10
sep
Seneste opdatering: 10/9-24 kl. 2328
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

9/11 er det største cover-up i vores levetid

Godt initiativ af Clayton Morris. Jeg burde have skrevet om 9/11 for adskillige år siden, da 9/11 indtil videre må være den vigtigste begivenhed i vores levetid, men intet menneske kan overkomme den mængde svindel og bedrag, politikere og medier kan udsætte os for. Derfor bliver det først nu.

Typisk nok er der overhovedet ingen kritisk journalistik i vestlige main-stream medier om den dag. Kritisk undersøgelse er begravet dybt. Jeg har fulgt den stærkt voksende forskning i den i over ti år, så hvad jeg nu vil skrive, er ikke noget jeg tror, det er ingen pludselig impuls, men noget jeg er fuldstændig sikker på.

Stofmængden om 9/11 er blevet overvældende, men jeg vil sidst i denne post vise, hvor man kan begynde, hvis man vil skaffe sig overblik. Først og fremmest at den officielle 9/11 rapport er ren politisk fiktion parallelt med Warren-rapporten om Kennedy-mordet. Dusinvis af arkitekter og ingeniører har bevidnet, at det vi får beskrevet officielt, aldrig har kunnet lade sig gøre.

Nogle få facts: Ingen højhuse er nogensinde braset sammen af en ildebrand, og desuden opnår flybrændstof aldrig så høje temperaturer, at det kan smelte de tykke, bærende stålbjælker, som holdt WTC oppe. Det er heller aldrig sket, at et fly af aluminium skærer igennem dem som en kniv gennem smør. Et CNN-indslag (minut 19:35) beretter, at journalisten ikke har set nogen flyrester, der indikerer at et fly ramte Pentagon. Det samme i Shanksville, hvor flight 93 skulle være styrtet.

På selve dagen 9/11 var der en del journalister, der rapporterede ærligt hvad de så og hørte. Næsten 200 øjenvidner, blandt andet brandmænd, fortalte at de hørte bomber detonere lige inden bygningerne faldt sammen. Det peger således en “controlled demolition,” og man kan da også se glimt fra detonationerne på slow motion videos.

Disse klip er nu væk fra You Tube sammen med alt, der kan så tvivl om den officielle rapport. Man må over på frie videokanaler som Bitchute og Rumble. Alt tyder således på, at det var en kontrolleret “demolition”, der fik de tre bygninger (inkl bygning 7) til at falde.

Desuden, hvis det nu var et muslimsk terrorangreb af arabere, der ikke kunne flyve, så havde man vel ikke angrebet kl 9 om morgen, men noget senere, hvor bygningerne ville have indeholdt 50.000 mennesker.

Luftkaptajn Hanley, der interviewes her, mener at flyene blev fløjet fjernstyret, en teknik der har eksisteret siden 1944 under navnet Operation Aphrodite. Der er konkurrerende forklaringer, og dette skal ikke forsås sådan, at 9/11 er fuldt opklaret. Desværre artikulerer luftkaptajnen ikke særlig tydeligt, så man skal spidse ørerne.

Et godt sted at begynde, hvis man er ny i emnet, er hos professor James Fetzer, der har forsket i 9/11 forskningen således at man får det hele samlet på ét sted: James Fetzer on the 9/11 cover-up. Den gode Jerm Warfare har hele 11 programmer om 9/11, man kan græsse i.

Lad os se frem til, hvad Redacted kan bringe resten af ugen. Jeg diskuterer det meget gerne, men kun med mennesker, der har sat sig ind i det. Det er det samme princip, jeg har med vaccinerne, som jeg har studeret dagligt i over tre år. Jeg har opgivet at overbevise folk om noget, de ikke har gidet undersøge. Jeg er ligeglad med deres meninger.

9/11 på fem minutter

James Corbett har lavet en giftig parodi på den officielle 9/11 forklaring

3.3 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
7 days ago

Tak igen Steen. Det er et meget overbevisende interview luftkaptajnen giver, hans troværdighed og viden er bare ikke til at komme udenom.

Det hele giver bare mening.

Man lever i en fantasiverden hvis man søger information via MSM, Wikipedia m.fl.

Last edited 7 days ago by Det Europæiske Galehus
Den noget skeptiske
Den noget skeptiske
7 days ago

Ja, man er ikke realist men naivist hvis man
nøjes med MSM, Wiki og DR. Men den her for mange
helt nye historie er svær at sluge. Der kan jo tjenes en del
millioner dollars på at skrive bøger med sensationelle teorier.

trackback

[…] James Corbett har lavet en giftig parodi på den officielle 9/11 forklaring […]

Nielsen
Nielsen
5 days ago

Jeg skulle lige til at sige, at6 den mest spektakulære false flag operation (Angreb på egne landsmænd, svingende fjendens flag) blev forbigået i stilhed. Men, nej desværre bliver vi endnu tudet ørerne fulde om muhammedaneres angreb på den kristne verden. Der er endnu nogen der køber George Bush’s Anders Fup Rasmussen – retorik.
F.eks. kan man stadig høre nogen sige: All i need to know about islam, i learned at 9/11.
Islam er en shitrelegion, somstammer fra den arabiske ørken. Ja. Men hvis kristendommen skal bruges som vedhæng til Politiken, Berlingeren eller Information, sku’ vi måske se lidt indad.

.sfw
.sfw
1 day ago

Hvor er lønsedlerne til håndværkerne, der anbragte sprængstofferne? Hvor er mødereferaterne der viser deltagere og organisation af angrebet? Hvilke sprængstoffer taler vi om?

Kristian
Kristian
7 days ago

Det er en skam, at Snaphanen abonnerer på sådan noget ævl. Man kan jo ellers læse mange kloge ting her, som andre lukker øjnene for. Men her er altså en sag, hvor mainstream medierne er klogere og ærligere end Snaphanen. Det kan også finde sted.

Kristian
Kristian
7 days ago
Reply to  steen

Det nytter nok ikke noget at diskutere det. Men tak for, du lod mig komme til orde trods vor lodrette uenighed.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
6 days ago
Reply to  Kristian

Tror du at Oswald drepte Kennedy?

Tror du i så fall at han opererte alene?

Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
6 days ago
Reply to  Oslo/Norge

“Kristian” tror på alt hvad der kommer ud af munden på Kim Bildsø og co. Kritisk tænkning er ikke noget for “ham”.

“Han” er derfor en god repræsentant for den danske befolkning:

Vaccinerne er og var effektive og sikre,
Trump var betalt af russerne,
Rusland angreb Ukraine helt uprovokeret,
Inflationen er midlertidig,
Sundhedsvæsnet er godt i Danmark,
Diversitet og indvandring er et aktiv for Danmark,
Elbiler er miljøvenlige.
CO2 er livsfarligt,
Etc.

Kristian
Kristian
5 days ago
Reply to  Oslo/Norge

Nej.

Kristian
Kristian
5 days ago
Reply to  Kristian

Mit Nej var et svar til Oslo/Norge om Kennedy-mordet. Jeg ved ikke, om Oswald dræbte Kennedy, men jeg er sikker, han ikke gjorde det alene, hvis han gjorde det.
Jeg er også sikker på, CIA ingen skrupler ville have med at dræbe 3000 amerikanere i et false flag angreb. Jeg tror bare ikke, de har gjort det i tilfældet 9/11.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
4 days ago
Reply to  steen

Neppe uskyldig i den forstand at han var totalt utenforstående men i den forstand at han var dypt involvert i en hemmelig operasjon og så ble forrådt. En veteran og radarspesialist fra marineinfanteriet hopper av til Sovjetunionen og finner seg en kone der, da han ønsker å dra hjem får han lov og også til å ta konen med…i USA slippes de rett ut i samfunnet som om intet spesielt har skjedd, her er det lett å tro at han fungerte som en slags kurér mellom kalde krigere på begge sider. For å gjøre en lang historie kort: Han trodde… Read more »

Japans vrede mod WHO mv. er sensationel!!!
Japans vrede mod WHO mv. er sensationel!!!
7 days ago
Reply to  steen

Ja, virkeligheden overgår ofte fantasien, så det det kan ikke helt udelukkes at det er gået til som ovenfor beskrevet. Men hvis vi fx. tager Redacted så har de mange videoer som er af høj kvalitet og meget troværdige. Men omvendt har de så også indslag som virker som sygt nonsens. Fx. har de haft noget om at det skulle være bevist at jorden i de senere år har haft besøg af rummænd fra andre solsystemer eller fjerne galakser. Noget som også svækker Redacted’s tro- værdighed er at de tit har en medarbejder med som ligner en klovn og landsbytosse,… Read more »

jdm
jdm
7 days ago
Reply to  steen

Jeg tror du finder dette interessant
https://delingpole.substack.com/p/discrediting-our-cause

Last edited 7 days ago by jdm
Danskere ligger under får i evolutionen
Danskere ligger under får i evolutionen
7 days ago
Reply to  Kristian

“Men her er altså en sag, hvor mainstream medierne er klogere og ærligere end Snaphanen. Det kan også finde sted.”

Super, kan du så ikke lige fortælle hvad de gav som grund til at bygning 7 styrtede lodret sammen, uden at være blevet ramt af noget overhovedet?

Det har undret mig i årevis, så dit svar er meget velkomment.

Kristian
Kristian
5 days ago

Pga. brand.

Danskerne ligger under får i evolutionen
Danskerne ligger under får i evolutionen
3 days ago
Reply to  Kristian

Du er helt væk, der var aldrig brand i den bygning. Og selv hvis hele byen var omspændt af flammer så synker højhuse ikke lodret ned på den måde fordi der går ild i et par etager, der ville som absolut minimum stå et metalskelet tilbage. Ellers ville de jo skvatte sammen hvergang der var ild i dem, men igen, der var INGEN brand i bygning 7 eller noget der ramte den. Du tror vel også på regeringens historie om at de fandt terroristernes pas i en brand som ifølge dem kunne smelte stål… Såkaldt “almindelige” menneskers kognitive dissonans og… Read more »

Kristian
Kristian
3 days ago

Det er da en interessant måde at diskutere på: udslynge en lodret løgn (‘der var aldrig brand i den bygning’) og så ‘argumentere’ videre ud fra den. Efter næsten 7 timers brande i bygning 7 målt fra kollapset af det nordlige WTC tårn, faldt bygning 7 sammen kl. 10:28:22. ‘What caused the fires in WTC 7? Debris from the collapse of WTC 1, which was 370 feet to the south, ignited fires on at least 10 floors in the building at its south and west faces. However, only the fires on some of the lower floors—7 through 9 and 11… Read more »

Danskerne ligger under får i evolutionen
Danskerne ligger under får i evolutionen
2 days ago
Reply to  Kristian

Jeg svarede at jeg åbenbart huskede forkert og skrev en masse andet, men det indlæg kom aldrig igennem snaphanens mur. Måske gør dette?

Uanset hvad er det lidt absurd at man aldrig rigtig ved om ens svar bliver synligt eller ej herinde, så jeg finder på noget andet. Men jeg tog altså fejl om branden i bygning 7. (selvom den godtnok så ret lille ud ifht til hvad de påstår, ligesom hullet i pentagon og “masseødelæggelsesvåbene” i irak)

John Rasmussen
John Rasmussen
7 days ago
Reply to  Kristian

Helt enig. En snøvlende pilot og en journalst som lægger orderne i munden på ham. Intet bevis i videoen overhovedet, At påstå at regeringsfolk bevidst ville slagte flere tusinde af sine egne borgere i kampen mod terror, er ganske enkel så sygt

Danskere ligger under får i evolutionen
Danskere ligger under får i evolutionen
6 days ago
Reply to  John Rasmussen

Det gør de ellers med jævne mellemrum når de ofrer både amerikanske soldater og lokale civile i diverse konflikter konstrueret til lejligheden. Irak er det mest åbenlyse eksempel, men der er mildt sagt mange andre. Tror du seriøst at mennesker på det niveau har noget problem med at myrde 3.000 amerikanere, når hele deres forretningsmodel går ud på at slå folk ihjel for magt og penge, og de iøvrigt har myrdet langt flere i stortset alle konflikter de har været involveret i før det? Hvorfor skulle de pludselig udvikle en samvttighed i 2001? Fordi dit tv sagde at george bush… Read more »

H.P.
H.P.
6 days ago
Reply to  John Rasmussen

Come on. Vestlige regeringer, incl. den danske, har i mange år helt bevidst myrdet i tusindvis af egne borgere med “vacciner”, “kulturberigelse” osv. alt sammen i godhedens navn. Regeringspersoner i usa har i de sidste 3 år ladet den sydlige grænse stå pivåben hvilket har ført til at millioner af fremmede nogen angiver tallet til 7 millioner !! fra svært dysfunktionelle lande har kunnet vade ind i usa. I de sydlige stater har svært kriminelle karteller overtaget magten i hele bydele og INGEN regeringspersoner fortager sig noget overhovedet for at stoppe det. Du vælger at bruge ordet sygt, jeg vælger… Read more »

H.P.
H.P.
6 days ago
Reply to  John Rasmussen

Eller hvad med denne: Byen Springfield, Ohio – befolkning på 60.000, har blitt invadert av omtrent 20.000 haitiske illegale migranter som strømmet til byen – noe som forverret en «betydelig boligkrise» ifølge byens tjenestemenn, og spiser kjæledyr og lokalt dyreliv i parker, ifølge lokalbefolkningen.Under et møte i bykommisjonen den 27. august, sa en lokal innbygger at haitiere «tok endene i parkene, kuttet hodene av og spiste dem». En annen innbygger postet til en Facebook-gruppe, at naboen deres hadde en katt som forsvant – bare for å se den «henge fra en gren, som om du ville slakte en hjort, og… Read more »

Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
6 days ago
Reply to  H.P.

De er vilde med hotdogs 😀

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x