23
sep
Seneste opdatering: 23/9-24 kl. 1848
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige fortsætter med at dele 100.000 opholdtilladelser ud om året

For politikerne er tilsyneladende ikke klar over årsagen til analfabetismen, da de ikke nævner masseindvandringen med ét ord. Her må være tale om en grænseløs inkompetence – eller ondskab.

Vid den senaste undersökningen från Statistiska centralbyrån var enligt SVT omkring 780.000 personer mellan 16 och 65 år analfabeter i Sverige, men antalet ökar snabbt. När de nya siffrorna kommer i vinter räknar bedömare med att siffran stigit över 800.000 och innan decenniet är slut kan över en miljon av Sveriges invånare vara analfabeter.

“Om utvecklingen fortsätter riskerar vi att få en hel generation unga som i praktiken blir funktionella analfabeter”, konstaterade utbildningsminister Johan Pehrson (L) och skolminister Lotta Edholm (L) i en debattartikel i veckan.Snart en miljon analfabeter i Sverige

SVT: Så går det till när en analfabet lär sig läsa og Grundskolan görs om och blir tioårig

Lars Hedegaard: Vestens nye klassedeling (du ligger i bunden)

I anledning af mit opslag om de mange analfabeter i Sverige har flere spurgt, hvordan det dog kunne gå så galt. Er svenskerne blevet tossede?

For at nærme os en forklaring er det nødvendigt at lave en samfundsanalyse – som i øvrigt også gælder i Danmark og de fleste andre vestlige lande. Vi kan dele befolkningen i både Sverige og Danmark op i tre segmenter.

I bunden har vi den brede, almindelige befolkning, der skal opdrages til at acceptere og bifalde landets skæve gang.

Dernæst er der et mellemlag af ideologer og prædikanter, som befolker medierne, Christiansborg, skolerne, universiteterne, kulturlivet, kirken og de talrige NGO’er. Deres opgave et at prædike moral for almindelige mennesker og få dem til at genvælge de samme politikere ved valg efter valg. Og med glæde betale til Danmarks Radios larmende propaganda.

På samfundets top har vi, for det tredje, det smalle lag af de egentlige magthavere, der er ligeglade med den herskende ideologi eller alle smukke omsvøb, der flyder fra ideologernes mund, men som tjener på samfundsopløsningen og folkeudskiftningen, og hvis rigdom og magt beror på, at ideologerne holder folket hen med ammestuehistorier om multikulturens berigelse og den slags. Top-danskernes hjerter ligger ikke i Danmark, men er deponeret hos de globale magtcentre, som er garanterne for deres magt.

Vi andre er bare til grin.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
b.hansen
b.hansen
4 hours ago

Hedegaards klasseopdeling er som hevet ud af Aldous Huxley’s sci-fi bog “Fagre nye verden” fra 1930’erne. Hedegård beskriver Alfa-klassen, som er de smarteste og nyder størst frihed. Beta-klassen fik, da var fostre i rugemaskinen, et lille skud radioaktiv stråling, der reducerede deres IQ noget, men tillod dem at fungere som mellemledere. De 3 næste klasser, Gamma, Delta og Epsilon modtog mere og mere bestråling; således at Epsilon menneskenes IQ blev ændret til niveau med migranter. Epsilonnerne kunne lige finde ud af, at bringe varer ud, grave grøfter, hyppe kartofler og klø sig i nakken. Sverige vil måske realisere Huxley’s verden… Read more »

Name
Name
5 hours ago

Som Orwell ganske korrekt har skrevet:
Der findes kun tre klasser, underklassen middelklassen og overklassen!
De to sidste kæmper altid skiftevis om magten, resten er blot grødbønder.
Ved overklassens nu velkonsoliderede globalistmagt og fortsatte udsultning af middelklassen er løbet nu kørt.
Det er lige præcis det der kaldes New World Order.
Velbekomme!

Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
6 hours ago

Lad os håbe, at svenskerne i det mindste kan læse skriften på væggen.

Cat Girl
Cat Girl
6 hours ago

Breaking – private corp the UN spends 5 minutes to agree on
The pact for the complete annihilation of freedom and any restriction on the global socialistic and fascistic terror regime
https://www.bitchute.com/video/48Yxx1x1JJT2

Only 3 countries left not under totalitarian globalist dictatorship:
Russia, Iran & North Korea

Last edited 6 hours ago by Cat Girl
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x