2
sep
Seneste opdatering: 2/9-22 kl. 1250
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Covid-19 er et offensivt, biologisk vĂ„ben”

“Vaccinerne minder mig om dr. Mengeles eksperimenter i Auschwitz, og begrebet ‘useless eaters’, som WEF’s Yuval Noah Harari benytter, er direkte ud af nazisternes forfĂžlgelse af “mindrevĂŠrdige” mennesker.” Gamle, sindslidende, kronisk syge. Det er uhyggelige personer, men det er disse, vore politikere omgĂ„s, og disse der vil bevĂŠge os allesammen mod en ikke-valgt verdensregering.

Det er grove lĂžjer at hĂžre disse 30 minutter, men hvis menneskerettighedsadvokaten Francis Boyle har ret, lever vi i mere alvorlige tider end det er gĂ„et op for de fleste. Det er sĂ„ alvorligt, at de fleste endnu ikke kan vride deres tanker rundt om det. Mange der hĂžrer om det, foretrĂŠkker at anvende CIA’s gamle afvisningsteknik, de brugte pĂ„ mennesker der ikke troede pĂ„ den officielle forklaring om Kennedy-mordet: Det er “konspirationsteorier.” Men folk dĂžr og bliver syge, det er ingen teori.

Det vil revolutionere vores alles liv. Intet vil vÊre det samme bagefter, deri har Klaus Schwab fuldstÊndig ret. Det vil heller ikke vÊre det samme for alle, der stÄr bag uddelingen af de invaliderende sprÞjter, lÊger, politikere, embedsmÊnd. Et helt lag af beslutningsfattere kan blive fejet pÄ historiens mÞdding, eller de kan overtage verden. Se den, den er ikke sÄ lang. Den er pÄ engelsk.

The Big Shut Up

Mark Steyn er stadig den eneste MSM journalist man kan  tage alvorligt for tiden. Twitter sletter personer, der poster sanheder om den dÞdelige vaccine. EuropÊiske politikere, der tror de er humanistiske og moralske forebilleder, har lagt ren censur i entreprise hos big tech globalister, da de nu desvÊrre ikke selv mÄ censurere. Sandheden er nemlig, at det passer dem udmÊrket at fÄ lukket munden pÄ sandhedssigere. Dag for dag lever vi mere  som i det kinesiske mafia-regime:

Ezra Levant om Harari: “Året hvor vi alle indvilligede i at lade os overvĂ„ge konstant”

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Professor Boyle wish that swedish people will take him serious, little did he know that swedish people this moment in time as far from serious as you can ever become.

That will be the day when swedish people take anything serious, that was years ago and far far away, professor Boyle like talking to already dead people, little did he know, that swedish people as far from serious as you can ever become.

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
2 years ago

Er professor en beskyttet titel eller kan alle kalde sig det?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Rasmus Modsat

Det er der sikkert kun en rigtig professor der kan svare pÄ.

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
2 years ago

“Vaccinerne minder mig om dr. Mengeles eksperimenter i Auschwitz”

Det er prÊcis sÄdan en udtalelse, der udvander de lidelser som tusindvis af mennesker udsattes for. Ofrene bliver pisset op og ned ad ryggen.

Lidt ligesom at joke med, at det mÄ vÊre vaccinens skyld, at jeg har fÄet selvlysende grÞnne Þjne.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x