16
sep
Seneste opdatering: 16/9-24 kl. 1609
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Intet tyder på, at forfølgelsen af Trump vil blive indstillet, blot fordi han atter er blevet udsat for et attentat

Af Lars Hedegaard

Så skete det igen. For få timer siden – og to måneder og to dage efter, at den tidligere præsident var få centimeter fra at få en kugle i hjernen – prøvede en 58-årig mand at myrde ham, mens han spillede golf på sin golfbane i West Palm Beach i Florida.

Det var på forunderlig vis lykkedes manden, hvis navn opgives som Ryan Louth, at gemme sig i nogle buske bag et hegn, som omgav golfbanen. Heldigvis opdagede de Secret Service-agenter, som var sat til at beskytte Trump, at der stak et skydevåben ud fra hegnet og åbnede ild. Det fik gerningsmanden til at flygte, og det var kun på grund af en vågen civilist, som tog et billede af flugtbilen, at det senere lykkedes at pågribe attentatmanden.

Med sig havde Ryan Louth, hvad der lignede en AK-47 med kikkertsigte, og da han befandt sig 300-400 meter fra Trump, ville det formentlig have været en smal sag at ramme den republikanske præsidentkandidat.

Mens dette skrives, har præsident Biden ikke reageret på mordforsøget, og Kamala Harris har udsendt en intetsigende erklæring, der viser, at hun fundamentalt set er ligeglad med Trumps liv.

Donald Trump har i sin sædvanlige Winston Churchill-stil meddelt, at han ”aldrig vil overgive sig” – ”I will never surrender”.

Man må håbe for ham, at han ikke igen for brug for at vise dette mod, men det bliver med garanti ikke sidste gang, nogen vil prøve at dræbe ham på denne side at præsidentvalget den 5. november. Eller efter for den sags skyld.

Der foreligger foreløbigt kun sparsomme oplysninger om gerningsmanden. Af hans opslag på internettet fremgår, at han er antisemit og har prøvet at hverve soldater til krigen i Ukraine. Det står ikke klart, om han har psykiske problemer, om han har handlet alene, eller om han f.eks. er hyret af den iranske regering. Det sidste er ikke usandsynligt, for blot en dag før det første attentat i Pennsylvania, pågreb myndighederne en pakistaner, som netop havde været to uger i Iran og derefter forsøgt at skaffe lejemordere i New York til at tage livet af Trump.

Hvad der derimod står fast, er at Secret Service tydeligvis intet har lært af fiaskoen i Pennsylvania. Trump får stadig ikke den nødvendige beskyttelse, og det er uundgåeligt, at folk vil begynde at spekulere på, om Department of Homeland Security, som Secret Service er underlagt, ville græde tørre tårer, hvis det lykkedes at komme af med den forhadte mand.

I lyset af den hetz, som Trump gennem otte år har været udsat for, kan det ikke overraske, at nogen før eller siden ville prøve at opnå heltestatus ved slå ham ihjel. Selv på papiret ”pæne” regime-medier som CBS, CNN og New York Times har kaldt Trump en ny Hitler, som vil afskaffe demokratiet og ødelægge landet, hvis han skulle vinde valget.

Han er blevet kaldt racist, fascist, russisk agent, voldtægtsforbryder, leder af et voldeligt oprør, to gange stillet for en rigsret, hans hjem i Florida er blevet raidet af sværtbevæbnede FBI-agenter, og han har måttet forsvare sig i talrige retssager baseret på opdigtede anklager. Dag ind og dag ud, måned efter måned, år efter år, og intet tyder på, at denne forfølgelse vil blive indstillet, blot fordi han atter er blevet udsat for et attentat. På systemets TV-kanaler synes de allerede, at det er mere interessant at berette om vicepræsidentkandidat J.D. Vance, som refererer indbyggere i Ohio for, at illegale indvandrere fra Haiti spiser hunde og katte. Denne skandale overskygger langt, hvad der er sket med Trump.

Sådan kan man ikke behandle et menneske, uden at nogen før eller siden vil vinde hæder ved at eliminere denne trussel mod menneskeheden.

Det må lederne af det demokratiske parti og deres medier vide. Man må derfor konkludere, at det ville komme dem svært tilpas, hvis det lykkedes en af deres opfanatiserede tilhængere at eliminere deres hadeobjekt.

Konservative New York Post er et af de få medier, der giver attentatet en grundig behandling

Alleged would-be Trump assassin Ryan Routh, 58, of Hawaii echoed Harris, Biden’s anti-Trump rhetoric as he backed Dem candidates

John Leake skriver på Substack: Would Be Assassin is a Media Darling

3.7 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
2 days ago

De virker enormt provokerende at MSM stadig omtaler det som “formodet” attentat forsøg. MSM er nogle røvhuller.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
2 days ago

Ja som jeg skrev for nogen dage siden, Den Dybe Stat begår ikke fejlen fra 2016 igen. Trump bliver desværre ikke præsident.

Den Dybe Stat har slået mange mennesker ihjel, fra vores egne breddegrader fx. Olof Palme i 1986.

Jeg gætter nu på et flystyrt, pludselig sygdom forårsaget af forgiftet mad, en kop te eller lignende.

Utroligt trist.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
2 days ago
Reply to  steen

Pornosager, russersager, dokumentsager, skattesager, oprørssager og to skudattentater.

Men 90 % af danskerne tror stadig det er Trump, der er skurken.

Jeg brækker mig.

Piotr
Piotr
2 days ago

@ Dårekisten!
Den Dybe Stat har slået mange mennesker ihjel, fra vores egne breddegrader fx. Olof Palme i 1986.”

Palme var den dybe stat!

P.

Anders Bo
Anders Bo
2 days ago
Reply to  Piotr

SÄPO klarede selv ærterne.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
2 days ago
Reply to  Piotr

Ja det kan man faktisk ikke afvise. Mødelokalerne i Stockholm lå(ligger)i kælderen under Skandiahuset. Skandiahuset var tidligere kendt som Thulehuset navngivet efter forsikringsselskabet Thulebolagen. Fra 1888 var Sven Palme direktør for virksomheden. Sven Palme var Olof Palmes bedstefar. Olof Palme hedder faktisk Sven Olof Joachim Palme. Og sådan kan man hurtigt komme ned i kaninhullet, men tak for dit indspark.

Nielsen
Nielsen
1 day ago

islam = haram M.I.S.

Per Henrik Rasmussen
Per Henrik Rasmussen
2 days ago

Hvor usportsligt.
Disse nævenyttige secret service agenter forpurrede da lige at vi kunne opleve et historisk og enestående hole in head på en golfbane,
Skandale !!!

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 days ago

Utfra bildet som er publisert ser det virkelig ikke ut som en AK-47, det ligner mest på en SKS med magasinet fra en AK.

Løpet ligger over gassrøret heller enn under, avstanden mellom magasinet og kolben er alt for lang og det er også andre ting…

Dette er selvfølgelig en detalj i den store sammenhengen men at Secret Service ikke kan kjenne igjen en så erketypisk «ikonisk» rifle som en klassisk Kalashnikov er helt utrolig.

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
2 days ago
Reply to  Oslo/Norge

Tak for præciseringen. Er den præcis på ca. 400 meter med kikkertsigte?

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 days ago

Jeg har en viss militær bakgrunn men er ingen ekspert på skytevåpen. Et kikkertsikte kan «skytes inn» på en skytebane såfremt riflen ikke har et «vandrende nullpunkt», er du kyndig i engelsk vil et søk på «SKS wandering zero» gi mange interessante treff. SKS ble utviklet i forkant av AK-47 og er altså et gammelt våpen, Sovjeterne prioriterte enkelhet og robusthet fremfor presisjon og finesse. AK overtok etterhvert pga sin full-auto funksjon, SKS er semi-auto. Ved 400 meter vil de fleste rifler kunne være presise ved bruk av kikkertsikte, forutsetningen er at skytteren er kjent med våpenet og har fått… Read more »

Den Europæiske Dårekiste
Den Europæiske Dårekiste
1 day ago
Reply to  Oslo/Norge

Mange tak for de yderligere oplysninger. Afstanden fra gerningsmanden til Trump er oplyst til 350-400 meter, dette betyder som oftest at afstanden var 350 meter og derfor rigeligt tæt på til at ramme.

a.jensen
a.jensen
3 hours ago
Reply to  Oslo/Norge

Det bliver lidt ‘vildere’ hver gang en woke schizo forsøger sig med et stød i trumpeten. Næste attentatmand bør medbringe en sammenklappelig pedaldrevet dysekanon med granatæbler som ammo. Måske vinder han en Darwin-award, ligesom hans 2 forgængere.

jdm
jdm
2 days ago

AK-47, selv med kikkersigte, kan ikke klare 300m til 400m. Måske 100m, 200m hvis man er ekspert.

Anders Bo
Anders Bo
2 days ago
Reply to  jdm

🤡!

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 days ago
Reply to  Anders Bo

Takk, fra min egen militærtjeneste klarte jeg tidvis innertier fra 200 meter med Ag3 uten optiske virkemidler.

En AK (eller SKS som dette nok heller var) er ikke det ideelle valget for skarpskyting men hvis skytteren er god og kjent med våpenet gjør et godt inskutt kikkertsikte all verdens forskjell opp mot 500 meter.

Noen påstår på X at det var en Dragunov SVD, det tror jeg ikke noe på men i så fall ville det være førstevalget blant våpen fra det gamle sovjetiske arsenalet.

jdm
jdm
2 days ago
Reply to  Oslo/Norge

Tak for informationen. Meget interessant

H.P.
H.P.
1 day ago
Reply to  Oslo/Norge

Endelig en der ved hvad han taler om.

Cat Girl
Cat Girl
2 days ago

Jeg skrev at jeg ville stoppe med at linke til sandheden for en tid og nu er tiden gået

https://www.bitchute.com/video/g8VztqfD_LE

Morningstar
Morningstar
2 days ago
Reply to  Cat Girl

Om du skriver in old.i början avURL:en så får du upp gamla Bitchute. 🙂

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x