7
sep
Seneste opdatering: 7/9-24 kl. 0925
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indvandrere truer med at hals­hugge alle, der ikke konverterer til islam

Unge “flygtninge” fra Afghanistan, som angiveligt søger beskyttelse mod Taleban, spreder radikale islamiske ideer i Tyskland. De poserer i paramilitære outfits med knive, hylder sharia og kalder sig “konger af München”. I videoer truer de med at “skære hovedet af islams fjender” og angribe “med sprængstoffer på kroppen”.

I videoer, der er optaget i tyske byer, asylcentre og bayerske parker, truer de med vold mod “islams fjender”. Netværket strækker sig langt ind i Frankrig.

Støtte til Taliban

Da en journalist sporede en af afghanerne, benægtede han ikke, at han støtter Taleban.

– Talibans islamiske emirat er helt sikkert bedre. Der er ingen krig, intet tyveri. Ikke noget som helst. Hvis tyvene bliver fanget, bliver hånden skåret af.

De unge mænd støtter et kalifat i Tyskland:

– Hvis Tyskland bliver – og forbliver – islamisk, vil alt være godt.

Livsstils-islamisme

En ekstremismeekspert ser de unge migrantmænd som en undervurderet fare:

– Det er mennesker, som er meget tæt på islamisk ekstremisme. De har meget fjendtlige holdninger til det tyske og europæiske samfund. De er vokset op med en forståelse af islam, der ligger tæt på Talebans; de er “livsstils-islamistiske” mænd med en giftig, patriarkalsk maskulinitet.

Fra Document.dk

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
9 days ago

Muhamedanere skal ikke videre – de skal hjem.

”Islamofobi” er kulturens hvide blodlegemer, der prøver at bekæmpe indtrængende sygdomsorganismer. (Indtil videre desværre forgæves).

Stefan cel Mare
Stefan cel Mare
7 days ago
Reply to  Bastardo

Hvem sender dem hjem?

Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
9 days ago

Tyskland er for længst tabt. De er i gang med samme diskussioner som vi havde først i halvfemserne med forslag, som ikke var stuerene osv. I Tyskland er alt 2 cm til højre for kommunisme højreradikalt. Blot at ønske at blive skånet for vold, voldtægt og drab er ekstremisme.

EU fik den aller sidste advarsel i 2015 “Den store motorvejsvandring” og foretog sig intet i den anledning.

Jakob
Jakob
9 days ago

Hvis nettet bryder sammen som WEF siger det gør og skaber ragnarok, hvem har så et netværk til at erobre byer og hele kommuner? Lidt som i Syrien hvor dele af Aleppo var under muslimernes kontrol, de havde områder svarene til Brøndby, Glostrup og byerne ned mod Køge, de var bevæbnet, og ifølge nogen støttet af CIA og Nato. Assad holdt dem på afstand med hjælp af Rusland. En rigtig proxy krig som stadigvæk udkæmpes, Assad kan stadigvæk ikke få kontrol med hele landet da landet er oversvømmet med våben og Toyota-ombygget-for-CIA-midler-maskingeværsreder-biler. De kriminelle har masser af våben og kan… Read more »

Brian Olesen
Brian Olesen
9 days ago
Reply to  Jakob

“Certificer imamer der går ind for adskillelse af kirke og stat og som ser kvinder som ligeværdige”?? Hvad har du røget, om jeg må spørge? Det er sort snak for ende til anden Er du imam går du ind for sharia. Punktum. De skal ud! En imam vil i øvrigt skide vores stat og kirke et stykke??

Havde det ikke været for vores ekstreme og unaturlige ligestillingsdyrkelse mellem kønnene, så havde vi slet ikke haft den undergravende og især muslimske indvandring, i det vores familier havde været intakte og staten tilsvarende lille.

H.P.
H.P.
9 days ago
Reply to  Brian Olesen

Helt enig. Jakob lyder som en radikal, undskyld bandeordet, folketingspolitiker.
Muslimske imamer kunne aaaldrig finde på at lyve …vel?

Brian Olesen
Brian Olesen
8 days ago
Reply to  H.P.

Jeg ved det ikke? Han må jo svare for sig. Jeg tænker i hvert fald, at det er noget bizart, at han nævner kernefamilien i næsten samme sætning som han udviser stærke socialkonstruktivistiske tendenser på speed.

Skal Merkel, Ursula, Ylva, de woke og de korrupte
Skal Merkel, Ursula, Ylva, de woke og de korrupte
8 days ago
Reply to  H.P.

Bortset fra linjen om imamer som måske blot er en smutter pga. hastværk, kan Jacobs indlæg vist ikke kaldes noget med rødt eller radikalt. Men Jacob må da meget gerne forklare det med tidligere kamptropper nærmere. De nu- værende partier går alle ind for folkeudskiftning, og det aller- højeste de kan gå med til, for at danskerne kan forsvare sig selv, er udlevering af plastic vandpistoler, skumgummisværd og evt. hundeprop-seksløbere. Jacob lyder da lidt som en modstander af multi-kulti. Men hvad Frankrig, Sverige og Tyskland angår, er det langtfra sikkert at de er tabt. De er store lande, og meget… Read more »

H.P.
H.P.
8 days ago

“Certificer imamer der går ind for adskillelse af kirke og stat og som ser kvinder som ligeværdige.” Så falder alt det andet Jakob skriver fuldstændigt til jorden.

Brian Olesen
Brian Olesen
8 days ago
Reply to  H.P.

Fuldstændig enig.

Nielsen
Nielsen
7 days ago
Reply to  Jakob

Så skal bare tilføjes, at de ikke kun fodres af ekstremistiske imamer. Men sørgeligt nok af danskeres skattepenge.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x