13
dec
Seneste opdatering: 13/12-22 kl. 1522
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der gik 102 år mellem den spanske syge og pandemi 2, Covid. Kommer den næste pandemi allerede i år 2025, rollespillet i videoen her siger? (Det er det, der hedder Event 201.)

Hør godt efter, hvad de siger ikke mindst om at lukke munden på “misinformation og fake news,” nemlig sådanne ting, der står her på Snaphanen og andre steder, der ikke lyder som den statsautoriserede journalistik. Man kan godt regne med, at vi får lukket munden, når WHO trækker den næste pandemi igang. Man kan ikke have alle de fagfolk og videnskabelige artikler, der modsiger de officielle sandheder.

Hvor er iøvrigt danske politikere? Ingen har hørt dem nævne ordet ‘pandemi’ de sidste trekvarte år, stort set ikke siden før maj måned, hvor Magnus Heunicke forsøgte at give korrupte WHO ansvaret for danske pandemier med sin underskrift på Pandemic Treaty i Geneve.

Nogle U-lande forhindrede en verdensomspændende tilslutning, og det vides ikke, om danskernes kroppe allerede er i WHO’s magt, eller om vi må vente lidt, for WHO og EU Kommissionen har næppe de hæmninger med at tvangsvaccinere os, som Mette Frederiksen havde for et års tid siden. Man kan kun tolke danske politikeres totale pandemifravær som, at de i al fald ikke kommer og redder vores demkratiske frihedsrettigheder for os, når WHO går løs på dem. – Se de første 25 minutter af videoen.

Vintersygdommene – det er ikke Covid, det er følgerne af vaccinerne

I får at vide af medierne, at de Covid smittede øger, men det passer ikke. Hvad vi ser, er følgerne af de vaccineredes mere eller mindre ødelagte immunforsvar. Den canadiske læge dr. Shoemaker forklarer:

 

Back in late fall, truth-telling doctors worldwide were predicting that this ‘flu season would likely be a difficult one. The reasons are manifold, not least among them the debilitated immune systems of billions of people worldwide, thanks to the covid experimental injection. Then there are the children, their immune systems unable to cope due to their lack of exposure to common childhood pathogens thanks to lockdown and masking measures, as well as the “vaccine.” This has destroyed herd immunity. Dr. Chris Alan Shoemaker, a Toronto clinician and physician has been an early truth teller throughout the covid story.

“If you’re more immune damaged, you are more likely to suffer from inappropriate or uncomfortable or too frequent infections. But in fact, the whole of society is affected when 80 to 85% of society has received this immune damaging agent. So, no matter who you are, vaccinated or unvaccinated, all are suffering because 80% of us are immune damaged,” Dr. Shoemaker said in an exclusive interview for RAIR Foundation USA. “And that is what has led to this being the worst winter in terms of ‘flu issues, respiratory syncytial virus issues (RSV), and other generalized immune issues that are putting pediatric cases through the roof in the eastern part of Canada especially. The vaccine has damaged immune systems. It’s immune-damaged everybody who’s still walking around alive.”Dr. Chris Shoemaker: Covid ‘Vaccines’ Are The Real Reason People Are Sick and Hospitalized this Winter (Interview)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
1 year ago
Reply to  steen

De bliver nød til at fortsætte løgnen og da de fleste danskere er ensporede og snot dumme så virker det . Se også på den undersøgelse, som dokumenterer had og apartheid mod os fornuftige uvaccinerede.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Ja ,- de kan ikke komme ud af det. Det er for stort at tage på sig. ( måske vil de foretrække , at trække os andre med ned . Da de jo ikke kan komme ud af set her selv?)

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

Hmmm…

Som jeg har forstået det, er middelsenariet at 800 millioner mennesker – 10% af os alle er døde af vanvid-19 inden 2030, og ét endnu større antal er blevet invalider.

Så det kan vel ikke rigtigt gemmes/overses…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Dette er jo ikke – helt – rigtigt, Steen. 🤭

Forbrydelsens “natur” bevirker jo, at delinkventen – ALTID! – vil lyve, for at undrage sig straf.

– – –

Din intellekt er som altid SKARPT, men hvordan står det til med dit jordiske hylster? Er du på vej hjem & så’n?

Go’ bedring
Anders

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

PRÆCIS, Jensen!

Den indiske historie med at ride tigeren i junglen.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“De” ,- Mette F og vennerne, statsadministrationen , politikere, medier, journalister og myndigheder generelt ,- har fingrene så dybt begravet og sovset ind i “vaccine”-tragedien , at interressen ligger i, at lade det fortsætte – istedet for , at få det stoppet. Men hvordan sover De om natten? “Det” holder ikke op. “De” er vel selv “vaccineret” og kan se frem til ….ja hvem ved, – HVAD ? “DE” vil få brug for : Feks. Ikke-injiceret blod. “Sundhedskrisen” banker på. Manglende hænder , arbejdskraft det bliver sværer at skaffe? , specialister mm. Mentalt decline og træthed pga det ødelagte hæmoglobin… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

wUHAn for en muggen kineser, DraVe! 😉

Disse “individer” du nævner i dine 3 første linjer – Den Snakkende Elite – ved udmærket, hvad der sker. Og tro mig, de er bange – rigtigt BANGE. Tigeren og junglen, du ved.

De er bange for “Ensomme Ulve” – handlekraftige håndværkere; ramt på ægtefælle og/eller børn – der tilfældigt møder dem på stræde og vej, genkender dem, og rent spontant… 💥

Jeg har købt popcorn, for dette bliver “Spændende & Interessant”!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Jamen da. De er da også så hurtige og helt fremme i førefeltet – der på Ritzaus. Hold da op. Når også Ritzaus har fundet ud af det , må mange andre vide det allerede ? Eller have haft en formodning og anelse om sammenhængen?.

Lennie
Lennie
1 year ago

Er der nogen, der har info om shedding? De sagde jo, at den var ‘selv-spredende’, og jeg får symptomer, når jeg, som iaftes, har været sammen med mange vaccinerede: vågner med ekstrem hovedpine og vågnede nogle gange i løbet af natten, badet som i febersved, men jeg har ikke feber. Det plejer at vare i flere dage, og jeg må sige, at jeg har det alment dårligere end for et år siden. En ansat ved kirken i min lille by på ca 3-4000 indbyggere, fortalte iaftes, at der for kort tid siden var 7 begravelser på 1-2 uger!! En anden… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Lennie

Da jeg sagde nej tak til injektionerne lige så hurtigt, de var introduceret, var det ikke fordi jeg på det tidspunkt vidste synderlig meget om dem. Det var mavefornemmelsen, der sagde mig, at noget var galt. Derfor kan det ikke være en psykosomatisk reaktion, når jeg fik en snurrende fornemmelse i bihulerne og generelt følte mig dårlig, når jeg var i nærkontakt med de nyligt injicerede. Så læste jeg mig frem til, at professor og mikrobiolog Sucharit Bhakdi netop beskrev bihulerne, som det første sted, hvor vores immunforsvar går i krig mod luftbårne infektioner. Og jeg skal love for mit… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg vidste det i forsommeren 2020, at noget var helt galt, og denne hørte jeg i maj eller juni 2020 på YouTube, hvor den vist hurtigt blev fjernet. En italiensk, gammel læge siger, at covID = programma di estinsione!!
Se den! Han har fået fat i nogle dokumenter, som han er rystet og rasende over. https://www.bitchute.com/video/ouqgpdoFdmIb/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Fyrrenåleekstrakt skulle efter sigende hjælp S1 ud af kroppen…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Lennie

GODT du ikke er 🤺 Lennie! For med din fysiske følsomhed ville du nok ikke have undgået “bivirkninger”.

Vi har jo ikke adgang til Ivermectin, til overkommelige priser, for det vil Mette & Myndighederne ikke give os, men prøv med fyrrenålethe eller endnu bedre med fyrrenåleekstrakt.

Ud over det vil Steen kunne fortælle hvilke vitaminer og mineraler du bør tage dagligt.

Der er “sjove” tal i linket =>

https://newspeek.info/analyse-af-30-dages-mortalitet-ifm-c19/?fbclid=IwAR1lXmeSrGwesz9IXDoJU7tG9FtZyokoo0VLuce8qrzr-3AoZfOJUkEdktc&amp

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hej Anders – det er lidt vanskeligt at afgøre, om du er sarkastisk, men jeg har altså haft cancer, og jeg blev påkørt for nogle år siden og er stadig kraftigt påvirket af det. Min ene lunge havde delvist revet sig løs i nederste del af lungen, så man på efterfølgende scanninger – som blev foretaget aaalt for længe efter. Der er mange grunde til, at jeg idag helst undgår hospitaler og læger, og mange læger er mordere i hvide kitler, både pga de mange ‘aborter’, der foretages (vi har alle været på fosterstadiet engang, og det gjorde os ikke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Lennie

Jeg er ikke sarkastisk!

Jeg har selv – bla!!! – gigt, hvilket gør, jeg ville have 40% “chance” for bivirkninger ved Pfi💉…

Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
1 year ago

Ifølge WEF og Klaus Schwab bør Vestens befolkninger
“reduceres” med 95%, så der kan blive plads til
kulturfremmede og robotter. Fornylig har Mette, Heunicke
og Lars Fadøl meldt sig under WEFs faner. Schwab har
også sagt at Kina bør være et forbillede.

Hvis europæerne og danskerne bliver ved med at
sove, mens de røde og de woke arbejder flittigt
på at udskifte civilisation med anarki og barbari,
vil Europa gå under, og millioner af borgere vil
blive myrdet/udryddet.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Om folk vil løbe chancen/risikoen ved at lade sig vaccinere mod det ene eller andet er udelukkende deres egen sag.
Det synes for mig at nogle grupper er tilbøjelige til at nedgøre dem som har ladet sig vaccinere.
Jeg kunne ALDRIG finde på at udspørge nogen om de er vaccineret eller har ladet sig teste. Ej heller om de er i besiddelse af et corona/vaccinationspas, da det ikke tilkommer mig at blande mig i.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Off Topic (?)
WHAT IS GOING ON WITH THE ANIMALS AND BIRDS?

https://www.bitchute.com/video/57WPT04KSiQb/

Hvem ved, man kan jo postulere hvad som helst med en video

Her på en anden måde, hvordan man kan frembringe et billede af verden
ALEX JONES [3 OF 4] TUESDAY 12/13/22 • MUST-WATCH ALEX JONES DEBATES NICK FUENTES • INFOWARS
https://www.bitchute.com/video/xEy4yXnw5OS6/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Altså hvis alle blot holdt sig til det indlysende, at lægerne næsten intet ved om immunforsvaret og at virologerne lyver da vira bevisligt ikke kan påvises, og dermed forstå at hele lægestanden er charlataner og pillepushere og kompromiterede

Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
Sundhedspolitik eller folkemorderisk politik?
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det er vist påvist mange gange at der findes virus, og det
er vidt forskellige forskere og laboratorier som har påvist
det. F.eks. er forkølelse ikke pga. bakterier. Hvor har du
fra at der ikke findes virus?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

For at vira skal kunne sige biologisk at forårsage den sygdom, som postuleres med navnet “Covid19-SARS-II” skal der videnskabeligt opfyldes Kochs postulater som er en hovedsætning i infektionsteori. Det kræver først at man skal observere og være i stand til at påvise den virus vi taler om i de smittede. Dette adskilte cellemateriale fra en række patienter skal være samfaldende og muligt at isolere i en sådan grad direkte fra patienterne, så det kan dokumenteres at det findes og det er ophavet til sygdommen, som genfindes i alle patienter. Dette har aldrig fundet sted for nogen virus. Videre siger Kochs… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

I øvrigt hvad er en sygdom udover en række symptomer. Du kan høre de lyver, når de taler om asymptomatisk smitte

trackback

[…] Kommer WHO kräva censur om covid, vaccinen och vid nästa pandemi? […]

Bent Oler
Bent Oler
1 year ago

her var alle tosserne samlet, hej hej tosser, hvad er den nyeste unikke geniale tosseidèmønster i har spottet og kædet sammen med strålerne og rumskibssnyd

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Richard Branson og de øvrige Johnson & Johnson Apple Filthysoft World Homocide Organization Folkeforbundet alle de nation – opløsnings tiltag, er afhængige af skatter, som de stikker i lommerne, hurtigere end centralbankerne og deres mmeedskyldige gør. Det værende politikere eller banker. Centralbankerne trykker mere og mere valuta. Pengemængden forbliver den samme. Men bliver flyttet rundt på. Som f.eks. De libysk trykte afrikanke guldmønter. Disse Bransoner og Rockefellers har militær og politi lige ved hånden, og bruger dem, når deres ønsker ikke opfyldes. Det er Eugenicism. det handler om. Melinda og Bill skaffer sig glade og gerne af med uønskede afrikanere,… Read more »

Bergdur
Bergdur
1 year ago

Åh, hvor vi dog cykler rundt i de samme gamle teorier. Prøv med lidt fornyelse…

Bergdur
Bergdur
1 year ago
Reply to  steen

Jeg vidste allerede i januar 1973, at man ikke kunne stole på covid-vaccinerne, men ingen ville lytte. Nu ligger Hilmar Baunsgaard som han har redt!

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Bergdur

Hvad ialverden taler du om?! Fatter du ikke, hvad der foregår? Prøv at tjek idioterne TV2’s hjemmeside, hvor en grimmer strigle ved navn Tyra Krause nu ævler om en ny ‘variant’ ved navn b1.p.@q et eller andet åndssvagt, som skal skræmme de småtkørende danskere til vaccinefadet. Måske kommer der maskepåbud osv igen, det ville ikke undre mig, men så bør der komme borgerkrig, for vi skal ikke finde os i deres ondskab, og de ved da godt, hvor farlige de sprøjter er! Gå på Rumble og bitchute og tjek Professor Dolores Cahill fra Irland, som siger noget om konsekvenserne ved… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x