28
sep
Seneste opdatering: 28/9-24 kl. 2027
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Big Pharma, more powerful and profitable than ever before, has infiltrated every aspect of our healthcare system.The mainstream media, beholden to pharmaceutical advertising dollars, will never tell this story. That’s why I’m turning to you – the public – for support.

En helt ny dokumentar af den kendte kardiolog, engelsk/indiske Aseem Malhotra, der har gjort sig “kontroversiel” fĂžrst ved at skrive imod statiner og sukker, og derefter at skrive imod de farlige Covid-injektioner, som netop nu fĂžres frem igen. Statens Seruminstitut har pĂ„ e-boks sendt mig en invitation til at blive vaccineret igen, igen. Tak, men nĂŠh tak sĂ„ lĂŠnge jeg kan sige det uden at WHO og EU kommer efter mig. Den dag vil jeg naturligvis fysisk modsĂŠtte mig mordforsĂžget.

Hans far, der ogsÄ var lÊge, dÞde som 73-Ärig i sommeren 2001. I engelske medier, hed det sig at han dÞde fordi ambulancen kom for sent til at redde ham fra et hjertestop. I Indiske medier, der ikke nÊr sÄ meget ligger under for industrien, hed det som han selv siger, at faderen dÞde af Covid-vaccinen. Det Êndrede Aseems indstilling til vaccinerne, og siden har han oplyst om dem, sÄ godt som han kunne.

Denne film koncentrerer sig om medicinalbranchens korruption. OgsĂ„ danske Novo Nordisk, der tidligere havde en hĂžj etik, nĂŠvnes i filmen i anledning af deres slankemiddel. Vidste du forresten, at Novo’s vĂŠrdi er hĂžjere end hele det danske nationalbudget?

Der medvirker talrige lĂŠger og folk som Robert Kennedy jr. Alle lĂŠger og politikere i Danmark og Vesten burde se den. Filmens hjemmeside.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x