26
okt
Seneste opdatering: 26/10-22 kl. 2102
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Censureret af You Tube,naturligvis. Det er ved at blive kendetegnet pÄ, om noget er godt og sandt. Det kan ikke vare lÊnge, inden ogsÄ en tur i en retssal ogsÄ er det kvalitetsstempel, man mÄ krÊve af folk, der ytrer sig. Her er sÄ en ny version.)

Kongen af toksisk maskulinitet: “Vesten er afskyelig”

Jeg havde vage begreber om, hvem han var, men nÄr Delingpole vil interviewe ham, og Guardian-Politiken segmentet afskyr ham og TV2, som jeg ikke har set i 25 Är, skriver Han kaldes nettets farligste mand, men hvor farlig er han egentlig?, sÄ er min interesse vakt. Han er alt det, de suicidale, nordiske matriarkater hader. Han kan lide Trump, og mener ligesom jeg, at valget i 2020 var svindel. Minut 20:30 taler han om hvordan Vesten er de mest korrupte, kriminelle lande, og sÄ beskriver han nÞjagtigt den anholdelse jeg var ude for den 8 maj 2019. Sluk for selvfede P1 og begynd dagen med en overdosis vitaminer.

DÞden pÄ en italiensk strand

Mindst 11 faldt dÞde om pÄ italienske strande pÄ 24 timer. Gennemsnitsalderen var 46 Är. LÞgnemedierne tier det ihjel.

Lammet af vaccinen, interviewet af Document

Tyson Illingworth, known by his artist name DJ TyDI, suffered great adverse events after both the first and second shot of the Covid-19 vaccine. Illingworth’s meeting with the Australian healthcare system, in which he trusted and talked warmly about to his foreign friends, became a nightmare.

Illingworth tells the story of how he suffered paralyzation after the first jab and how his doctor refused that his condition had anything to do with the Covid-19 vaccine, and encouraged him to get the second jab. A recovering Illingworth followed his doctors order, and then the same thing happened all over again. Today he struggles with nerve damage, which could be permanent.
Welcome to a Document special.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewood
Limewood
1 year ago

Hvis du ikke er vaccineret, er du ikke en “Volksgenosse”, men en anti-europĂŠisk/EU folkefjende. Du er et outcast, en smittespreder, en rotte….. Frem med armbindene og stjernen pĂ„ frakken… Herregud…det er jo kun 30 gram stof…..

https://youtu.be/LflAza5Qx50

Dragen
Dragen
1 year ago

Andrew Tate taler jo bare commen sense. Er mistĂŠnkliggĂžrelsen af det han SIGER , ogsĂ„ en slags fortrĂŠngning.? SĂ„ based tale som han kommer med , er jo ofte fĂžrst “relevant relevant” , nĂ„r “enden er nĂŠr”(so to speak). Er det derfor fordĂžmmelsen af ham – /og det han SIGER er sĂ„ ensidig og aldrig reflekterende/diskuterende?. Jeg ved det ikke . Kender ikke svaret/svarende. Men jeg er begyndt , at overveje – om ogsĂ„ “bekvemmeligheds-narkomanerne” media, journalister, embedsvĂŠrk, lobbyister, ” bestemmeriet og lokal elite” , er begyndt at mĂŠrke , at ogsĂ„ de er ved , at blive de ramte… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

“Bekvemmelighedsnarkomaner” – den var go!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Under en af Bern-Wilgert samtalerne faldt jeg over denne her: https://trovetandeochvetenskap.se/ett-markligt-mote/#more-569

ino
ino
1 year ago

Apropos dĂždsfaldene pĂ„ de italienske strande, sĂ„ var min familie pĂ„ Ăž-ferie i Napolibugten i juni. Mundbind blev ellers afskaffet 1. juni i Italien, men samtlige tjenere pĂ„ hotellet bar mundbind – under nĂŠsen! Ferien var ellers udmĂŠrket, men efter hjemkomsten fik jeg Corona et par dage. SĂ„ hvad der egenlig sker i i Italien, er en gĂ„de for mig. Vinen til mĂ„ltiderne var ad libitum. Den var lokal og drikkelig, sĂ„ ikke et ondt ord om Italien og italienerne.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  ino

MĂ„ske var det bare meget giftigt sand , de turister trĂ„dte i . Har man tjekket sĂ„’n noget ? (ironi)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Farligste mand pÄ Penn State
ALEX STEIN AMONG PENN STATE PROTESTER LIBTARDS
https://www.bitchute.com/video/6Ypl7y5nP9TS/

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x