22
okt
Seneste opdatering: 22/10-24 kl. 0219
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Jesper Langballe efter en dag i Østre Landsret, 2011.©Snaphanen.dk

”En forfatning, der er forandret fra frihed, kan aldrig blive genoprettet, men er for evigt tabt for friheden.”

Af Lars Hedegaard

Det er svært at sove for tiden, og det bliver ikke bedre, når man har læst Roger Kimballs’s nylige (17.10.) artikel i The American Mind.

Det skræmmende er, at Kimball ikke er nogen letvægter, men redaktør af det estimerede kristne tidsskrift First Things. Han anslår en alvorlig tone:

Spørgsmålet er: ”Hvad nu hvis Kamala Harris vinder præsidentvalget i 2024?”

Foreløbigt er han fortrøstningsfuld: ”Jeg tror, at Donald Trump ikke bare vil vinde, men vinde eftertrykkeligt.” Han er ikke des mindre bange.

Som Kimball ser det, lever USA nu under sin anden revolution, som omgør meget af den første. Man vil ikke længere være underkastet en fremmed konge i det fjerne England, men et hjemmegroet oligarki:

“Vil det indkvartere sine tropper – også kendt som illegale immigranter – i jeres hjem? Måske. Det er faktisk præcist, hvad nogle demokratiske politikere har foreslået. Og når man aflæsser tusinder af fremmede kriminelle i din lille by – en … praksis, der er blevet stadig mere populær under Biden-Harris-administrationen – har det stort set samme effekt.”

Hvis Harris vinder, bemærker Kimball, kan vi forvente, at der vil blive mange flere af disse samfundsødelæggende tiltag.

Med en henvisning til Elon Musk påpeger han, at der ikke længere vil være svingstater. Demokraterne vil gøre illegale migranter til vælgere og således omdanne USA til en étparti-stat. Californiens demokratiske guvernør, Gavin Newsom, har allerede forbudt de valgtilforordnede at undersøge, hvem der har ret til at stemme, og med en demokratisk administration i Washington vil denne praksis blive udbredt til hele USA. Derefter vil der ikke være meningsfulde valg.

Et af de få åndehuller for den fri meningsudveksling, nemlig Elon Musks X, vil, skriver Kimball, vil blive ”reguleret” til døde. Netop, hvad Hillary Clinton har anbefalet. Folk spreder disinformation, har hun sagt, og det betyder, at vi – altså demokraterne – taber kontrollen. Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med.

Kamala Harris er helt om bord med censur-tilhængerne. ”Vi vil indsætte ordenshåndhævelsen for at imødegå denne ekstremisme”, har hun udtalt. Med ekstremisme mener hun enhver mening, som det demokratiske parti ikke bifalder. Ikke for intet har den ofte citerede jura-professor Jonathan Turley bemærket, at en Harris-Walz-administration ville være et mareridt for ytringsfriheden.

Der vil stadig blive holdt valg, skriver Kimball, men de vil blive transformeret til jubelfester for de sejrende demokrater. Med et ekko fra Orwell, bemærker han, at vælgerne ikke længere vil have noget valg, men må nøjes med at hylde status quo.

Kimball citerer fra et brev, som en af USA’s ”founding fathers”, John Adams, i 1775 skrev til sin kone:  ”En forfatning, der er forandret fra frihed, kan aldrig blive genoprettet, men er for evigt tabt for friheden.”

In a letter to his wife in 1775, he noted that while besieged “Cities may be rebuilt, and a People reduced to Poverty, may acquire fresh Property…a Constitution of Government once changed from Freedom, can never be restored. Liberty once lost is lost forever.” That is the voice of wisdom. Bear it in mind.

[Min kommentar (LH): Må evig skam hvile over de danske intellektuelle, redaktører, journalister, TV-personligheder, kulturguruer, politikere og andre, som vi forventede ville sige sandheden, men som valgte at bidrage til slavegørelsen af deres medmennesker – som de ikke anerkender som deres medmennesker. Det er mig umuligt at forstå, hvorfor danske journalister hader deres medmennesker så meget, at de vil lyve om alt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x