23
dec
Seneste opdatering: 23/12-22 kl. 1537
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De pårørende til de skadede og de efterladte til de døde, er på Herrens mark, når de søger fra den ene specialist til den anden for at få klarhed over, hvad der har ramt dem. Men lægerne er også. Ovenfra er der et tungt, politisk tryk på dem, hvis formål er at vaccinernes farlighed skal holdes skjult fra offentligheden. Der kan ikke laves nogen pålidelig statistik under det nuværende system, og det er åbenbart lige, hvad der er meningen med det. Læge Jeanne Rungby spørger ‘hvorfor.’ Spørgsmålet må være retorisk.

Hvis vi havde en fri, uafhængig presse, og ikke de dikkende lammehaler, vi nu har, ville den følge den politiske pression på det nu helt tavse Folketing, og den ville beskrive det makabre spil på liv og død, der terroriserer befolkninger og sundhedsvæsner over hele Vesten. Men det har vi ikke, så amatører med en laptop må forsøge at fylde det gabende tomrum, de efterlader. En læge beskriver læger og patienters vilkår under det:

Hvorfor findes der ingen diagnosekoder for vaccineskader efter Covid-19 vacciner?

Af speciallæge Jeanne Rungby i samarbejde med Aktive Borgere og Dissens Media

I Danmark har alle ret til ligeværdig undersøgelse og behandling i det danske sundhedsvæsen. De politiske partier besynger lighed i sundhed. Men det gælder ikke mennesker med skader efter covid-19 vaccinerne. Tavsheden larmer.

Der findes ingen diagnosekode for skader efter disse såkaldte vacciner. Det er et krav, at der påføres en diagnosekode. Om det så er en kode for en normal undersøgelse, så skal enhver lægejournal afsluttes med en kode. Uden koden, ingen penge til afdelingen.

Hjertebetændelse, forhøjet blodtryk, aborter,  forhøjet lungeblodtryk, lymfekræft m.v.

WHO har kontrol over – og har indført ICD10 diagnosekodesystemet internationalt længe før Covid og vaccinerne.

Der findes 9 diagnosekoder relateret til Covid-19, men ingen koder for søgeord som f.eks ”post vaccine syndrom”, ”Covid-19 vaccine” eller ”Sequelae vaccine”. Lægerne må således nødvendigvis påføre andre diagnosekoder efter endt undersøgelse, selv hvis der er tale om en åbenlys sammenhæng med vaccinerne. Disse diagnoser kan meget vel kan være en følgevirkning af vaccinerne.

Hjertebetændelse, forhøjet blodtryk, kronisk træthedssyndrom, menstruationsforstyrrelser, aborter, diabetes, brystsmerter, forhøjet lungeblodtryk, lymfekræft, hjerterytmeforstyrrelser med mere.

Hvis politikerne mener lighed i sundhed for alle alvorligt, hvorfor kan patienter med skader efter Covid-19 vacciner så ikke blive diagnosticeret på lige fod med andre patienter f.eks med long covid?

Når man ikke vil anerkende vaccineskader, så gøres der heller intet – eller allokeres skattekroner – til udredning og behandling af skader med fokus på de særlige bivirkninger, der skyldes disse såkaldte vacciner. Det kunne jo tænkes, at tidlig behandling viste sig at være af afgørende betydning for den enkeltes liv og helbred. I stedet fejes skaderne ind under gulvtæppet.

Når undersøgelser ikke udføres, kan vaccineskader efter mRNA-vaccinerne ikke bevises

Sundhedsmyndighederne har ikke udsendt information til lægerne om, hvilke bivirkninger der er registreret via indberetninger og hvorledes de skal diagnosticeres eller behandles. De har bare i stilhed begrænset vaccinerne til aldersgruppen over 50. Hvorfor mon?

Ingen af de danske offentlige eller private patologiske afdelinger har opsat immunhistokemi-farvemetoden til påvisning af vaccine-spikeproteinet i vævsprøver og blodudstrygninger. Ifølge den tyske patolog, dr. Arne Burkhardt, er der tale om en standard metode, som ethvert laboratorium kan opsætte.

Når disse undersøgelser ikke udføres, kan vaccineskader efter mRNA-vaccinerne ikke bevises. De forbliver mistanker – og kan således afvises som skader – i Styrelsen for patientklager.

Det er et groft svigt af dem, som har taget stikket for at vise samfundshensyn og efterfølgende er blevet skadet eller døde. Der er i særdeleshed tale om en udtalt arrogance overfor de pårørende, som har mistet deres barn eller nære slægtning, når dødsårsagen ikke efterforskes tilstrækkeligt via obduktioner og immunhistokemisk farvning af vævet.

De vaccineskadede bliver kastet rundt fra speciale til speciale, uden at lægerne kan registrere, at lidelsen skyldes vaccinen.

Det kan gøres bedre.

For yderligere information

Rapport om bivirkninger efter covid-19-vacciner  og  Vaccineskader kan påvises

Kilde: Telegram

Swedish birthrate data: October is the worst decline yet

I took another look recently at the swedish births data and the worrying trends there that seem so perfectly aligned with the adoption of covid vaccines, drugs known to collect in testes and ovaries and with demonstrated ability to suppress sperm, perhaps quite durably in a subset of the population.

The drop in birth rate was dramatic and seemingly unprecedented, at least in the last 25 years for which i have data. El Gato Mslo, se grafikkerne

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Det her starter langt fra emnet men kommer alligevel derhen: Rasmus paludan. Igen ja, men siden han og uwe max offentliggjorde hugo helmigs død på deres medie “frihedens stemme”, så har de i forbindelse med den sag været omtalt i presselogen på TV2 hvor diverse andre redaktører fik udstillet sig selv godt og grundigt, men de fik nævnt frihedens stemme i primetime igen og igen, og nu er de også omtalt i lederen hos ekstra bladet her: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/paludan-skal-frifindes/9561392 Så hvis vi går ud fra at folk stadig gider at bruge tid på de omtalte programmer/artikler, så ved de fleste danskere… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Poul

“Afindeksere” betyder at du ikke kan søge efter artiklen, men på forhånd skal kende den præcise url for at læse den.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Tak for info.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg er helt enig . Frihedens stemme ,Paludan mm- kunne sandsynligvis løfte mere igennem omkring covid-tingen , end de selv er klar over.

Ramses 2
Ramses 2
1 year ago

Med et nyt ord kaldes det for SHADOWBANNING. Vi kan vel alle huske da Chr. Eriksen faldt død om i kampen mod Finland. Jeg hæftede mig hans udtalelse i et interview med Jyllands-Posten, da han var kommet til hægterne. Han blev spurgt om han vidste hvad der var sket med ham og hvorfor. Svaret lød : JA, DET VED JEG, MEN DET HOLDER JEG FOR MIG SELV. Hvorfor mon ? Fordi han ikke skulle nyde noget.

Viktor Børge
Viktor Børge
1 year ago
Reply to  Ramses 2

Ja, og det er også tydeligt hvorfor Vibeke Manniche slettede sit blogindlæg, der documenterede at CHR. Eriksen var blevet vaccineret i Italien.
Hun postede en meddelelse fra holdets læge, der lød “tutta vaccinata”
Sandsynligvis fordi, at hun har en selvstændig virksomhed, er en offentlig person og afhængig af kongehuset, måtte hun sletten indlægget og gå det baglæns med denne meddelse:
https://vibekemanniche.dk/christian-eriksen-og-hjertestop/

Nogen har nok givet hende et vink med en vognstang

Dragen
Dragen
1 year ago

Den endnu mere massive teknokratisering der finder sted i DK politik , antager jeg , – er et udtryk for en efterhånden meget presset Mette F ?. Det ændrer ikke på , at toget med “begravet” lig /vaccineskader/tvangsdigitalisering/ manglende medie-oplysning/smart-cities/ nedlukning af folk , nationer og folkestyrer osv , – selvfølgeligt fortsætter af de spor , der allerede er lagte , og derfor mulige at benytte. De ,- politikerne kan jo ikke slippe UD af den historie ,- aflivningen af egne folk og befolkninger som den værste del . Men stadig kan jeg ikke forstå , at alle 179 har… Read more »

ragnhild
ragnhild
1 year ago
Reply to  Dragen

Nøyaktig som i Norge, fra våre stortingspolitikere høres ikke et pip. Forklare gjerne også meg.

Et igangsatt folkemord fra NGO selvbestaltede myndigheter som FN, WEF og WHO sin side i full samforstand med kontinenters politiske sentrale (mrk.)”bearbeidede” ledere . Tausheten hører dertil. Vaksinefølgende er en “ikke sak”!. En Kafka-prøvelse for oss, og en forutsetning for opprettelse av ondskapens “imperium”. Mao. Ja til sinnsyke ledere, bokstavelig talt.. Så la de tilrette for denne utviklingen med en bearbeiding av samfunnene våre hvor alt dreiet seg om “INGENTING” – DON´T WORRY, BE HAPPY: Oppløsning! Slik fikk/får galskap råde grunnen; NOK ENGANG.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Hvis danskerne ike gør oprør, så har de også fortjent at blive styret af NWO. Jeg kan ikke have ondt af nogen af dem inklusiv mig selv der aldrig kunne blive enig med nogen

Bitten-Kirsti
Bitten-Kirsti
1 year ago

tænker på, om det er det mærkelige fænomen “shedding”, jeg har oplevet to gange efter at have deltaget i et par større sammenkomster, som gav svie i luftvejene og hovedpine. Det er da en ret ubehagelig tanke, at ens venner går rundt og udstråler sådan noget skidt.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Med et halvt øre, syntes jeg at have bemærket at man nu er begyndt med snak om vaccineskader i Radioavisen, ganske stille og udramatisk, dog med en opfordring til at man anmelder det, man tror kunne være en følgeskade???????

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Her på berget er forstyrrelser i menstruasjonssyklus anerkjent som bivirkning etter disse injeksjonene, nylig ble det utbetalt én enkelt erstatning på 35 000 NOK for dette og da ble det presentert som en av hovedsakene i kveldsnyhetene.

Ellers er det stille.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x