16
sep
Seneste opdatering: 17/9-24 kl. 1319
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The 9/11 Commission Report is the BIGGEST Cover-Up in U.S. History

Der har selvfĂžlgelig vĂŠret en video hver dag i ugen, jeg kan bare ikke bringe dem allesammen. GĂ„ selv ind og se dem. Denne korte video indeholder en mĂŠngde nye argumenter. Blandt andet hvordan den officielle rapport virkede mest med udeladelser ligesom Warren rapporten. Der er bestemte vidner og fakta begge rapporter helt ignorerer fordi de ville torpedere rapporternes hensigt. F.eks. udelader 9/11 rapporten helt bygning 7.

Som Jim Ferguson siger her, sÄ er hele Vestens topledelser og medier kapret af globalister, og det er derfor ikke underligt at medierne helt og aldeles har undladt af behandle 9/11  journalistisk.

Man mÄ derfor opfordre borgerne i det forhenvÊrende demokratier, at insistere pÄ demokrati ved selv at undersÞge magtens lÞgne. Lad vÊre med at tro pÄ dem, de er ikke dine venner. Der er masser af kompetent granskning af 9/11 pÄ kanaler som Rumble og Bitchute.

Det forekommer mig at vĂŠre et demokratisk svigt, ikke at sĂŠtte sig ind i det. 9/11 er som sagt – indtil videre – vor tids vigtigste begivenhed.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
Den EuropĂŠiske DĂ„rekiste
1 day ago

Et lille sidespring, undskyld, men sĂžrĂžveren “Lucky”, som i fĂžrste omgang ikke var sĂ„ heldig, har anlagt sag mod staten hvor han forlanger en stor millionerstatning for uberettiget fĂŠngsling.

Umiddelbart vil jeg tror han har gode chancer.

https://avisendanmark.dk/debat/piraten-lucky-var-ikke-heldig-da-han-angreb-vores-soldater-nu-vil-han-have-erstatning?utm_source=https://fyens.dk&utm_medium=block_article_teaser&teaser-referral=6ef5cba0-d993-46e8-8278-9f942b13b9e8-22

SÄ blir der bÄde rÄd til papegÞje og rom.

Frederiksen
Frederiksen
1 day ago

PĂ„ journalist Christopher Bollyn’s website ligger hans arkiver fra dag 1. Et eksempel pĂ„ en artikel fra 18. september 2001 handler om de sĂ„kaldte “5 Dansing Israelis” og “The White Van”, som jeg dengang ogsĂ„ hĂŠftede mig ved: Israeli Terror Suspects Captured by FBI, fra 18. september 2001https://bollyn.com/9-11-archive-2001/#article_11920 eller The Family Ties Between Bush and Bin Laden, fra 3. oktober 2001https://bollyn.com/9-11-archive-2001/#article_11932 eller The Mystery of WTC 6, fra 23. juni 2009https://bollyn.com/9-11-archive-2009/#article_12021 Der ligger mĂŠngder af interessante artikler pĂ„ bollyn.com Sidste artikel, jeg vil nĂŠvne har relation til bloggens emne om fravĂŠret af almindelige mediers manglende journalistiske tilgang til 9.11. Bollyn’s… Read more »

Frederiksen
Frederiksen
1 day ago
Reply to  steen

Ja – den historie er mĂŠrkelig og svĂŠr at glemme, nĂ„r man tĂŠnker pĂ„ de mange mennesker som dĂžde den dag. Jeg ved ikke, hvem de dansende var.

Bane
Bane
2 days ago

Mon ikke Lars Hedegaard stadig er troende nÄr det kommer til 9/11, man er vel zionist til det sidste??

Anders
Anders
2 days ago
Reply to  Bane

Er du det?

Bane
Bane
2 days ago
Reply to  Anders

Hvad tror du selv?

Last edited 2 days ago by Bane
Anders
Anders
2 days ago
Reply to  Bane

“Man” kan jo blot svare pĂ„ spĂžrgsmĂ„let, medmindre “man” har noget at skjule.

Cat Girl
Cat Girl
2 days ago

911 var en global besked til den observante og klartskuende beboer pÄ fÊngselsplaneten Tellus, at militÊret vil have det meste kontrol til menneskehedens ende og at de ikke vil opgive den magt uanset hvem som udfordrer dem
2020 blot en konsekvens af flertallets dÄrlige forstÄelse af det sendte budskab

https://www.bitchute.com/video/798zvcQR5hoF

De sÄ det ikke komme
De sÄ det ikke komme
2 days ago

Korrektion: Enkelte fotografier med mindre (fly?vragdele findes. Dog stadigvÊk relativt begrÊnsede skader pÄ Pentagon.

De sÄ det ikke komme
De sÄ det ikke komme
2 days ago

En del af Pentagon blev angiveligt ogsĂ„ “angrebet” af et fly samme dag.Der findes meget fĂ„ officielle fotografier fra begivenheden og det ligner mere et beskedent bombeattentat uden flyvragdele. Det burde vĂŠre endnu mere mistĂŠnkeligt end sammenstyrtning en af bygning 7.

Den stadig noget skeptiske
Den stadig noget skeptiske
2 days ago

Det er vistnok en klar kendsgerning at jihadisterne et par Ă„r i forvejen sĂžgte at ĂždelĂŠgge de to tĂ„rne via en kĂŠmpebombe i kĂŠlderen, der skulle ryste fundamentet og starte en brand. Og man kunne vel sagtens have sat en krig i gang i Afghanistan under et andet pĂ„skud, det var nĂŠppe nĂždvendigt at arrangere et sĂ„ vildt og voldsomt angreb pĂ„ egne borgere, for at kunne begynde et angreb pĂ„ et fjernt land. (Krigen mod Irak blev i gang sat pĂ„ grund- lag af mistanker som siden viste sig at vĂŠre forkerte) Et fly indeholder ogsĂ„ stĂ„lbjĂŠlker, og lastet… Read more »

H.P.
H.P.
2 days ago

Hvad med bygning 7 som ikke blev ramt og ikke var i brand men som timer efter sank sammen pÄ en mÄde som kun ifÞlge alle eksperter kun kan skyldes en kontrolleret sprÊngning ?

Nielsen
Nielsen
1 day ago
Reply to  H.P.

Nej, det var ikke en konventionel sprÊngning. SÄ havde der nok ligget et par murbrokker mere end stort set ingenting tilbage pÄ gerningsstedet.

H.P.
H.P.
1 day ago
Reply to  Nielsen

MĂ„ske men pointen er at sammenstyrtningen af bygningen INTET havde med de 2 fly at gĂžre.

H.P.
H.P.
1 day ago
Reply to  steen

Der er intet der kan overraske mig mere. Jeg gÄr som udgangspunkt ud fra at hvis det i husalteret bliver erklÊret for sandhed sÄ er det lÞgn og sÄ er det fuldstÊndigt ligegyldigt hvor mange billeder eller film de viser da ALT kan forfalskes og manipuleres.

Nielsen
Nielsen
1 day ago

Hmm. Jo det er det vist. George Bush Jr. er blevet hĂžrt sige: “We Need a new Pearl Harbor”. Som (mĂ„ske) bekendt blev Pearl Harborangrebet af japanske selvmordspiloter efter at USA havde trukket hele deres flĂ„de fra Hawai til Kalifornien (California som det hedder pĂ„ udenlandsk). Det havde japanerne nok ikke gjort, hvis flĂ„den var blevet pĂ„ Hawai. AltsĂ„, en i manges Ăžjne en opfordring til et angreb, som skulle fĂ„ USA til at deltage i 2. del af verdenskrigen, som de nu delvis er lykkedes med at fĂ„ Sverige ind i. Ikke mindst takket vĂŠre PĂ„lson – Kristersson. Men… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x