24
sep
Seneste opdatering: 24/9-24 kl. 2128
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vores krigsliderlige politikere og medier lader den almindelige dansker leve i uvidenhed om, at dette er den farligste tid nogensinde, vi gennemlever. 72 minutter og alt liv på jorden er udslettet for altid. Hør på politikerne, hør på medierne, og hør på Mette Frederiksens seneste, livfarlige, ignorante udtalelser. The Doomsday Clock.

Frederiksen er blevet kendt rundt omkring: Danish PM Mette Frederiksen Turns the Warmongering Into Overdrive. Også i Rusland: Historie om Mette Frederiksen deles vidt og bredt i Rusland – nu truer politiker Danmark direkte.

“Mette Frederiksen: Denmarks illiterate idiot”

Delusional Danish Prime Minister Frederiksen wants Europe to burn. She’s obviously been hanging around with Von Der Liar and Boris. How has Europe produced such a batch of strategically illiterate idiot leaders” so devoid of common sense? Chay Bowes

“Make peace, you fools”

Min egen og sikkert de flestes tanker, først udtrykt af  general Gerd von Rundstedt efter de allieredes langang i Normandiet. I Sverige og resten af EU, er problemet det samme: De vil have krig. 100% stöd för tredje världskriget-resolutionen från riksdagens partier

Scott Ritter: “Jeg vil ikke dø for Ukraine”

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
1 day ago

Det er jo tydeligt, at Mette taler sin egen karrieres sag og derved bringer os alle i fare.

“Se mig, se mig, hvad kan I tilbyde mig når jeg siger det her”.

Syge kælling.

Piotr
Piotr
1 day ago

Det er jo fuldstændigt korrekt!

Det er jo tydeligt, at Mette taler sin egen karrieres sag og derved bringer os alle i fare.”
Dette er problemet for vor tid politikere(kolbøtter). Det drejer sig kun om egen karriere!

“Se mig, se mig, hvad kan I tilbyde mig når jeg siger det her”. Sagde FUSKen, alt imens hun overrakte en kuffert med DKK 3.3 Mdr til IDA-fonden under FN.

P.

Margrethe
Margrethe
1 day ago

Hvis Mette Frederiksen så bare vare den eneste af sin art. Men nej. Det er mere reglen end undtagelsen at sådan noget ignorant, narcissistisk, megalomanisk snot sidder og afgør skæbnen for os alle sammen, og trykker på ja knappen til krige, der kan koste tusinder, ja millioner af mennesker livet, der hvor de foregår:

Jens-Rohde-om-Irak-krigen
H.P.
H.P.
1 day ago

Det er nærmest surrealistisk at iagttage Mette Frederiksen. Det er helt galt. Hun fatter helt åbenlyst ikke situationens alvor.

Last edited 1 day ago by H.P.
a.jensen
a.jensen
11 hours ago
Reply to  H.P.

Den talende jakkesætbærende identitetsløse nullitet har atter udstillet sin grandiost overvældende uvidenhed og enfoldighed til skue. En bøjet 50-øre har langt mere politisk tæft end hende.

Den europæiske galeanstalt
Den europæiske galeanstalt
1 day ago

Tak for at bringe Frederiksens tale. Kort fortalt mener klovnen at en deeskalering af krigen skal ske ved en eskalering!

PS hun er virkelig begyndt at se underlig ud.

Margrethe
Margrethe
1 day ago
Reply to  steen

Ja og så lige fra ham af alle…

a.jensen
a.jensen
11 hours ago

Skrigeskinken siger bare, ligesom NATO’s klassiske motto “Det bedste forsvar er et godt gennemført præventivt angreb”

Kristian
Kristian
22 hours ago

Mette Frederiksen er en grænseoverskridende, stærkt selvovervurderende, men også ualmindelig dum kvinde. Hun beviste det endegyldigt, da hun nu sagde, Rusland ingen røde linjer må have overhovedet. For hun kom faktisk med den fantastiske formulering, at HUN ikke ville tillade, at Rusland skulle bestemme noget om, hvad vi gør i Nato… Men at skyde missiler dybt ind i Rusland, er jo netop noget, Nato gør I RUSLAND (Ukraine kan ikke gøre det uden Natos direkte hjælp med måludpegning). Hun er altså så kognitivt kompromitteret, så hun mener, det er noget, man gør i sit eget hus, hvis man fyrer en… Read more »

c.olsen
c.olsen
4 hours ago
Reply to  Kristian

Hvis damen er så krigsliderlig, kan hun jo bare selv rejse til fronten ved Kraschnospastichy. Hun vil helt sikkert være super til at rydde miner og kan vise sit rette personligt tapre sindelag der.

Smil
Smil
1 day ago

Mette stiller ikke klokken tilbage….

Dragen
Dragen
22 hours ago
Reply to  Smil

Nej det gør Mette ikke

Dragen
Dragen
1 day ago

Den måde “man bare hænger ud med de store” , plejer sine karrierer interresser , og reelt intet aner, om de beslutninger man træffer , – og heller ikke føler skyggen af ansvar for noget – , det er den samme måde beslutningen om c-injektionerne blev taget.

Dragen
Dragen
1 day ago

Det hele handler om aflivning . Men det ser ikke ud til at forstyrre hverken Mette F eller hendes øvrige “omgangskreds eller legevenner”. Det hele er om aflivning. Det hele.

Frankly Frank
Frankly Frank
1 day ago
b.hansen
b.hansen
1 day ago

Fra S. Kierkegaards pseudonyme bog “Constantin Constantius – Gentagelsen”:

Ved gentagelser er det muligt at vænne sig til alt; muligvis dog den nordlige halvkugles selvudslettelse undtaget.

Dennis
Dennis
1 day ago

I gamle dommedags-prædikanter er sgu ikke meget bedre, i bidrager med intet andet end sortsyn på alt. Putin bruger naturligvis ikke sine A-våben, for han ved at hele rusland bliver omdannet til glas i samme sekund han gør. Og at de religiøse galninge slås om nogle landegrænser nede i sandkassen er heller ikke ligefrem noget nyt vel.

Situationen er kort sagt den samme i dag som i firserne bortset fra i ukraine, men dem er i jo bedøvende ligeglade med alligevel.

H.P.
H.P.
1 day ago
Reply to  Dennis

Du har tydeligvis end ikke den ringeste anelse om hvordan Putin og stort set alle andre russere opfatter situationen og hvordan de vil reagere på en eksistentiel trussel.
OG du har tydeligvis heller ikke fulgt med i hvad der er sket i Ukraine ( eller Rusland for den sags skyld) i de sidste mange år.
Sæt du dig bare roligt hen foran husalteret igen hvor de fortæller dig den skinbarlige sandhed om stort og småt.
PS. jeg har faktisk venner i Ukraine og har haft det siden midt halvfemserne.

Piotr
Piotr
1 day ago
Reply to  Dennis

Dennis er meget klog (NOT!) P. PS: MetteFUSKens hovmod ligner dumdristighed, men va´ fanen hun er jo gammel BZer. OT: Fusken har netop indløst billet til en toppost i FN, har netop foræret DKK 3.3 Mdr til IDA-fonden under verdensbanken. Hvorfor får vi ikke en folkeafstemning om denne gave? Kan vi få en redegørelse hvordan denne gave bliver/er brugt, krone for krone? FUSKen kerer sig åbenbart meget om jordens fattige, bare de fattige ikke er danske. I Danmark drejer det sig om at arbejde stenhårdt hele livet, betale enorme skatter, som FUSKen kan dele ud af med rund hånd, for… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x