29
okt
Seneste opdatering: 29/10-22 kl. 0416
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Sygeplejerskens kolleger: “Jeg tror, det er noget i vandet, måske er det pesticider”

(* Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome.) En sygeplejerske på en fødeadeling og en obstetriker (fødselslæge) gennem 40 år, træder frem og vidner om en katastrofe. Den foregår hovedsageligt i vestlige lande, USA, Canada, Europa, Australien, New Zealand, Israel.

Mark Sharman: Media is being controlled

“BBC lyder som Pravda eller Izvestia”

Mark Sharman er en ‘grand old man’ i toppen af engelske mainstream medier. Han lavede for nylig dokumentaren “Safe and Effective: A second opinion,” som You Tube nu har pillet ned. Hvad han siger om pressens rolle i mørklægningen af den værste skandale i vores levetid, interesserer mig fordi jeg har været mediebruger hele livet – fra jeg var 6-7 år i 1957. Det var da aviser og radio, der var ikke andet. Weekendavisen hed Berlingske Aftenavis, og P 1 var elitært og højpandet. Det er gået over.

Jeg har aldrig oplevet et skifte fra formidling og debat til den autoritære propaganda, vi ser nu. Folk falder døde om som fluer, lægekonsultationer og hospitaler fyldes med desperate skadede, og medierne er i bedste fald tavse, i værste fulde af løgn. Her er virkelig et forskningsfelt for en vaks journalist, internet er fyldt af mennesker der beretter og laver dokumentarer for at fylde det dybe hul ud, MSN efterlader sig, men der er rigtignok ikke mange whistleblowers inde fra medierne, der fortæller hvordan vi på kort tid kunne havne i land uden en fri presse.

Vil nogle fortælle anonymt, er de mere end velkomne til at gøre det her. Man må indtil da nøjes med de enkelte, samvittighedsfulde fra branchen, der står frem som Sharman. Han interviewes her af Mark Steyn og Neil Oliver:

3.4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Så vidt jeg har forstået er alle landes regeringer/stater virksomheder ejet af centralbankerne (Rotschilds)

Tilsvarende er vi selv under et frivilligt kontraktforhold til staten gennem vores fødselsattest, registreret under the exchange commission i DC og egentlig skibe under fremmed flag, ikke levende mennesker

https://www.youtube.com/c/JustinianDeception/videos

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x