14
okt
Seneste opdatering: 14/10-24 kl. 0123
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Klimamafiaen har totalt bemægtiget sig den offentlige samtale. Ingen tør diskutere, om det er sandt, at CO2 er en dødelig gift, der vil brænde jorden af og få havene til at koge.

Klimaideologerne har totalt tiltaget sig definitionsmagten, og ingen vover at anfægte CO2-fortællingen. Derfor handler hele diskussionen om, hvad der udleder mere CO2 end andet. Det er et vidunderligt redskab for politikerne og deres medier, som kan retfærdiggøre enhver stigning i de offentlige udgifter med nødvendigheden af at sætte ind mod den forestående forgiftning, og folket tror på det, for de har aldrig hørt andet.

Nu viser det sig, at det ikke er så godt for klimaet at dyrke sine egne grøntsager, fordi ”CO2-fodaftrykket” er fem gange større end fra konventionelt landbrug. Det meddeler en gruppe forskere fra University of Michigan.

Gud ved, hvad forskerne skulle bruge tiden på, hvis der ikke var penge i klimaet.

Snart kan vi forvente, at en gruppe forskere forsker sig frem til, at vil være bedre for klimaet, hvis der ikke fandtes mennesker. De får nok en Nobelpris og hædrende omtale i Politiken.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x