6
sep
Seneste opdatering: 6/9-24 kl. 1129
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Morten Uhrskov Ⓒ Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Harris-Biden-administrationen prøver nu for tredje gang at gøre Rusland ansvarlig for at have blande sig i et amerikansk valg, idet justitsminister Merrick Garland netop har meddelt, at han har sat sit ministerium i gang med at undersøge de mulige forbindelser mellem de onde mænd i Kreml og amerikanske operatører, som har lumske planer om at intervenere i den demokratiske proces.

Det begyndte i 2016, da centralt placerede personer i FBI og CIA først udspredte det rygte, at Donald Trump var russisk agent. En årelang undersøgelse konkluderede, at beskyldningen intet havde på sig, men skaden var sket, og Trump måtte gennem det meste af sin præsidentperiode trækkes med grundløse anklager, som medierne var mere end villige til at viderekolportere.

Det samme skete i Danmark, hvor så godt som alle de statsgaranterede medier hoppede med på den vogn, der fik navnet ”Russiagate”. De skam- og samvittighedsløse redaktører og journalister har vist aldrig sagt undskyld for på groveste vis at have vildledt befolkningen. De burde have været fyret hele banden.

Anden akt af Russiagate udspillede sig umiddelbart før præsidentvalget i november 2020, da 51 aktive eller tidligere efterretningsfolk kunne fortælle, at Hunter Bidens computer med de eksplosive beviser på Biden-klanens magtmisbrug og udsalg af amerikanske interesser til fjendtlige magter var ”russisk disinformation”. FBI, der havde haft computeren i sin besiddelse siden 2019, var udmærket klar over, at efterretningsfolkenes påstand var grundløs, men indrømmede det først flere år senere.

I mellemtiden havde mafiabossen Joe Biden vundet præsidentvalget, hvad han måske ikke ville have gjort, hvis befolkningen havde fået sandheden at vide.

Nu er den Dybe Stat atter i gang med sine sædvanlige manøvrer beregnet på at sikre demokraterne valgsejren den 5. november. I går anklagede Justitsministeriet Moskva for at prøve at påvirke 2024-valget ved at udsprede misinformation.

Tidspunktet for justitsminister Merrick Garlands seneste optræden er naturligvis nøje valgt. Uden at sige det direkte vil han have vælgerne til at tro, at Trump atter har rottet sig sammen med Putin for at undergrave det amerikanske demokrati.

Den Dybe Stat er allerede blevet taget i at lyve to gange, men håber nu, at den tredje løgn vil kunne sikre Kamala Harris valgsejren.

Imens denne travesti går over scenen, bliver det stadigt tydeligere, at den fremmede magt, som de amerikanske ledere burde frygte, er Kinas Kommunistiske Parti, som i årevis har opereret inden for USA’s grænser – bl.a. med spionage og oprettelse af hemmelige kommunistiske politistationer.

For et par dage siden blev den tidligere souschef for New Yorks guvernør, Kathy Hochuls stab, Linda Sun, arresteret anklaget for at være betalt agent for Beijing. Blandt Suns bedrifter har været at forhindre New Yorks ledere i at mødes med repræsentanter for Taiwan.

Washington Post har også kunnet berette, at Kina har organiseret pro-kommunistiske demonstrationer i forbindelse med præsident Xi Jinpings besøg i San Francisco sidste år.

Som New York Post bemærker i dagens lederartikel, kunne man næppe pege på et mere flagrant forsøg på indblanding i det amerikanske valg end det, der udgår fra Kina.

Men som Peter Schweizer beretter i sin veldokumenterede bog, ”Blood Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans” [Blodpenge: Hvorfor de magtfulde vender det blinde øje til mens Kina dræber amerikanere] (HarperCollins 2024), skal lederne af det demokratiske parti og operatører i Den Dybe Stat ikke have noget klinket, fordi mange af dem er bestukket af de kinesiske kommunister.

Så er det mere problemløst atter engang at trække den russiske krøkke af stalden.

2.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Piotr
Piotr
10 days ago

Jo-vist! DNC med Kamelen Haris på scenen og O´bummer som sufflør, har set skriften på væggen. Det er panik før lukketid og alle beskidte tricks skal/må tages i brug, “lawfare” såvel som snigmord. Jeg ser frem til den 5. Nov. når DJT har vundet valget. Hvad mon de danske lakajer på dvs. MSM vil sige? Disse MSM lakajer, der så ensidigt hepper på kamelen med den stupide latter. Ikke at forglemme løgeneren Jim! At RNC & DJT har snydt med stemmerne, fordi de forlangte ID fra vælgerne, for at kunne afgive deres stemme. Tjaaeee hvorfor ikke… Som LH skriver, burde… Read more »

H.P.
H.P.
9 days ago

Det er så inderligt ligegyldigt hvem af de to handskedukker der vinder. Zionisterne ejer begge sider både republikanere og demokrater.
Det er et skuespil for at få alle til at se i den forkerte retning.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x