14
sep
Seneste opdatering: 14/9-24 kl. 0753
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Renaud Camus, selvportræt, Flickr

Renaud Camus: – Det er ikke ekstremt at gøre modstand mod en invasion

Af: Arnt Jensvoll

Renaud Camus er kontroversiel. Han tilhører venstrefløjen, er ateist og homoseksuel, men det er på højrefløjen, han giver genlyd. I medierne bliver han betegnet som “højreekstremist”, og det skyldes, at han – ifølge ham selv – taler højt om det, der under ingen omstændigheder bør tales om – “Le Grand Remplacement” – udskiftningen af den oprindelige befolkning i de vestlige lande.

Det 21. århundredes forbrydelse mod menneskeheden

I The European Conservative siger Camus, at The Great Migration langt fra er en højreekstrem konspirationsteori, det er et krononym på linje med “verdenskrigen” eller “den store depression” – det er navnet på det mest betydningsfulde fænomen i tiden.

– The Great Replacement er ikke en højreekstrem konspirationsteori. At beskrive det 21. århundredes forbrydelse mod menneskeheden – udskiftningen af Europas befolkning – på denne måde er meningsløst.

Administrationen af den menneskelige park

Camus siger, at det er en underdrivelse at fremstille ham som “misforstået” og “bagtalt”.

– Jeg er næsten aldrig blevet læst af dem, der angriber mig. Jeg er blevet trukket gennem mudderet, bagvasket, wikipediaficeret, beskyldt for alle mulige synder, droppet af alle forlag, nægtet en stemme i medierne, slæbt i retten, idømt en bøde og fængslet (dommen blev senere gjort betinget). Årsagen til dette kunne ikke være enklere: Da den store befolkningsudskiftning er langt det vigtigste og mest åbenlyse fænomen i dagens vestlige samfund, er det netop dette, der under ingen omstændigheder må nævnes. Enhver, der vover at gøre det, skal bringes til tavshed med alle midler.

Når Houellebecqs advarsler ikke har haft større effekt end mine, selv om han har langt flere læsere, skyldes det, at enhver, der modsætter sig menneskindustrien, bliver kvalt, bagvasket, knust, bragt til tavshed og socialt dræbt.

Demokratisk farce

Ifølge Camus er der én hovedårsag til, at valgresultatet for Rassemblement National skuffede meningsmålingerne:

– Middelmådigheden hos nogle af partiets kandidater er én grund, men en vigtig grund er, at det angiveligt demokratiske valg var en farce. I de store audiovisuelle medier blev den demokratiske paritet modstræbende respekteret ved at tildele partierne femten minutter hver dag i de officielle nyhedsprogrammer. Men resten af tiden blev brugt på at nedgøre Marine Le Pens parti, som implicit blev sammenlignet med Vichy-regimet. Temaer som Hitlers magtovertagelse, de lange knives nat, Krystalnatten, dødslejrene osv. blev taget op. Rassemblement National kunne ikke protestere, for det ville være at indrømme, at de følte sig påvirkede. Manipulationen af sindet stoppede ikke et øjeblik.

Det faktum, at medierne konsekvent beskriver højrefløjen som ekstrem, er dybest set helt absurd, når Rassemblement National har opbakning fra næsten 40 procent af vælgerne.

Der er selvfølgelig ikke noget ekstremt ved anti-replacisme, ved at nægte at betragte mennesker som udskiftelige forbrugsvarer, ved at modsætte sig invasion, ved at nægte at blive koloniseret.

Europæerne må ikke glemme, at de er Europas oprindelige folk, og at de indtrængende, der påtvinges dem mod deres vilje, er kolonisatorerne.

Europæerne har allerede en passende demografi, som står i kontrast til angribernes ukontrollerede demografi. Vi skal forhindre besætterne i at få børn i vores lande og om muligt opfordre dem til at få færre i deres egne lande.

Tre hovedelementer

Ifølge Camus har den store befolkningsudskiftning tre hovedelementer: Der er Davokratiets idé om udskiftningen (WEF mødes i Davos), så er der afløserne og de udskiftede. Afløserne er Davokratiets allierede, de udgør basen for deres magt. Men da de er tættest på, er de også de mest sårbare og vil være de første til at blive spist, selv om begge tror, at de bruger de andre til at nå deres mål.

Ifølge Camus er en forudsætning for at gøre mennesker udskiftelige en “flydendegørelse” af befolkningen (som beskrevet af Zygmunt Bauman). Sidst ud er kønnene:

– Alt, hvad der kan stå i vejen for en “afnationaliseret, afkulturaliseret, afhistoriseret menneskehed”, en “fortætning af arten” og en globalistisk “davokratisk hyperkapitalisme”, bliver successivt elimineret:

Først var det forskellige folkeslag, nu er det kønnene. Den menneskelige materie skal være fuldstændig flydende.

Europa må genopdage sin historie

Hvis Europa skal rejse sig, må det ifølge Camus vende tilbage til den historie, det forlod i skam og fortvivlelse, frygt og grådighed efter Anden Verdenskrig.

– Europa skal igen tænke på sig selv som en stormagt, det skal modstå den demografiske invasion fra Afrika og Asien, den kulturelle invasion fra Amerika og den økonomiske invasion fra Kina – samt den militære invasion fra Rusland – selv om det er et særtilfælde.

Kulturelt og geografisk er Rusland en del af Europa – ligesom Storbritannien. Det er ikke Rusland, vi skal modstå, men de østlige despoters gamle praksis: invasioner, kup, vilkårlig fængsling, tortur og mord.

Håbet ligger i fortvivlelsen

På spørgsmålet om, hvad der giver håb i denne mørke og kaotiske tid, svarer Renaud Camus “fortvivlelse”.

Arnt Jensvoll Document.dk

Renaus hjem, Chateau de la Roche, foto af Camus, Flickr

4.4 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
4 days ago

Politikernes evige lønstigninger, hænger uløseligt sammen med den systematiske indvandring.
Politikerne hader befolkningen og er fjender af Danmark.

WEF og WHO vil skåne nogle af os, hurra hurra!
WEF og WHO vil skåne nogle af os, hurra hurra!
3 days ago
Reply to  steen

Det går dog fremad med humanismen. Nazisterne ønskede at udrydde 100% af jøderne og anti-nazisterne. Kommunisterne i Kreml ønskede at sulte 100% af bønderne ihjel i områder udpeget af Lenin og Stalin. Pol Pot ville myrde 100% af dem som havde en skrivemaskine, en bog, vestligt tøj eller som brugte briller. Man kunne blive straffet hårdt for at bo i en by. Islamisterne i Afghanistan ville dræbe alle som som ikke var fanatiske nok, altså igen 100%. Derimod vil WEF og WHO muligvis nøjes med at udrydde 80-90% af de vestlige landes befolkninger. Det lyder da ret humant og blødsødent.… Read more »

Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
4 days ago
Reply to  Anders

Det er en meget præcis beskrivelse af det politiske system. Vi, befolkningen, er plantagearbejdere i Slavelandia.

Forhadt og foragtet at den såkaldte elite.

a.jensen
a.jensen
2 days ago
Reply to  Anders

Den systematiske indvandring skyldes magthavernes nye fikse idé med, at alle Vestens lande skal omskabes til Kina’s model – dvs. at alle Vestens lande hurtigt skal fyldes til bristepunktet med menneskekød (helst med lav IQ). Jo flere, desto billigere bliver arbejdskraften og desto flere kunder til at købe det overflødige masseproducerede bras fra iindustrien.
Dette er den snedigste måde at lokke Vestens firmaer til at flytte deres produktion fra Kina tilbage til Vesten. Gevinsten skal flyttes tilbage til Vesten fra Kina.
Hvor blev klimaet af i denne sag?

c. olsen
c. olsen
4 days ago

Fra en lærebog for kammerjægere:
§1 – Åbner man for små søde markmus, kommer der lynhurtigt også store fede kloakrotter.

Det Europæiske Galehus
Det Europæiske Galehus
4 days ago

I Tyskland fejrer den oprindelige befolkning stadig at der fx. kommer syrere til landet:

https://www.fla.de/flensborg/lokalt/74664/flugten-fra-syrien-helt-taet-pa-enten-lever-vi-sammen-eller-o

Syrere er i øvrigt nogle af de mest kriminelle i Tyskland.

Efter min bedste overbevisning er det for længst game over for Tyskland.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
4 days ago

Som jeg har skrevet en del gange; det ser sort ud for Danmark…

Peer Pedersen
Peer Pedersen
4 days ago
Reply to  steen

Det var sgu karma x4, siden kan man undre sig over hvad en algeirer laver i Italien, altså andet end kriminalitet, hvorfor er han ikke sendt hjem for længe siden?
Havde politiet nået at tage ham, var han antagelig sluppet løs direkte.
Det ser sort ud lidt overalt…

H.P.
H.P.
3 days ago
Reply to  steen

Det et det samme overalt. Tjeteneren der kørte , var det 13 ?, mennesker ned hvoraf mange døde bla. en 13 årig pige, i Stokholm. Han var udvist men magthaverene lod ham blive i Sverige. Det samme fornylig i Tyskland hvor en ulovlig indvandrer som også var udvist angreb en “mangfoldighedsfestival”, ja man tror det er løgn at nogen er SÅ dumme at de hopper på det udtryk, og stak 8 uskyldige ned hvoraf 3 døde. Listen er uendelig. Fornylig kørte en udvist indvandrer på tålt ophold , dvs. udvist men vore magthavere syntes at det var SÅÅ synd at… Read more »

Last edited 3 days ago by H.P.
Ole
Ole
2 days ago
Reply to  steen

Den stakkels kvinde kommer til at rådne ihjel i et fængsel for sin heltegerning

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x