ud til at blive sĂŠrdeles dĂ„rlig. Landbruget kĂŠmper i disse uger med at fĂ„ hĂžsten i hus oven pĂ„ perioden juli 2023 til juni 2024, der blev de 12 vĂ„deste mĂ„neder i trĂŠk mĂ„lt nogensinde VĂ„dt vejr skyld i rekorddĂ„rlig hĂžst.

Det er et stort og farligt eksperiment, men det mĂ„ vĂŠre godkendt af regeringer i alle de lande, hvor det forekommer. Mange tror ikke dette vanvid forekommer, me det er som med andre ikke fĂžr sete fĂŠnomener – som med Covid-vaccinernes effekter – kun de der ikke har undersĂžgt det, som kalder det “en konspirationsteori.”  De kan bare se denne dokumentar, der er lavet af det kompetente Geoengeningwatch. Blandt andre medvirker Catherine Austin-Fitz, der ikke ryger med pĂ„ hvad som helst.

Jeg laver denne post, fordi jeg har studeret fĂŠnomenet sĂ„ lĂŠnge, at jeg kan siger, at “Chemtrails” er en realitet, og fordi Robert Kennedy jr. i gĂ„r lovede at ville stoppe “Chemtrailsforbrydelsen” nĂ„r en Trump-regering kommer til.

Hele den bestukne mainstreamspresse gĂžr selvfĂžlgelig grin med Kennedy, ligesom de latterliggjorte enhver der fremfĂžrte beviser for vaccinernes skadelighed. Det er nu engang deres job. Jeg foreslĂ„r jer, at vi stoler pĂ„ egne Ăžjne og Ăžrer, fremfor disse propagandamedier. Ergo – se og lĂŠs, se op i himlen og dĂžm selv. HĂžr alle vidnerne, hĂžr de piloter, der spreder partiklerne, se eksperterne.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
12 days ago

Mennesket er et evolutionĂŠrt fejlskud, der som alle de andre af slagsen, hurtigt er rĂžget pĂ„ evolutionens losseplads, hvor vi hĂžrer hjemme. De syge, sorte pletter i vores hjerner er for udtalte til at kunne fĂžre til noget bedre. Skorpioner skulle vĂŠre et af de dyr, der tĂ„ler endda meget hĂžje strĂ„lingsdoser fra A-bomber. De vil sĂ„ ligge og gemme sig nede i jorden. Her fra kommer de op og fortsĂŠtter livet, hvor vi og alt det andet, vi trak med ned i graven, forsvandt. Som notabene: Jeg har for lĂŠngst investeret i de her engelske vandfiltre, som er uafhĂŠngig… Read more »

Last edited 12 days ago by Margrethe
Jakob
Jakob
12 days ago
Reply to  steen

Stakkels Finland de render snart tĂžr for mennesker med det tempo de holder sig. Chemtrails er godkendt i EU uden debat i medierne overhovedet.
Gad vide hvornÄr et parti vÄgner pÄ hoppeborgen, men det krÊver selvfÞlgelig en IQ over 100 at forstÄ sammenhÊngen sÄ at forlange at et helt parti kan kapere at forstÄ 5klasse-stof er nok lige optimistisk nok.

Nielsen
Nielsen
11 days ago
Reply to  Jakob

Intelligenskvotient forkortes pÄ dansk IK det du skriver, er et engelsk ord lagt ind i en ellers dansk tekst. Sagt i al venskabelighed, for vi er temmelig tit enige.

Klimaet varieres af solens varierende udstrÄling
Klimaet varieres af solens varierende udstrÄling
12 days ago
Reply to  steen

TV2 Þst, er det en pÄlidelig kilde?? Det kan man
vist godt tillade sig at tvivle pĂ„. Bogen “Dansk vejr
i 100 Ă„r viser at vejret har vĂŠret meget svingende
gennem Ă„rtier, og at vejrrekorder er noget som
forekommer med korte mellemrum. Og de sidste par
Ă„r har DR, TV2 og aviserne fyldt os med hysteriske
budskaber om at dommedag er nĂŠr, hvis vi ikke
forstĂŠrker krigen mod co2. Overdrivelser, svindel
og humbug prĂŠger vejr-meldingerne. Se hvad Hodja
og PragerU fortĂŠller om co2, foto-syntesen, vind-
mĂžller, el-biler, snestorme og klima-dannelsen.

Klima-propagandaen drives af partiers og industriers sĂŠrinteresser

Klimaet varieres af solens varierende udstrÄling
Klimaet varieres af solens varierende udstrÄling
12 days ago
Reply to  steen

PS: Almindeligt postevand er vel stadig ok? Vand pÄ
plastic-flasker siges at indeholde plastic-partikler. Den
illustrration angÄende flere dÞdsfald, er den ikke fra en
artikel om de hastefremstillede og hastegodkendte corona
vacciner fra Pfizer og Moderna? Og chem-trails har da
vistnok indtil nu vÊre kondens-striber fra hÞjtgÄende fly,
altsÄ harmlÞse vand- og is-partikler.

H.P.
H.P.
12 days ago

Chem-trails er en realitet og har vĂŠret det i mange Ă„r.
Men okay hvis du ikke VIL sĂŠtte dig ind i tingene er der ikke noget at gĂžre ved det.

Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
12 days ago
Reply to  H.P.

Ja og det er ikke engang en hemmelighed. Jeg har set en udsendelse muligvis pÄ BBC hvor en meteorolog forklarede hvordan man manipulerer vejret ved at tilfÞje forskellige kemikalier til jetfuel.

SÄ det er jo sÄdan set ikke hemmeligt.

Bane
Bane
12 days ago

Der er en vÊsentlig forskel pÄ contrails og chemtrails, contrails forsvinder sÄ snart flyet er ude af syne, hvorimod chemtrails bliver hÊngende pÄ himlen og nÊrmest breder sig som et grÄt slÞr pÄ himlen.

Last edited 12 days ago by Bane
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
11 days ago
Reply to  Bane

PrÊcis, tak Bane, det er det her der skal frem til offentligheden sÄ vi kan fÄ en debat.

Smil
Smil
12 days ago

Gid det var sĂ„ bel https://www.facebook.com/reel/515008001003225?locale=da_DK Spurgte ChatGtp hvor det praktiseres: Weather modification, also known as weather control, is practiced or has been experimented with in several countries around the world. The most common technique for weather modification is cloud seeding, which is used to enhance precipitation, disperse fog, or mitigate hail. Here are some examples of where weather modification is practiced: China: China has one of the most extensive weather modification programs in the world. The country has used cloud seeding to ensure clear weather for events like the 2008 Beijing Olympics and to increase precipitation in drought-prone areas.… Read more »

ino
ino
12 days ago
Reply to  Smil

Det giver selvfÞlgelig mening at man gerne vil fremme regn i aride omrÄder af kloden, og det giver ogsÄ mening at andre kan blive bekymrede over de kemikalier, der anvendes. PrÊcis hvad der sker, ved ingen Äbenbart, men det er pÄ den anden side heller ikke oplyst hvilke landmÊnd der gÞder hvornÄr og med hvad i hvilke mÊngder.
Man kunne dog Þnske at der var stÞrre Äbenhed om hvad der foregÄr.

Nielsen
Nielsen
11 days ago

Den er god nok Klimaet varieres af solens varierende udstrÄling Som Bane og HP ogsÄ gÞr dig opmÊrksom pÄ. Gjorde du dig ulejligheden, at se The Dimming? Eller repeterer du hvad du fejlagtigt lÊrte i skolen og af lÞgnemedeierne?

Nielsen
Nielsen
12 days ago
Reply to  steen

Ja ja Steen, men det har intet med vacciner at gþre 😉

ino
ino
12 days ago
Reply to  steen

Beklager, men jeg forstĂ„r ikke hvad “kumulativ overdĂždelighed” betyder. Jeg er med pĂ„ at der var omkring 3% overdĂždelighed i 2021 i Danmark og vistnok omkring 7% overdĂždelighed i 2022, men hvad prĂŠcist betyder tallet i en af de rĂžde sĂžjler?

Margrethe
Margrethe
11 days ago
Reply to  steen

PĂ„ den korte bane dĂžr man nok hverken af chemtrails eller de samme nedsivende tungmetaller i grundvandet. Men de gavner nok heller ikke helbredet, livslĂŠngden og kvaliteten af samme.

Margrethe
Margrethe
11 days ago
Reply to  steen

En dokufilm pÄ to timer fÄr jeg aldrig set. Det er et generelt handicap, hos dem, der producerer dokumentarer, som skal sÞge at overbevise sÄ mange som muligt om sandhedsvÊrdien af diverse konspirationsteorier. De tror, at jo lÊngere jo bedre, for jo mere dokumentation understÞtter pointen. Derfor fik jeg ogsÄ sendt en seks timers lang dokumentar om et eller andet, og takkede nej allerede da jeg sÄ timetallet. De lÊngder har den modsatte effekt. Alt for mange stÄr af. De vil for meget og opnÄr derfor for lidt.

ino
ino
11 days ago
Reply to  steen

Jeg har ikke forstÄet diagrammet. Der dÞr knap 60.000 mennesker om Äret i Danmark, ca. 1% af befolkningen (ifÞlge Danmarks Statistik). Det vil sige at i gennemsnit dÞr der smÄ 5.000 mennesker pr. mÄned. At der skulle dÞ 6.000 ekstra i nogle mÄneder, altsÄ mere end det dobbelte af det normale, lyder mildest talt ikke rigtigt.

ino
ino
11 days ago
Reply to  steen

Tak for indsatsen. 12.000 ekstra dÞde i perioden december 2019 til juni 2024 kan godt passe, men det er de norske stabler, der ender pÄ 12.000. De danske ender pÄ godt 4.000! (Noget lavt mener jeg).
Der er tilsyneladende udregnet et “normaldĂždstal” via en lineĂŠr regressionsanalyse i Ă„rene fĂžr 2020, og i forhold til den regressionsanalyse forekom der i 2020 og i halvdelen af 2021 en “underdĂždelighed” (= negativ overdĂždelighed). UnderdĂždeligheden trĂŠkker sĂ„ overdĂždeligheden ned.
(Jeg tror dog stadig ikke, jeg er helt med)

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 days ago
Reply to  Margrethe

Jeg gĂžr som W.C.Fields; jeg drikker ikke noget fisk boller i!
Øl og kaffe rÊkker langt.

H.P.
H.P.
11 days ago
Reply to  Peer Pedersen

Vin er nu heller ikke ringe.

Den skeptiske
Den skeptiske
11 days ago
Reply to  Margrethe

Ja, Margrethe har ret i at man aldrig kan vĂŠre sikker pĂ„ noget der kommer fra systemet, regeringen eller MSM. Og halvdelen af danskerne lever af at udnytte, snyde og bestjĂŠle den anden halvdel. Den med de naive og god- troende. NĂ„r det drejer sig om de 179 i partierne er det nok de 97-98% af dem der lever af at snyde og bedrage befolkningen. Det er rigtigt at man kan fĂ„ en enkelt sky eller to til at begynde at regne, ved at drysse visse stoffer ud over dem, men derfra og sĂ„ til at klodens klima styres med… Read more »

Nielsen
Nielsen
12 days ago

LĂŠs Chemtrails Exposed skrevet af Peter A Kirby. Og lyt til Dane Wigington.
Edward Griffin har ogsÄ nogle bemÊrkninger til emnet, som jo evigt bliver benÊvnt KONSPIRATIONSTEORI

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x