9
jan
Seneste opdatering: 9/1-23 kl. 1025
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser, der er i hele Europa, det gælder. Særlig i Holland, der har 25 procents overdødelighed. “Det kan fortolkes som en offentlig helbredsmæssig nødsituation,” siger dr. Campbell. Deaths registered weekly in England and Wales, provisional: week ending 23 December 2022

Se også: Ed Dowd These Are Not Just Numbers, This Is 911 On Steroids. og Ed Dowd:  USA Imploding As COVID Vaccines Kill Or Disable 7,500 Americans Daily!
Nyt slag i vaccineinformationskrigen
Af Karsten Pultz.

Efter den amerikanske fodboldspiller Damar Hamlins hjertestop midt i en kamp er der udbrudt et nyt slag i informationskrigen.

De millioner af mennesker, der kender sandheden om farligheden af de eksperimentelle mRNA-indsprøjtninger, retter naturligvis mistanken mod dem som årsag til den 24-årige spillers kollaps. Dette får mainstream-medierne til at modgå med en kampagne, der er ren propaganda uden hold i de data og videnskabelige afhandlinger, der er fremkommet efter ibrugtagningen af de eksperimentelle genterapi-indsprøjtninger.

Det er Associated Press, der spreder misinformation

Associated Press (AP) skriver bl.a.: Ubegrundede påstande om sikkerheden ved COVID-19-vaccinerne spredte sig i timerne og dagene efter, at Damar Hamlin kollapsede under mandagens kamp, og viser, hvor vedholdende misinformation stadig er her 3 år efter, at pandemien begyndte.

Problemet med AP’s artikel er imidlertid, at intet af det, de skriver, er sandt. Med de videnskabelige undersøgelser, der nu foreligger, er der ingen tvivl om, at især unge mænd har stor risiko for at udvikle hjertelidelser efter indsprøjtning med de nye mRNA-vacciner. Undersøgelserne er mange, og data fra indberetningsinstanserne så omfattende, at enhver ansvarlig læge ville placere vaccinen øverst på sin liste over mulige kausale forklaringer på en ung toptrænet atlets hjertestop.

Det er AP, der spreder misinformation, når de skriver, at påstandene om COVID-19-vaccinernes sikkerhed er lig med misinformation. Her et eksempel på en videnskabelig artikel, der underbygger mistanken om, at Hamlins hjertestop kan være forårsaget af mRNA-vaccinen.

Ifølge kardiolog dr. Aseem Malhotra er der ingen britiske kardiologer, der i dag vil tage mRNA-vaccinen, da de er bekendte med risikoen for myokarditis og perikarditis.

Det er altså AP, der nærer løgne om vaccinerne, ikke de mennesker, der har sat sig ind i de videnskabelige facts omkring sikkerheden af disse indsprøjtninger.

Med  venlig tilladelse fra Newspeek

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det ser ud til, der for alvor kommer skred i sagen i Japan nu. Men her? Aldrig. Den dag, de mange døde og invalidere bliver umuligt at skjule, bliver vinklen i de instruerede medier, at det er for dårligt, at kommunen ikke har sat tilstrækkeligt med ressourcer af til hjemmehjælp til de vaccineskadede. Det bliver bekræftet af et vaccineoffer, der sidder grædende i nyhederne og kan ikke forstå ” vi vaccineofre ikke får nok hjælp”. Ikke ét ord om, hvordan det er gået så grufuldt galt, at de ikke er i stand til at leve uden massiv sygepleje og praktisk… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Ja, virkeligheden for “os andre med rent blod” bliver nok også anderledes med 1/4 – 3/4 million ekstra invalider/handikappede…

Læs mit svar til Margrethe?

– – –

Hvordan kan jeg få besked, når nogen har svaret mig her?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

PS: Er du ikke også stødt på, at af den værst ramte 1/2 af myocarditis, vil 1/2 – altså 1/4 af samtlige tilfælde – dø indenfor 5 år?

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Joh, det er rigtigt, det har flere forskellige læger nævnt. Trist prognose.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Og psykologer har nævnt, der kan opstå raseri mod uvaccinerede…

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Også det, har selv prøvet at blive hetzer.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Slutningen med ” fremtidscenarioet” ,- der jo er begyndt . Det er oppe at køre. Er detmest positive nyt – jeg har fået længe. Jeg håber meget at det hele kollapser i de mange kringlede korridorer, der har bragt os alle så meget forfærdeligt .

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du kan være ganske rolig, Margrethe! De 3-4 øverste lag i hhv “Sundhedseliten” og “Medieeliten” skal nok flytte til udlandet, hvis de vil kunne kunne gå i fred og sikkerhed… Jeg har ikke selv “noget i klemme”, men “kæledyret” kan – selvfølgeligt! – vedblive med læsningen 😉 Tænk dig en handlekraftig håndværker – med invaliderede eller døde ægtefæller og/eller børn – der tilfældigt møder en fra de ovennævnte eliter på stræde & vej… Dét kan blive både “Spændende & interessant”, og lige så daglig avislæsning som muhamedanske knivstikkerier! 😀 Dét vand der ved denne læsning tapløber fra mit ansigt, vil… Read more »

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

Uanset hvad så er der rigtige mennesker og skæbner bag de tal. Jeg kan på ingen måde se nogen grund til “hvad sagde jeg” og den slags, dertil er dette alt for alvorligt. Ydermere er vi jo ikke vant til sådanne angreb på menneskeheden, så at folk har taget de vacciner og booster er der ikke noget at sige til. At der er nogen, som fortsætter med 4. og 5. vaccine, ja det er så en anden ting, det er helt uforståeligt. I mit stille sind kan jeg da godt sidde og filosoferer over den restaurantchef, som stemplede mig som… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

..”…hvad sagde jeg .”… Enig .Nej det her er alt for alvorligt . Vi er alle blevet holdt for nar , og blevet løjet for . Fpr mamge U-vaxx’ed har der ofte også vøret vilkår tilstede hvor man ikke behøvede , at være de facto tvunget. Selvstændig virksomhed fx . Eller ingem børn der skulle tahes hensyn til også. Ofte også at have adgamg og indsigt i anden info , meget tidligt i forløbet. Det voldsomme tidspres ,- det kunne ikke gå hurtigt nok – og frygten der blev slået på har også været meget udslagsgivende for et valg .… Read more »

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago
Reply to  Dragen

Et gammelt ordsprog siger at “Hastværk er lastværk” og ordsprog bygger ofte på generationers erfaringer, derfor passer de. Dette ordsprog passer præcist på pandemien og alle dens nuancer. Nedlukning, virker ikke, mundbind, virker ikke, vacciner, virker ikke tværtimod osv.

Men alt skulle tvinges ned over os i huj og hast.

Det er ikke så sådan man driver et land.

Hvad angår forebyggelse, så er der generelt latterligt lidt fokus på vitaminer og mineraler og de anbefalede doser er sat alt for lavt. Hvor der? Fordi der ikke er penge i vitaminpiller og forebyggelse.

Dragen
Dragen
1 year ago

Phamartheutical-INDUSTRI skaber ingen helbredelse. Pharmaceutisk -INDUSTRI laver patienter.
Det er det med pengene man rigtigt godt kan lide. Sten Snaphanen havede et godt interview med den engelsk/pakistanske kardiolog hos Tucker , hvor han kom med flere gode forslag til , hvordan “tingene skulle skilles ad”.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Fool me once shame on you. Fool me twice, shame on me…

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

Det , som kaldes for “Covid relaterede dødsfald” er det jo ikke, så i realiteten er det langt værre.

Jern Henrik
Jern Henrik
1 year ago

100 % korrekt…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x