5
sep
Seneste opdatering: 6/9-24 kl. 1016
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Er dette Sovjet eller Norge? Jeg stolte på det norske systemet, sier Heiko Sepp. Han har fått 1500 kroner i erstatning”

Den norske (oprindeligt fra Estland) “ekstrem-triatlet” (en hårdere udgave af triathlon) i en 35 minutters dokumentar om, hvordan Covid-vaccinen fra det ene øjeblik til det andet ændrede hans liv. Han fik akut pericarditis og en lang række andre alvorlige symptomer, så han nu overvejende er sengeliggende. Desuden hanger familiens økonomi i laser. “Systemet” anerkender, at hjertesymptomerne er vaccineskabte, men alle de andre, vil de ikke anerkende. Rigshospitalet i Oslo siger:

«Begge vaksinene er faktisk veldig gode – de gir over 90 % beskyttelse – det er mye bedre enn for eksempel influensavaksinen og gir godt håp om at pasienter med immunsvikt – som ofte ikke har fullgod effekt av vaksiner – kan få en viss beskyttelse av disse.»

Dette er beviseligt løgn. Vaccinerne virker ikke, og antallet skadede og døde er kendt siden længe.

Man ser ham forsøge at træne, og det mener jeg hjertespicialister som Peter McCullough abslout fraråder pericaditis patienter. Mange sportsfolk er faldet døde om. Endda på TV.

Han tror, han bliver rask, men desværre er der ingen behandling nu, der kan gøre ham rask.

Der er en kortere ti-miutters version af dokumentaren her, og man kan desuden læse artiklen En av våre fremste i triatlon alvorlig skadet av «vaksinen»

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
10 days ago

Jeg advarede alle omkring mig mod at tage denne “vaccine”, men kun en lyttede til mig og det var min aldrende mor, som ellers var i kernegruppen og de første som blev opfordret til at tage den. Jeg forstår stadig ikke hvorfor hun lyttede til mig da hun tilhører gruppen, som normalt gør hvad der bliver sagt, men selv hun har nok følt at der var noget uldent ved sagen . Alle øvrige lyttede desværre ikke til mig, nogen var endda sure over, at de ikke var i den første gruppe, som kunne få en sprøjte. Jeg husker, at jeg… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 days ago

O.T. her et eksempel på, at staten er din værste fjende. I al fald er den tyvagtig. Det er nok ikke bare ordensmagten, som beriger sig selv. Det gør fjolsetings idioterne i særlig grad (læs dit seneste brev fra skat). Den danske lovgivning er helt til rotterne, og man forstår, hvorfor fremmede kriminelle griner af den. Det er på det nærmeste straffrit, at begå vold mod danskere i Danmark og domstolen gør hvad den kan, for at straffe vaneforbrydere lempeligt. Er de udlændinge, kan de grine hele vejen til banken, med en 6 måneders ferie i et dansk fængsel. -Betalt… Read more »

Margrethe
Margrethe
10 days ago

De seneste fire år fortalt med en enkelt streg. Jeg har helt fortrængt, hvor hæslig den heksejagt, vi ikke-injicerede blev udsat for, var. Stresshormonerne ødelagde min korttidshukommelse. Jeg sagde ja til aftaler og dukkede aldrig op, Sure mennesker, der ikke kunne forstå, hvorfor jeg glemte at ringe tilbage, når jeg havde lovet det, eller os reagerede jeg slet ikke på opkald. Hukommelsen er først begyndt af fungere igen inden for den seneste års tid. Men der er passager og hændelser, som er forsvundet for altid. Folk kan forklare, tegne og fortælle, men jeg kan simpelthen ikke genkalde den mindste erindring… Read more »

Beskyldninger-mod-soelpapirshatte-20.-og-24
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
10 days ago

En mere, naturligvis stilles det relevante spørgsmål ikke:

https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/stortalentet-faldt-doed-om/10359052

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
10 days ago

Han har selv taget den, indgået en aftale/kontrakt. Hvorfor skal have noget som helst?
Det har kostet mig penge/besvær ikke at tage den og nu skal jeg betale dem der var efter mig for at sige nej tak. Hvad er moralen i det?

H.P.
H.P.
10 days ago

Helt enig !! Det er kvalmende at alle de hjernevaskede idioter der havde så travlt med at fordømme og svine os der kunne tænke selv til, nu klynker og vil have at vi skal være med til at betale for at de FRIVILLIGT valgte at være forsøgskaniner for en organisation/industri der er og var kendt for at være notorisk dybt kriminel. Vi der stod imod og prøvede at advare, som måtte opleve at vores statsminister for åben skærm stod og sagde at vi kunne komme dertil at vi ikke var velkomne i samfundet. VI burde tilkendes en kæmpe erstatning for… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 days ago
Reply to  H.P.

Tilgiv ham, thi han ved ikke hvad han gjorde.

H.P.
H.P.
9 days ago
Reply to  Nielsen

Det handler om at tage ansvar for egne valg og handlinger. Uvidenhed fritager ikke for ansvar.

Nielsen
Nielsen
9 days ago

Du har ret, men det er ukristeligt, at fordømme ham.
Jeg kender dit had mod de hyklere, som hjælper autoriteterne med at gennemføre deres folkemord mod os. Men du skal tilgive vores fjender.

Nielsen
Nielsen
10 days ago

Relaks Baibi.
1.500 Kr er da også en slags penge.

Michael T
Michael T
10 days ago
Reply to  Nielsen

…i DKK er det kun en tusse

Nielsen
Nielsen
10 days ago
Reply to  Michael T

Jo. Nærmere en og en halv. Eller nul komma en fem millioner øre. Da ørerne ikke længere bruges, undtagen som et halvtreds styks eksemplar, kræves der en omregning. Nemlig 3 000 halvtreds ører. Det er store tal vi her taler om, så man skal vare sig med at holde styr på kommaerne.
Men altså, der er jo ingen retfærdighed til, når et medicinalfirma, så omkostningsfrit kan slippe afsted med at skade mennesker.
Ved at se Vaxxed, kan man se hvor alvorligt problemet i virkeligheden er. Eller læs The Real Anthony Fauci.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x