13
sep
Seneste opdatering: 15/9-24 kl. 1410
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Formålet med indvandringen er befolningsudskiftning”

“Hvor mange folk der hader os, kan vi importere uden at destabilisere samfundet?” spørger Bret Weinstein. Og samtidigt siges det, at civillisationskollapset er fuldstændigt forsætligt.

Af og til må man spørge sig selv om politikerne de sidste 40 år, var dumme eller forræderiske, da de modtog og adlød en ordre fra den international globalisme om at opløse deres egne befolkninger.  Forstår de hvad de har gjort?

I går kunne man høre Sveriges nye rigspolitichef i SVT programmet 30 minutter prøve at forsvare det etablissment der har ansat hende, fra det helt åbenlyse, nemlig at de har ødelagt landet irreversibelt og at det aldrig bliver som før hvad angår kriminaliteten. Hun siger det selv så skånsomt, som hun kan: “Sverige bliver nok adrig helt som før.” 600 gängkriminella utomlands styr brottsligheten i Sverige. Værsgo!

Det feje forsvar for forræderne går på melodien “Vi har ikke været gode nok til at integrere.” Det lyder mindre og mindre overbevisende, når enhver kan se, at den galopperende svenske kriminalitet er 100 % importeret af politikerne i 40 år, og helt og aldeles med vilje. Men skylden skal helst smøres ud over hele befolkningen. Hvor foragteligt er ikke lige det?

Hvor længe man politiske tjenere som hende beskytte politikerne fra ansvaret for, hvad de har gjort? I hele Nordeuropa mærker man at det syder i befolkningerne over, hvad der er sket med deres lande. Den tid har nærmet sig, hvor disse politikere skal skynde sig med at dø ud af historien eller leve med  kufferterne pakket.

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
5 days ago

Det er da muligt det syder i befolkningerne men hvorfor har de stemt socialistisk siden afslutningen på anden verdenskrig?

Tyskland: stemte på Merkel igen og igen og græd af glæde da Merkel i 2015 sagde “Wir schaffen es”, bingo 1 mio nye perkere.

Nåh men Merkel var jo CDU/CSU vil du så sige, ja men resultatet er det samme.

Vi ligger præcis som vi har ret her i Vesten og det er kun begyndelsen, det er meget mere lækker multi kulti på vej.

A. jensen
A. jensen
5 days ago

Hvorfor fortsætte med at udskifte befolkningerne med muslimer ?
Er det en snedig plan for en ny slags korstog mod muslimerne ?
Først henter man dem til Vesten – dernæst bliver de masseudryddet i atomskyerne fra trejde verdenskrig – som efter angelsaksernes planer skal udløses, når Voldemort Badutsky fyrer vestlige atommissiler afsted mod Kreml.

Fremtiden ligner et ondt og grusomt mareridt
Fremtiden ligner et ondt og grusomt mareridt
5 days ago
Reply to  steen

Kommunismen, nazismen, islamismen og den radikale socialisme/fascisme er ideologier som fører utallige ulykker med sig. Det er over 50 landes erfaringer. Men mange mennesker er uden dybere kendskab til hvad der er foregået af rædsler under de totalitære regimer, eller de er ofre for løgne- propaganda og indoktrinering. Det er nok derfor at WEF, WHO, FN og en række partier, medier og sær- interesser har let spil overfor befolkningerne. De almindelige borgere lokkes og narres til at stemme jatak til deres egen ødelæggelse. Hertil kommer systemer som sørger for at partierne fyldes med unge umodne teoretikere og brushoveder fra ungdoms-afdelingerne.… Read more »

a.jensen
a.jensen
5 days ago
Reply to  steen

Nævnte ‘flirten’ er ren “Dance Macabre”, lissom den dødedans som Biden træder. Men da Biden er mellem 81 og skindød, er han ligeglad. Hans snarlige afgang og nedstigen til helvedes niende ring skal åbenbart ledsages af flammerne fra den nordlige halvkugles atomare afbrænding.
Dante: “Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate”.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x