28
okt
Seneste opdatering: 28/10-22 kl. 1236
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er sikkert mange, der i tavshed har prøvet at psykoanalysere vores praktiserende læge, når han for tredje gang spørger, om ikke du skal have hans covid-vaccine, han lige har nogle på lager af. Man har skudt papegøjen, forstår man. Hvad ved han og hvad ved han ikke? Han skal bare have et “ja” eller et “nej”. Der skal ikke være nogen diskussion om det, fornemmer jeg helt klart. “En plaget mand”, tænker jeg muligvis helt forkert.

Her sætter den top meriterede læge Paul Marik os ind i, hvilke bevæggrunde vores læge kan have.Interessant når man nu ikke har gidet at diskutere med sin læge, og man tydeligt har fornemmet, at det skulle man også lade være med. – Der skal noget til, at sænke middellevetiden så meget, at den kun er 54 år om seks år:

 Some estimates are now emerging that life expectancy has declined 3 years over the last 2 years & now sits at about 76 yrs & some estimates are that it could drop from 76 to 54 in 5 to 6 years. Yes, the low hanging fruit that COVID killed initially, our precious elderly that governments & doctors refused to treat effectively with early treatment, but the vaccine is killing way MORE people Dr. Paul Alexander.

“Mystisk i Norge: Flere bliver syge og dør”

3250 flere dødsfald sammenlignet med same periode 2019. Forventet levetid nedjusteres

Fortrængningen i journalistikken er tommetyk, ligesom i Danmark, men de foretrækker at leve i løgnen, det er mest karrieregavnligt. Men oversygeligheden – og dødeligheden er konkret:

Mange sykehus varsler nå om en økende strøm av pasienter, som ikke er koronasmittet. Samtidig øker dødeligheten i Norge og Europa. Jeg er bekymret. Allerede nå har vi nådd pasienttall som vi hadde ventet først i 2025, forteller leder i Norsk Forening for Akutt- og Mottaksmedisin, Jørn Einar Rasmussen.

Alle rapporterer om en mystisk økning i antall pasienter. De færreste av dem er covidsyke. Det er ingen sykdommer som peker seg spesielt ut. Det er bekymringsfullt, sier Rasmussen.Samtidig øker også dødstallene. I Norge er det registrert en økt dødelighet på mer enn 10 prosent hittil i år. Dette er mer enn vi hadde ventet. Tallene er delvis uforklarlige, sier demograf Anders Sønstebø ved Statistisk sentralbyrå. Hittil i år er det registrert 3250 flere dødsfall, sammenlignet med samme periode i 2019.

Likevel er overdødeligheten så høy at den får statistikerne til å heve øyenbrynene. Jeg tror at vi kan bli nødt til å nedjustere forventet levealder for begge kjønn i 2022, sier Sønstebø. Det er i så fall første gang på 25 år. Forventet levealder for menn har nemlig steget jevnt og trutt siden 1997. NRK Flere blir syke og dør – lege slår alarm

Se også Overdødeligheten i EU og Norge steg til over 15 prosent i juli

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvorfor skulle man straffes med denne livets forbandelse, at kunne se? Uanset, hvad man vælger at gøre, falder den moralske dom, at man er “ond”. Fortæller man folk, hvad der er en stor risiko for, venter på dem, hvis de har sagt ja til de injektioner – jeg siger jer, et skrigeshow, man risikerer at fremkalde! Siger man ingenting er man også ond, da man sidder og kigger på folk, der har valgt som de gør, fordi, ingen har givet dem muligheden for at træffe et bedre valg. Og de fortsætter af samme spor, fordi jeg, klog af skade, ikke… Read more »

ragnhild
ragnhild
1 year ago
Reply to  steen
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

…iflg. texten. ..en middel levetid , der indenfor ganske få år , kunne falde til 56 år …!!.det må da , få nogen til at reagere? Der må være en erkendelse på de bonede gulve ? Alene tavsheden i valgkampen er vel et tegn på …..noget? Er de i chok? ( den her gang , – er det jo også gået ud over dem selv ?)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Fortæl mig om det. Lykkedes mig i dag at blive uvenner med cirka 5% af byen jeg lever i. Her er godt nok kun omkring 20 mennesker, men alligevel. Det var første gang jeg talte med denne marxisttype. Alt gik godt indtil jeg nævnte NWO og Agenda21, så blev han Antifa og ville ikke sludre mere. Det var “konspiration”. Ja, Gud, det er søreme en konspiration 😀

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago
Reply to  Cat Girl

20 procent lyder beskedent, det må du kunne gøre bedre. Selv pisser jeg altid 100 procent af. Det er fra min side et naturtalent!

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvis nogen i min omgangskreds taler om corona eller sprøjterne osv, så siger jeg bare “snaphanen.dk”. Så kan de selv vælge mellem at ignorere det eller blive klogere.

99,99% ignorerer det hvis nogen var i tvivl, men så har jeg da givet dem chancen.

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Poul

Robert F Kennedy JR´s hjemmeside Children´s Health Defence er formidabel. Jeg anbefaler ikke Newspeek fordi der er indtil flere voldsomt antizionistiske kommentatorer.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg oplever ikke så meget vrede. Men jeg er heller ikke sundhedsarbejder. Men flere fortæller , at de har fået kræft. De færreste stiller spørgsmål ved om der kunne være en sammenhængen. Jeg er forsigtig med at tale om det . Det betragtes som udpræget konspirationsteoretisk at sætte spørgsmål ved sprøjteriet. Men jeg hæfter mig ved ; den fuldstændige udeladelse af emnet – corona , sprøjterne mm , der har været ved denne valgkamp. Er det stilhed før storm? Der må være folk i pressen mm , der selv er sprøjtet , og samtidigt er blevet vidende om , at… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Free speech
Bryson Gray – ALEX JONES & KANYE [MUSIC VIDEO]
https://www.youtube.com/watch?v=Ke-d800lx40

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Usually don’t fancy rap music, but this was spot on…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x