5
sep
Seneste opdatering: 5/9-22 kl. 1430
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvis, mod forventning, og det ville virkelig overraske mig, at vi ikke får den høje tilslutning til vaccinedækningen, så kan der selvfølgelig ske ting” (Søren Brostrøm)

Ske ting? Vi er en nogle, der nok har fantasi til at forestille os, hvad “ting” kan være. Vi har set det i Østrig og Australien. Forleden så jeg pressemødet i Sundhedsministeriet – det første, jeg har set – og det var en på mange måder surreel oplevelse.

Ikke med ét ord, blev død og invaliditet nævnt, ikke én journalist stillede et ægte kritisk spørgsmål. Stemningen var jovial, man var på fornavn med hinanden, alt var idyl.

Brostrøm drømte om stor tilslutning til at blive vaccineret, men det tror jeg ikke, han skal håbe på. USA, der er det hårdest ramte land med 1.2 mio vaccinedøde, har oplevet et styrtdyk i tilslutningen til denne dræbende psy-op, men vi ved da godt, at når ingen længere vil lade sig vaccinere, skifter de bare taktik og argument til noget andet, for at få deres vilje igennem. Opgiv staten, red selv dit liv ud af det brændende hus, vores hjem er omdannet til.

En time med dr. Peter McCullough

This explosive and wide ranging “emergency” interview Alex Jones invites Dr. McCullough to the microphone who reviews the emerging scientific and popular news events in the pandemic with decisive vindication of prior views on contagion control, early treatment, and vaccine safety and efficacy.

3.3 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Mennesker er bovlamme kujoner. Idioterne på tinget skulle være henrettede nu

Last edited 2 years ago by Cat Girl
Carl Madsen
Carl Madsen
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Det vil være bedre, om de først betaler deres gæld til samfundet. Og lidt fysisk arbejde har endnu ingen taget skade af.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Som Carl Madsen siger: betal din gæld…
Ellers er jeg enig med dig, og Mogens Glistrup skulle have beordret pelotonen.
I min optik skylder du ingen andre end dig selv.
Nej til islam i Danmark
Forbyd skat

Carl Madsen
Carl Madsen
2 years ago

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at regeringen med Mette Frederiksen i spidsen, i samarbejde med kommunisten Søren pønser på at slå os alle ihjel. Kun derved kan de få udryddet det frie ord og folk, som selv kan tænke.

Lisbeth
Lisbeth
2 years ago
Reply to  Carl Madsen

Jeg tror ikke de små majonetter pønser særlig meget, de gør nok bare som de får besked på. Der er langt større internationale kræfter bag.

Dragen
Dragen
2 years ago
Reply to  Lisbeth

Jeg tror også kun de er marionetter. Og uden skam i livet.

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Jeg har fået 3 vac, men har besluttet at sige nej til flere fremover.
Hvordan forholder i jer til influenza vac???

Nielsen
Nielsen
2 years ago
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x