30
maj
Seneste opdatering: 31/5-22 kl. 0916
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krise, krise, krise. Tar det aldrig slut? Er det med vilje?

Inflation, fødevaremangel, brændstofpriser, elektricitetsmangel, kaos på flyvepladser – og krig. “The convergence of Catastrophes” er hele tiden i horisonten, og jo – det er politikerskabt og med vilje.

Energipriserne er det centrale, der smitter af på alle andre priser, og det første Joe Biden gjorde, da han tiltrådte, var at lukke for pipelines og oliefelter, hvilket gjorde en ende på USAs selvforsyning med olie. USA-NATO har intet gjort for at forhandle med russerne og inddæmme krigen, Vesten kæmper til sidste ukrainer, og vi lever alle mere farligt, end vi burde bryde os om.

Det er fuldstændigt ideologisk og helt i linje med, hvad skaberne af Covid-hysteriet ønsker: En nulstilling af hele Vesten, der blandt andet skal medføre digitale pas, digital valuta, en ødelæggelse af “small businesses” og alt det, de selv skriver og taler så åbent om på WEF’s hjemmeside: En endnu større koncentration af formuer hos de allerede hyperrige og dertil en overførsel af den polititske magt til dem. Folk har fået nok, og nej, det tager ikke slut foreløbig, de næste smitsomme sygdomme er allerede på vej, og alt tyder på en meget lang krisetid. Skogpod 29. mai: Tar det aldri slutt?

*Forvredet er vor tid,” Shakespeare, Hamlet, 5 akt scene 1

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bennybanke..
Bennybanke..
2 years ago

Hans Rustad er altså selv en del af problemet.
jeg skrev et halvt års tid på hans side document og måtte til sidst helt og aldeles forlade stedet.
Han tåler ikke kritik og debat.Går man ikke i takt,censureres man groft og prøver man at tage debatten om hvorfor, kan man ikke komme til orde og ens argumenter slettes.

Han taler fint og skriver godt, men han er ikke den han selv udgiver sig for at være.
Han er ikke en forkæmper for ytringsfrihed – overhovedet

Han er under dit niveau Steen

Misinformation
Misinformation
2 years ago

“En nulstilling af hele Vesten, der blandt andet skal medføre digitale pas, digital valuta…”

Men først skal Vestens befolkninger overbevises i sådan en grad, at de nærmest tigger og beder om det. Og meget kan ske i løbet af den tid det tager. Her i landet begynder vi modstandskampen med et rungende nej allerede i overmorgen.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x