24
okt
Seneste opdatering: 24/10-24 kl. 1251
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvad gør man ikke for at slippe for Hitler?

Af Lars Hedegaard

Under onsdagens såkaldte ”town hall” med Kamala Harris – arrangeret af CNN – beskyldte hun for første gang direkte Donald Trump for at være ”fascist”.

”Lad mig spørge dig i aften, tror du, at Donald Trump er fascist?” spurgte CNN’s moderator, Anderson Cooper.

”Ja, det gør jeg.” Ja, det gør jeg”, svarede Harris, som har anklaget den tidligere præsident for at være en løs kanon, uligevægtig og uden for kontrol. Ifølge den demokratiske præsidentkandidat kan Trump åbenbart finde på hvad som helst. Det gjorde han dog ikke, mens han sad i Det Hvide Hus. Tvært imod meddelte han, at han ikke ville retsforfølge sin modkandidat, Hillary Clinton, for hendes åbenlyse lovovertrædelser, fordi det ville være skadeligt for landet.

Så hvis Trump er fascist, er han en temmelig slap fascist, som Hitler og Mussolini ville skamme sig over.

Kamala Harris har også skyndt sig at gentage beskyldningerne mod Trump i det venstreekstreme tidsskrift, The Atlantic, for at have påkaldt sig Adolf Hitler. Forfatteren til denne smædeartikel, Trump-haderen Jeffrey Goldberg, påberåber sig to anonyme kilder.

”Det er dybt bekymrende og utrolig farligt, at Donald Trump ville påkalde sig Adolf Hitler, manden som er ansvarlig for seks millioner jøders død og hundredtusinder af amerikanere”, ilede Harris med at fortælle offentligheden. ”Alt dette er et yderligere bevis for det amerikanske folk på, hvem Donald Trump virkelig er”, fortsatte hun.
Trump-kampagnen har øjeblikkeligt afvist, at Donald Trump nogen sinde skulle have rost Hitler.

De nye Hitler-beskyldninger kommer, efter at Donald Trump iført et forklæde lavede pomfritter på en Macdonald’s og mødtes med en del kunder i en barbersalon.

Alt sammen fascistiske aktiviteter, som Adolf Hitler ikke kunne have udtænkt.
Ingen i den demokratiske topledelse eller i dens spytslikkende medier tror naturligvis, at Trump er fascist eller Hitler. Når de ikke desto mindre griber til sådanne beskyldninger her i præsidentvalgets slutspurt, er det udtryk for desperation.

Men det er også noget andet: Hvis Trump skulle se ud til at vinde, vil de have retfærdiggjort ethvert indgreb for at forhindre ham i at indtage præsidentposten.

For hvad gør man ikke for at slippe for Hitler?

1 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
a.jensen
a.jensen
1 hour ago

Et ‘Payback’ fra kamelen, der aldrig har puklet for andre end sig selv.
Trump kaldte hende vistnok ‘chickenbrain’ på et tidspunkt – eller noget i den retning.
Sådan er tonen i verdens mest procesliderlige ansamling af griske egocentiske narcissister, også kaldt “Guds eget land”, som skylder mere end 35.000 milliarder dollars væk. Det svarer, omregnet i Århusianske trækroner, til omkring 4000 milliarder kroner for danske forhold.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x