4
okt
Seneste opdatering: 4/10-24 kl. 1705
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Maskinemagthaverne”

Af Lars Hedegaard

Som den tidligere republikanske præsidentkandidat – og nu Trump-støtte – Vivek Ramaswamy har bemærket, er Trumps MAGA-bevægelse ikke oppe mod en præsidentkandidat som Kamala Harris.

Trumps modstander er en ”maskine” af magthavere, som gør, hvad der skal til, for at bevare magten. Et af midlerne er at promovere politikere, som de ved ikke på nogen måde vil antaste deres magt, men følge ordrer.

Det er ligegyldigt, hvad disse veldresserede politikere siger. Det har ingen sammenhæng med, hvad deres bagmænd og opdraggivere agter at foretage sig. En tomhjernet kvinde som Kamala Harris skal bare gøre, hvad der kræves, for at maskinen vinder valget.

Maskinens had til Donald Trump skyldes ikke, at han”udgør en fare for demokratiet”, som vi har hørt på i ni år, siden han først bekendtgjorde sit kandidatur til præsidentposten. Det forholder sig omvendt: Trump er populist, hvilket betyder, at han insisterer på folkets ret til at bestemme landets politik. Det vil den herskende klasses maskine aldrig kunne tilgive ham. Når herskerne har besluttet, at ubegrænset tilstrømning af kulturfremmede og den deraf følgende nedbrydning af nationalstaten er til deres fordel, skal opkomlinge som Donald Trump, Geert Wilders, Pia Kjærsgaard og Tommy ikke komme og rejse folket til modstand.

Almuen har bare at stemme, som den får besked på, og ve enhver, der vover at tænke selv. Det er det mest livsfarlige, man kan gøre i disse postdemokratiske tider.

Elsker du ikke FN, Ursula von den Leyen, Kamala Harris, Mette Frederiksen og magtens logrende hunde i de ”borgerlige” partier, kan du godt belave dig på en tilværelse som et fredløst udskud. Jo, hvis du er sød og velafrettet, kan du få lov at ytre visse nydelige meninger i systemmedierne, men det, der egentlig ligger dig på sinde, skal du holde din mund med i Harris-Frederiksen-land.

Folkets sidste chance for at sætte sig igennem kommer med det amerikanske valg den 5. november. Hvis MAGA-bevægelsen ikke vinder, vil det, som Elon Musk har påpeget, være slut med USA. Folkeviljen vil heller ikke få et ben til jorden i resten af den verden, der engang blev kaldt demokratisk.

Det kan godt være, at politikerne, eksperterne, medierne og storkapitalen ender med at blive forhadte, men det kan de være ligeglade med, for ingen vil kunne røre dem, og folkets flertal er ikke intelligent nok til at gennemskue, hvad der foregår.

Under disse omstændigheder vil demokratiet ikke kunne bestå, og vi vil være indtrådt i en ny samfundsorden som beskrevet af George Orwell, Aleksandr Solsjenitsyn og Jack London.
Man må hellere træffe sine forberedelser.

4.4 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
1 day ago

Hvis ikke det står skrevet i Politiken, så er det en meget uhyggelig “konspirationsteori”.
I hvert fald ifølge de hjernevaskede læsere af MSM.
Hjernedøde stakler.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 day ago
Reply to  Anders

Politiken er en voksenble der burde ha skiftets for länge siden, odeur af “pissliberalisme”

Den Europæiske Dårekiste (EU)
Den Europæiske Dårekiste (EU)
1 day ago
Reply to  Anders

Du har så evigt ret. Det er trist, at de unge hverken lærer kildekritik mv.

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago
Reply to  Anders

Politiken er organ for den kulturradikale ledelse af det danske socialistparti kendt som det radikale venstre. Socialistpartiet, som har de 179 parkeringspladser modtager ikke ansøgninger fra det danske folk vedrørende taburetter i nikkedukketinget

c.olsen
c.olsen
1 day ago

På “Samnytt.se” hjemmesiden står der, at Sverige skal hoste op med 110 milliarder svenske skattekroner for at klare NATO’s våbenstandard. NATO er ‘skattekontor’ for indsamling af medlemslandenes skattepenge til de amerikanske våbenfabrikker. NATO’s vasalstater skal betale beskyttelsespenge til NATO mafiaen, som altid kan opfinde en modbydelig og farlig fjende, som vasalstaterne skal beskyttes imod. I praksis betaler de euopæiske skatteslaver derfor skat til deres respektive hjemlande, EU, FN, NATO’s ejer USA samt ikke mindst migrantlandenes korrupte oligarker (hjemsendt af migrantparasitterne). Altså i alt mindst 5 skatteindkrævende instanser, som rider på alle vestlige lønslavers rygge. Kold kaje, hvor er lønslaverne d-u-m-m-e… Read more »

H.P.
H.P.
20 hours ago
Reply to  c.olsen

Amen!

a.jensen
a.jensen
1 day ago

Maskinrummet ligger i Wall Street i New York.

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago

Elon Musk er stadig CIA.”X” er stadig et CIA/Pentagon/DARPA projekt

Last edited 1 day ago by Cat Girl
Piotr
Piotr
1 day ago
Reply to  Cat Girl

OG det har du rigtig gode beviser på?
P.

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago
Reply to  Piotr

10 sekunders Google search
https://www.darpa.mil/program/plan-x

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago
Reply to  Piotr

Tror du også at Google sidder med alle robotech-virksomhederne og ikke er det amerikanske militær?

Cat Girl
Cat Girl
1 day ago
Cat Girl
Cat Girl
1 day ago

Vil gøre læseren af snaphanen opmærksom på, at på løgnens ø i det oldgræske øhav, er det den person som siger: “jeg lyver”, som taler sandt (såvidt man kan afgøre det)

b.hansen
b.hansen
14 hours ago
Reply to  Cat Girl

Løgnens ø er flyttet norpå og hedder nu EU.

Er sætningen “Tyske flag er sidestillet med nordiske flag, fordi Tyskland hersker over Norden via EU.” en sand sætning?

Manden, der vidste for meget
Manden, der vidste for meget
1 day ago

Glem Trump, han er som sådan ligegyldig. Han kan kun købe os en smule tid; en tid der dog kan vise sig at blive dyrbar. Oplysning (ikke demo’er med råben og skrigen) og hård modstand er eneste vej frem mod de globale rotter. Vejen mod frihed og ægte demokrati skal nok findes gennem en uhelig alliance med muslimerne samt de 117 andre folkeslag vores politikere har været så elskværdige at binde os på halsen. Herefter står den formentlig på mange års herlige blodsudgyldelser (med mindre store indsigter indfinder sig hos flertallet af vores uinviterede gæster, og de vælger at rejse… Read more »

Margrethe
Margrethe
21 hours ago

Gå du i forbund med muslimerne og se hvem der ender med at æde det hele, som koranen kræver, de skal. De hader dig.

Har du besøgt Sverige, UK eller Frankrig for nyligt? Alt for få er i stand til at gennemskue jødernes og muslimernes samarbejde om at ødelægge os. De stirrer sig blinde på deres overfladiske skænderier og myrden en hundredel af en promille af hinandens – og egne- undersåtter i den højere sags tjeneste.

Joedisk-samfund-oensker-tillykkke-med-Ramadan
Manden, der vidste for meget
Manden, der vidste for meget
13 hours ago
Reply to  Margrethe

Du virker på mig som en kværulant, der trives bedst ved at være i opposition blot for at være det. Du er nødt til at læse, forstå og her sondre, jf. hvad jeg skriver, inden du kæfter op og bl.a. prøver at belære mig om islam. Når jeg skriver, som jeg gør, så er det i erkendelsen af, at den fjende, vi står overfor på den korte bane, er langt være end islam og muslimerne, uanset om du vil det eller ej. Du er præcis som mange andre hoppet i den fælde, som de globale rotter har lagt ud. Det… Read more »

Den Europæiske Dårekiste (EU)
Den Europæiske Dårekiste (EU)
20 hours ago

En hjernevasket befolkning kan desværre ikke sejre. Det er ikke muslimerne, der er problemet, det er dem, som har lukket dem ind, der er kernen og de bliver siddende indtil vi fjerner dem.

Margrethe
Margrethe
17 hours ago

“Det er ikke muslimerne, der er problemet”. Flyt du til Gellerup Parken eller anden muslimsk overtaget land og fortæl dem, du absolut ikke opfatter dem som et problem. Det hjælper dig ikke. De myrder dig alligevel i den sidste ende .Jo de er en væsentlig del af problemet, da de går målrettet efter at overtage landet. Muslimer er ikke viljeløse dukker. Og nej, det er ikke fordi “vi har været onde og deltaget i krige mod dem”. De største grupper af muslimer i Danmark og Tyskland er tyrkere, og marokkanere i Holland. Ingen af dem, har vi været i krig… Read more »

Rabbi-jubller-over-musliminvasionen
Manden, der vidste for meget
Manden, der vidste for meget
13 hours ago

Det rigtigt, det er en yderst vanskelig problemstilling vi slås med. Her handler det om at ‘så frø’ og skabe nysgerrighed hos dem, der endnu ikke ved, hvad der foregår.

Helt enig i hvad du skriver.

Per Olsen
Per Olsen
13 hours ago

Gjør ingen feil:
ZOOZZ innfører diktatur – når de kan.
Må forhindres med ALLE midler som før, f.eks. 1940-1945.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x