1
okt
Seneste opdatering: 1/10-24 kl. 0924
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Jan Pettersen

Kriminelle tjener 100-150 milliarder svenske kroner på at begå kriminalitet i Sverige hvert år. Det oplyser SVT. I en ny rapport beskriver det svenske politi, hvordan den kriminelle økonomi fører til store tab for samfundet.

»Jeg er optimistisk med hensyn til fremtiden, men jeg tror, at det bliver værre, før det bliver bedre.« Det siger Annika Öhmark, der er koordinator for den kriminelle økonomi i politiregion Øst.

Den økonomiske kriminalitet er steget markant i Sverige i de senere år sammen med en stigning i den voldelige kriminalitet.

Ud over at sorte penge skaber usund konkurrence, kan den voksende kriminelle økonomi også kædes sammen med stigningen i antallet af mord, skyderier og eksplosioner i de senere år. SVT skriver, at blandt kriminelle bander vurderes svindel i øjeblikket at være den største indtægtskilde.

Politiet bemærker også, at bandekriminelle i højere grad benytter sig af afpresning og trusler for at inddrive gæld, hvad enten den er fiktiv eller reel. Sidste år blev der anmeldt omkring 9.000 tilfælde af afpresning i Sverige, hvilket er en stigning på 30 % i forhold til året før.

Tusindvis af mennesker er involveret i rivaliserende kriminelle bander i hele Sverige. Der er en voksende frygt for, at disse bander spreder sig til Danmark, Norge og Finland. Bandekriminelle er blevet sendt fra Sverige helt til Island for at begå lovovertrædelser.

»Vi ved, at hvis vi anholder én person, er der flere klar til at tage over, så vi må fortsætte med at arbejde mod netværkene og samarbejde med andre aktører både eksternt og internt,« siger Annika Öhmark.

Den svenske myndighed for økonomisk kriminalitet anslår, at der hvert år hvidvaskes 130 milliarder svenske kroner. På bare ét år mellem 2022 og 2023 har den svenske myndighed for økonomisk kriminalitet mistanke om, at hvidvaskning af penge er steget med 24 %.

En rapport fra det svenske kriminalpræventive råd (Brå) har tidligere dokumenteret, at hele det svenske samfund nu er blevet infiltreret af kriminelle klaner, inklusive politiet. Selv salg af jordbær er blevet en måde at hvidvaske penge på for kriminelle netværk i Sverige.

Af Jan Petersen, Document.dk

“Værre, før det bliver bedre?”

“Jeg tror, at det bliver værre, før det bliver bedre,” er blevet en populær måde for magthavere at købe sig tid på. Der er intet, der tyder på at det passer, tværtimod er det hidtil gået fra ondt til værre. Men der vil også være bud efter dem, når det kører helt i grøften for dem: Svenska folket behöver upplysas om vilka som förstör vårt land

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
4 days ago

“Jeg tror, at det bliver værre, før det bliver bedre,” er blevet en populær måde for magthavere at købe sig tid på.”

Ja, det bliver uden tvivl værre, før det bliver endnu værre.
Destinationen er helvede på jord.

Svend Giønge
Svend Giønge
4 days ago
Reply to  Anders

På Nordisk kalder vi det for Ragnarok der har vi været længe, Glansbilledet er blot ved at gå op i limningen så Ragnaroks sande udtryk kommer til fuld skue. Kejseren var splitter ravende nøgen lang tid før H.C.Andersen.

Manden, der vidste for meget
Manden, der vidste for meget
3 days ago
Reply to  Anders

Det eneste, der kan bekæmpe islam, er en afart islam.

Så har jeg vist ikke sagt for meget).

Anders
Anders
3 days ago

Når du ved for meget og samtidig ikke siger for meget, så famler jeg lidt i blinde 😉
Men islam er fladpandet og bagstræberisk pøbelvælde.
– Det kræver “kun” loyale nationale politikere at udradere den islamiske bærme i Danmark.
Og så naturligvis revokationen af kvindernes stemmeret. Ellers går turen direkte til helvede.

Manden, der vidste for meget
Manden, der vidste for meget
3 days ago
Reply to  Anders

Jeg er da ked af, hvis du “famler lidt i blinde”), men jeg ønsker ikke at inkriminere mig selv unødigt. Du skriver: Det kræver “kun” loyale nationale politikere at udradere den islamiske bærme i Danmark. Det kommer ikke til at ske i tilstrækkelig omfang, hvilke du også selv antyder. Vores land og samfund er nu så korrumperet og åndeligt udpint, at det nok kræver en revolte. Men selv det har trænge kår, og det bliver ikke bedre, som tiden går. Jeg er i øvrigt ikke enig i din holdning til islam. Jeg mener ikke islam er “fladpandet”, tværtimod. Islam tager… Read more »

H.P.
H.P.
4 days ago

De radikales hedeste drømme er gået i opfyldelse i Sverigestan

a.jensen
a.jensen
4 days ago

Jan Petersens artikel er kemisk renset for referencer til islam og deres andel af hele svineriet. Meget mystisk, men forståeligt, da BRÅ ikke skelner mellem svenskere og herrefolket. Brå er ansvarlig for de officielle statistikker på området.

Severinus
Severinus
4 days ago

Annika Öhmark kan være ganske rolig – det bliver meget værre end det er nu. Lovløsheden vil tage overhånd over det svenske samfund, og det vil kun gå mod afgrunden fra nu af…

Limewood
Limewood
3 days ago

“Værre, før det bliver bedre?” Tjah..det kommer jo an på hvordan man definerer bedre. Set fra koranen og Muhammed tilhængeres synspunkt handler det om at nedbryde den svenske forsvarsvilje og modstand mod udbredelsen af dette ideologiske og religiøse værdisæt – der går under fællesbetegnelsen sharia. Lige nu skabes krisen og destabiliseringen i Dar al Harb/Krigens Hus alt i mens kaserner – kulturcentre/moskeer/propagandacentre etableres uden den store opmærksomhed og under radaren for offentligheden og myndighedernes mere end velvillige iver efter at udfylde i den rolle som Muhammed og koranens tilhængere har tiltænkt dem ifølge deres skrifters ideologiske/religiøse dogmer. Det er ifølge… Read more »

Svend Giønge
Svend Giønge
4 days ago

Der bliver stadig flere og flere der ser hvad der virkelig sker, den dag vi er nok vil Folket tale.
Her er en bande der forsøger at intimidere en der har skrevet noget Fy på de Asociale medier, dog ikke ulovligt. Lidt ligesom et link i sin tid her i Landet. ca 6 min.
https://www.youtube.com/watch?v=m0wkbbuVIWI

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 days ago

Når svensken fordrives, mister alt, når nationalstaten står i flammer, når alt bag dem ligger i ruiner, først den dag svensken mister alt, at de skønner på hvad de har mistet, men så blev det naturligvis for sent, nu der famles som i blinde, uden at se, uden at indse at islam er problemet, en parasit på nationalstaten. Lande som eksempelvis Danmark – Norge – Sverige der end ikke gør forsøget at redde sig selv, som vælger at have helt åbne grænser, som vælger at end ikke beskytte sig selv imod islamisk magtovertagelse, som helt bevidst vælger selvdestruktion, endda tilskynder muhamedanerne… Read more »

Den europæiske galeanstalt (EU)
Den europæiske galeanstalt (EU)
4 days ago

Det bliver ikke værre før det bliver bedre. Det bliver værre før det bliver endnu værre.

b.hansen
b.hansen
4 days ago

Det er lissom den med masochisten som sagde slå mig – sadisten sagde nej.

c.olsen
c.olsen
3 days ago

Overskrift: “Kriminel afpresning er steget med 30 procent på et år.”
Jeg troede et kort øjeblik at artiklen handlede om det svenske skattevæsen.

H.P.
H.P.
2 days ago
Reply to  c.olsen

He-He. DEN var god !

Manden de kaldte hest
Manden de kaldte hest
3 days ago

Alle etablissementer i København betaler beskyttelsespenge til perkere osv.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x