26
dec
Seneste opdatering: 28/12-22 kl. 1905
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er vigtigt at videreformidle fakta om “Covid-vaccinerne”, som er så autoritative som muligt, nu medierne er overgået til fuldstændig statspropaganda. Hele den del af videnskaben, som ikke kommer til orde i den globalistdirigerede propagandapresse, som vore medier er degenereret til, er det vigtigt at prøve at plukke det bedste fra. Men det er også vigtigt af og til at minde om, at der er menneskeskæbner bag tallene. Hendes situation kunne have været enhvers, og er allerede manges. Antallet holdes skjult for os, hvordan forklarer den danske læge Jeanne Rungby her.

Derfor valgte jeg for over et år siden at følge den skadede Sidse Kærsgaards kamp med talrige neurologiske skader, hun er påført af uansvarlige, skændige danske politikere. Hun har talt om døden i hvert indlæg, men klynger sig til livet, som ethvert yngre menneske ville gøre. Det er blevet til syv blogposter, der kan læses her.  Hvis der er andre vaccineofre derude, der ønsker offentlighed om deres sag, er de velkomne til at skrive til mig. Mailadressen står i øverste højre hjørne. I dag er der nyt fra Sidse igen:

Her, hvor jeg er, er der patienter fra hele verden. Det er den samme historie, de fortæller

Kæreste alle
Mens de ansvarlige politikere og andre medskyldige for det her verdensomspændende mareridt julehygger med deres familier, er vi nogle, som fortsat kæmper for vores liv efter at være blevet groft eksperimenteret på. I morgen er det juleaften og min 40-års fødselsdag. Aldrig havde jeg troet, den skulle holdes uden min familie på et privathospital i udlandet.

Jeg ønskede slet ikke denne injektion. Jeg havde på fornemmelsen, noget var helt galt. Men jeg faldt i efter at være blevet løjet for, groft manipuleret og presset helt derud, hvor følelserne og kærligheden til mine sårbare medmennesker desværre tog over for fornuften. Det står lige nu til at koste mig livet, hvis jeg ikke finder pengene til at fortsætte den nødvendige, intensive behandling, jeg lige nu er i.

Siden seneste opdatering blev min situation desværre ved med at udvikle sig i den forkerte retning. Til sidst kunne jeg ikke mere. Intet i min krop fungerede. Særligt den smertefulde, elektriske sitren og de brændende smerter over alt samt den høje, elektriske ”tinnitus” i hele hovedet 24 timer i døgnet uden søvn, da min hjerne er skadet (forhåbentlig midlertidigt) og ude af stand til at lukke ned, blev for meget.

Min læge havde flere gange forsøgt at få mig indlagt, men Bispebjerg Hospital i København, hvor jeg hørte til, nægtede at tage imod mig – samme mønster som på andre akutmodtagelser, hvor jeg tidligere har forsøgt at få hjælp. Afvist alle steder. Det er nærliggende at få den tanke, om jeg nægtes hjælp, fordi jeg offentligt har fortalt min historie og advaret andre om sprøjterne. For hvorfor vil man ellers behandle en skadet medborger så usselt på trods af, jeg har udredning fra bl.a. Tyskland, som tydeligt viser en del af mine skader?

Jeg befinder mig derfor nu på et privathospital i udlandet, efter endegyldig afvisning i det danske sundhedssystem samt egen læges godkendelse og på supplerende lægers opfordring. Dog for egen regning indtil videre, da jeg endnu ikke har haft hverken kræfter eller overskydende penge til at anlægge en sag omkring mine skader og rettigheder i den forbindelse. Jeg tvivler dog også på, jeg får medhold i noget som helst, så længe det hele er så korrupt, som det er.

Jeg ville ønske, jeg kunne blive i Danmark og heale stille og roligt sammen med min familie. Men jeg er desværre så hårdt ramt, at det ikke er en mulighed. Jeg er nødt til at søge hen, hvor folk forstår, hvad injektionen har gjort ved mig, og hvor der findes teknologi til at angribe disse skader så vidt muligt.

Når man som jeg ikke er klar til at dø endnu, kan man finde kræfter til det umulige

Jeg er lige nu i den værste klemme. Jeg burde fokusere mine sparsomme kræfter på min helbredelse. Men samtidig er jeg tvunget til fortsat at bede om hjælp igen og igen og igen – fordi det er så voldsomt, hvad der er sket, og derfor også så svært at helbrede. Så jeg forstår godt, det kan være svært at forstå, at jeg kan være så skadet, men samtidig være i stand til at lave opdateringer. Jeg kan fortælle, at jeg skriver teksterne i hånden lidt ad gangen for så til sidst at samle det herinde. Så ja – det hele bliver langt og rodet, men sådan må det være. Når man som jeg ikke er klar til at dø endnu, kan man finde kræfter til det umulige.

Jeg ønsker selv at uddybe min historie. Min rejse. Mit behandlingsforløb indtil nu. I hvert fald så meget som jeg nu kan og må fortælle af hensyn til dem, som har hjulpet og fortsat hjælper mig. I derude bliver nødt til at forstå, at det for læger og behandlere etc. over hele verden ikke er risikofrit at hjælpe skadede folk efter  Her, hvor jeg er, er der patienter fra hele verden. Det er den samme historie, de fortæller. Stigende dødstal i alle aldersgrupper og flere og flere invaliderede mennesker, som ingen hjælp får til deres skader på de offentlige hospitaler. Mange, som ønsker at hjælpe, trues eller bestikkes til tavshed. Må folk snart vågne op og forstå den ondskab, som lige nu rulles ud over menneskeheden verden over.

Nogle vil nok mene, mit liv ikke er så mange penge værd

Det koster i gennemsnit godt 10.000 kroner i døgnet at være her, alt efter hvor meget behandling jeg får. Sådan er det desværre med 24 timers privat døgnbehandling uden nogen former for tilskud. Der er dog fuld fokus på at holde udgifterne så langt nede som overhovedet muligt. Men jeg kan ikke få behandlingerne andre steder, hvor jeg tilmed kan være i et afskærmet miljø for den elektromagnetiske påvirkning/stråling (EMF/EMR), som sideløbende er ved at slå mig ihjel grundet den vanvittige EHS, jeg har udviklet af sprøjterne. Det kan jeg her.

Nogle vil nok mene, mit liv ikke er så mange penge værd. Jeg håber og beder til, at nogle af jer derude ser anderledes på det. Jeg ønsker af hele mit hjerte at leve og være med til at hjælpe så mange så muligt med den viden og det netværk, jeg har fået opbygget på min rejse. Men det kræver desværre, jeg er i en tilstand, hvor jeg kan holde ud at være til. Og der er jeg desværre ikke endnu.

Jeg har indtil nu været igennem yderligere udredning og en række både afgiftende og styrkende behandlinger, herunder to større rensninger af blod, væv og celler, som jeg skal have flere af. I dag måtte jeg fra morgenstunden have akut IV-smertebehandling, da jeg var ved at knække over på midten efter endnu en nat i smertehelvede uden søvn. Jeg er så taknemmelig over at være her og håber, jeg kan få lov til at blive her, så længe det er nødvendigt

Jeg beder jer derfor af hele mit hjerte om fortsat at støtte mig økonomisk, hvis I kan. Om at dele det her ud til så mange som muligt. Om at tage personligt fat i alle, I kender, både herhjemme og i udlandet, som måske kunne have mulighed for at hjælpe. Om at bede for mig og fortsat sende mig og min familie tanker eller opmuntrende hilsener. Det har vi brug for. Om at konfrontere de ansvarlige og medansvarlige omkring det svigt af uforståelige dimensioner, som danske statsborgere, ligesom mennesker over hele verden, har været udsat for og fortsat udsættes for.

Jeg er lige nu rørt til tåre over at have mennesker i mit liv, som har lavet et indsamlings- og video-initiativ (Sidse nu!) for at hjælpe med at opdatere på min situation. Af hjertet tak for jeres hjælp og støtte. Det betyder alt for mig Jeg håber, videoen giver en lidt bedre forståelse af, hvad det er, de har gjort ved mig

Det er ikke for sjov, at folk som Reiner Fuellmich + team, Sacha Stone + team, Harald Kautz-Vella, Dr. Ariyana Love (+ Dr. Robert O. Young) m.fl. har været inde over min sag og for de flestes vedkommende fortsat er det på sidelinjen. Jeg er ligeså af hele mit hjerte så taknemmelig for alle jer i Danmark, som har hjulpet og fortsat hjælper mig

Jeg har knoklet for at advare, redde og hjælpe så mange som overhovedet muligt på den her rejse. Før det her skete, havde jeg allerede viet mit liv til at kæmpe for dem, mennesker som dyr, som ikke selv havde en stemme. Det fortsætter jeg med til den dag, jeg dør. Jeg håber derfor af hele mit hjerte, I fortsat er med mig, så længe jeg stadig er her

Hjælp til behandling: https://www.givlivettilbage.dk/giv
Link til video: https://www.givlivettilbage.dk/videoer
Seneste tidligere opdatering om min situation: https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160426636466703
#VaccineskadetOgSvigtet #StøtSidseKærsgaardsKamp #GivLivetTilbage
#VaccineInjured #RealNotRare #CanWeTalkAboutIt #YouAreNotAlone #TeamHumanity #react19 #StopTheShots #CrimesAgainstHumanity #TargetedIndividuals #SupportSidseKærsgaardsFight

Fra Facebook

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen
Jørgen
1 year ago

Glem alt om af redde, hjælpe, oplyse og informere andre mennesker ifht MRNA sprøjterne. Folk er vilde med dem, specielt læger, sygeplejersker, assistenter, sekretærer og portører i sundhedsvæsenet. Foruden 99% andre af Danmarks befolkning. Det er et tabt slag

Den der ledsages af ædle tanker er aldrig alene
Den der ledsages af ædle tanker er aldrig alene
1 year ago
Reply to  steen

Du har da reddet mere end en, du har sikkert reddet MANGES liv,
for vi er da flere, i min omgangskreds mindst ti, som troede mere
på dig end på Mette, Bøssestrøm og co. Uden sådan nogle som
dig ville der aldrig have været civilisationer, alt ville have været
løgn, barbari, ondskab og forræderi. Så tak for din store indsats,
den fortjener taknemmelighed og al mulig påskønnelse.
Et ordsprog: En lille smule godhed fra menneske til menneske er
bedre end global næstekærlighed til hele menneskeheden.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Enig, tak Steen!!!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg skulle lave en reply til Steen . Men kom til at gøre det SOM OM det var til Jørgen . MEN til Steen . Du har reddet mange flere end en . Det nytter meget hvad du gør.

Medicinen var værre end sygdommen = kvaksalveri
Medicinen var værre end sygdommen = kvaksalveri
1 year ago
Reply to  Jørgen

99% er et for pessimistisk tal i denne her forbindelse. Det er
nok kun ca. 90% der stadig ikke forstår at der er noget helt
galt med covid-“vaccinerne”, fordi de kun får deres viden fra
MSM som DR, TV2, Politiken, Berlingske, JP, JV og Kr. Dagblad.
At “pandemien” er blevet groft misbrugt af en række magthavere
er vel klart for alle der har fulgt med hos Snaphanen og Hodja.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Svært at følge med på Hodja når man får beskeden:406 Security Incident DetectedYour request was blocked.
If you are the owner of the website:The Website Application Firewall that is protecting your website has blocked this request for being suspicious.
You can see the detailed reason for this in your webserver logs.
If you are the visitor:Your IP address might be suffering from poor reputation: Look up IP reputation here.
Y6vjyzlV55ODfkPKnmK6LAABbgs – hodjasblog.one – 5.45.98.12 – 20221228073555
-Blot fordi man insisterer på at have sit privatliv i fred for ip-adresseregistratorer

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Jørgen

Du har reddet mange flere end en . Det nytter meget hvad du gør.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Jørgen

Det nytter at gøre noget. De som lavede Vaxxed II, har gjort et uvurderligt arbejde, ved at vise dødsofrenes historier samt at vise, så alle kan forstå det, hvor sunde folk er, som aldrig har fået en vaccination. Og Sidses liv, kan som alles liv ikke måles i penge.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Skulle hun have sagt NEJ tilbøssekarlen Søren Brostrøm? Skulle hun have sagt NEJ til T V lægen Kvortrup? Skulle hun have sagt NEJ tul et sygt og falleret sygehus væsen, som ikke evner at tage vare på andre end dets egne Rockefeller Medicine Men? Skulle hun have holdt fast i sin ret til hendes eget liv? Skal hun sige NEJ til en regering, som ikke vil andet, end hendes undergang?

TheArmorOfGod
TheArmorOfGod
1 year ago
Reply to  Nielsen

Præcis.
Ved Gud, vi har det frie valg. Mange er blevet lokket lige i Satans hænder og giften sidder nu i deres Tempel.
Det at kirkerne herhjemme indførte satanistisk maskeritual viser hvor de i virkeligheden står i denne Spirituelle krig der bliver ført på Jorden. Kirkerne burde være et helligt hvilested, også for de syge.
Mette der sagde at Gud måtte ligges til side, da dette INDLYSENDE bedrag begyndte.
Man kan nemt sige nej uden at tvivle når Ånden i en er stærk. Men Danmark har i mange år været total åndsforladt.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Det värsta är att Big Pharma har utvecklat och fortsätter utveckla dessa mRNA-preparat för det flesta tänkbara sjukdomar. De har dem i beredskap för att sätta in dem så snart tillfälle ges. Inte för att bota, utan för att tjäna pengar – ren girighet. Vad som hänt är att Big Pharma helt har undergrävt förtroendet för all vaccinering. Ingen kan lita på att en vaccination idag sker med standardvaccin och inte ett nytt mRNA-preparat som ges i hemlighet under sken av att vara standardvaccin. Först trixar Big Pharma till sig forskningsanslag och sedan när resultaten kommer, så tar de patent… Read more »

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Sidse Kjærsgaard. Hun er fra Enhedslisten. Hvorfor bekymrerer I jer om en fra Enhedslisten. Enhedslisten er kommunismens videreførelse i Danmark. Jeg er venstreorienreret. Og jeg fik en vaccination i år der var…omsonst. Jeg er gammel og mit hus er koldt. Men Sidse fra Enhedslisten kalder jeg: Vandtæt med een hånd fri.

Dragen
Dragen
1 year ago

Hvis det er rigtigt hvad Jørgen skriver , er det jo særligt uretfærdigt og smertefulgt for ofrene for de eksperimentelle injektioner. Så er de også bebyrdet med urimelig og umenneskelig behandling – oveni skaderne. ( men sikkert på en meget meget “empatisk” måde). Kontrakterne bag sprøjterne ,- mht til (økonomisk) erstatnings ansvar ,- er der ikke noget med at de er skruet sammen , på en måde – så det reelt bliver de enkelte landes regeringer der kommer til , at BETALE erstatningen , SELV OM det er mod de pharmaceutiske firmaer ,- Moderna , Pzizzer mm – man fører… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Dragen

Det burde selvsagt ikke være statens ansvar at betale erstatning, men medicinalfirmaerne. Sprøjterne gives for at myrde flest muligt af ‘the useless eaters’, som både ‘kong’ Charles og Klaus Schwaberen kalder os. Pure ondskab!

trackback

[…] (Det vil føre for vidt at gå dybere ind i en forklaring her. Men jeg vil henvise alle til mine opslag længere nede på siden “Sidses historie” 1, 2 og 3). [NewSpeek beklager ikke at kunne linke til Sidses historie, men se fx her] […]

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x