11
okt
Seneste opdatering: 12/10-24 kl. 0223
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan er hun endt som demokraternes præsidentkandidat?

Af Lars Hedegaard

Det skriver The Federalist’s administrerende redaktør, Kylee Griswold, i dag.

Da man knapt hører et sandt ord om amerikansk politik i de danske medier, skal jeg give et komprimeret referat af Kylee Griswold’s artikel.

Harris har netop holdt en såkaldt Town Hall under overskriften ”Latinoer spørger”, og den bød på mere af hendes specialitet, nemlig ordskvalder (”word salad”). Hør blot:

”Lederskab handler om at forstå betydningen af at løfte folk op, at forstå at vores lands karakter er sådan, at vi er et folk, der har ambitioner og aspirationer, drømme, mål for os selv og vore familier og har ret ret til en leder, som investerer i det.”

Det skal altså gøre det ud for en politisk vision. Selv Lars Løkke Rasmussen ville kunne gøre det bedre.

Harris’s vigtigste argumenter for, at man bør vælge hende, er, at hun er en farvet kvinde (”woman of color”), og at Trump er en trussel mod demokratiet. Alle hendes øvrige forslag har været rene og skære katastrofer.

Tidligere på dagen havde Trump under en tale for Economic Club of Detroit sagt, at ”vores største trussel mod demokratiet er dumme mennesker”.

Mens Kamala Harris har været vicepræsident, skriver Kylee Griswold, er USA gået neden om og hjem (”down the toilet”) – fra udenrigspolitik til grænseinvasionen til økonomien og til militæret.

Hvordan er hun endt som demokraternes præsidentkandidat? Griswold bringer et interessant svar, nemlig, at hun har ”sovet” (på jævnt dansk: kne..et) sig til vejen mod toppen. Det er ikke første gang, denne teori bliver luftet – bl.a. af folk, der har kendt hende fra sin tid i californisk politik.

Griswold citerer Abraham Lincoln: ”Det er bedre at være tavs og blive betragtet som et fjols end at tale og fjerne enhver tvivl.”

Den lære har Kamala Harris tydeligvis aldrig annammet.

Som reaktion på, at ca. halvdelen af amerikanerne ifølge meningsmålingerne agter at stemme på hende, spørger Kylee Griswold: ”Er amerikanerne lige gået fra forstanden?”

Vel ikke så meget som danskerne, hvis knusende flertal glæder sig til at se hende som leder af den frie verden. De skal imidlertid være undskyldt, for alt, hvad de har fået fortalt i medierne, er, at Donald Trump er Hitlers efterfølger, og i en sådan situation er selv en landsbytosse at foretrække.

Kamala Harris Is Too Stupid To Be President

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Europæiske Dårekiste (EU)
Den Europæiske Dårekiste (EU)
1 day ago
Reply to  steen

Jeg tænkte præcis det samme Steen. Spørgsmålet er om de (Den Dybe Stat) kan gøre hende plausibel, er det en plausibel vinder eller lugter det igen som valgsvindel. Der var kun ca. 44.000 stemmer mellem en Biden og Trump, det siger noget om antallet af falske stemmer.

Den Europæiske Dårekiste (EU)
Den Europæiske Dårekiste (EU)
1 day ago

Hun har gode chancer for at vinde, det er den dybe stats valg, men præsident bliver hun aldrig.

Marionet skal hun såmænd nok blive.

b.hansen
b.hansen
1 day ago

I USA er alle ledere; nogle er dog ledere end andre.

Gud gav amerikanerne større grabber end alle andre, fordi amerikanerne dermed kunne grabse mere fra andre end alle andre.

Den Europæiske Dårekiste (EU)
Den Europæiske Dårekiste (EU)
1 day ago
Reply to  b.hansen

🎯

Anders Bo
Anders Bo
1 day ago

Jamen hun griner der så sødt…

H.P.
H.P.
1 day ago
Reply to  Anders Bo

Lige præcis. Alle kvinderne af begge køn labber det i sig. Det hele handler følelser, intet konkret.

DavidK
DavidK
12 hours ago
Reply to  H.P.

Feelgood tottallitarisme …

b.hansen
b.hansen
1 day ago
Reply to  Anders Bo

Damen de kaldte hest –
Striglen bør opstaldes i en middelmådigt rengjort hestestald, som er hendes naturlige habitat. Hestegrinet fra hendes ‘horseface’ har lige så lidt vrinsk som ekstrahørmeren.

Hans Vestergaard
Hans Vestergaard
22 hours ago

Hun er zionisternes og de krigsliderliges våde drøm.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x