10
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 1052
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad kan Pfizer og milliarder af dollars gĂžre ved Project Veritas?

Efter mĂžde pĂ„ hotel med officials og lobbyister i Washington D.C. prĂžver en bister Pfizer-chefs sikkerhedsfolk at vifte Project Veritas’ enlige, kvindelige journalist af vejen. Var mĂždet om hvilke politikere og journalister Pfizer nu er nĂždt til at kĂžbe, for at komme Veritas til livs?

Der er ingen tvivl om, at der er hektisk aktivitet bag kulisserne hos Pfizer. Kan en enkelt hÄndfuld journalister pÄ P. V. klare det, en hel vestlig presse er kÞbt til at afstÄ fra? Odds virker ikke gode, men enhver jordomrejse begynder med det fÞrste ben ud af sengen om morgenen.

Der er ingen stĂžrre historie i dag

Der er mange mÄder at udÞve pengemagten pÄ. Husk hvordan Tommy Robinson blev gjort til en ikke-person. Se lige i disse dage, hvordan Mark Steyn er gjort til en ikke-person mediemÊssigt. Der er mange mÄder at kvÊle sandheden pÄ, nÄr man har mange penge, og lige denne situation, der koster mange menneskeliv, er vÊrre end antagelig alle andre. Der er ingen stÞrre historie i dag, der samtidig er en ikke-historie, der kÊmper for at komme op i lyset.

Det er derfor tragisk at se MSM i Danmark/EU lade som om, dette ikke foregĂ„r. En sag der vedkommer hvert menneske pĂ„ kloden, selv de ufĂždte, hvor staterne anbefaler – indtil de krĂŠver det –  gift sprĂžjtet ind i vore kroppe med sygdom og tidlig dĂžd til fĂžlge. Hostile Takeover of Project Veritas Seeking to Remove James O’Keefe og James O’Keefe On Paid Leave As Project Veritas Board Meets To Consider His Future.

Nyt om CO2-lĂžgnen

Af Lars Hedegaard

Nyligt offentliggjorte data fra den amerikanske National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) viser, at Jorden ikke er blevet varmere de seneste otte Är og fem mÄneder. Dette til trods for, at der i perioden er blevet udledt mere end 450 milliarder tons CO2.

Det er nĂŠrliggende at drage den konklusion, at historien om den CO2-skabte opvarmning er falsk, som mange ansete klimaforskere har pĂ„peget. Andre undersĂžgelser viser ogsĂ„, at der i 2022 var et nĂŠsten rekord-lavt antal orkaner – i modsĂŠtning til, hvad de ledende klimaprofeter har prĂŠdiket. Det vil imidlertid ikke fĂ„ klimahysterikerne til at ĂŠndre kurs. For dem er ”klimaet” et middel til at sikre sig yderligere magt til at detailregulere borgernes liv fra vugge til grav, og regeringerne afgiver ikke frivilligt et redskab til ensretning.

Reuters har da ogsÄ skyndt sig at forklare, at man ikke kan bruge de seneste tal til noget. I hvert fald er de ikke bevis for nogen tendens. Det har de seneste 50 Ärs klimaforudsigelser heller ikke vÊret, idet klimaet ikke har artet sig som forudsagt, men det er ikke noget, offentligheden hÞrer om.

KlimaprÊdikanterne vil aldrig indrÞmme, at CO2-historien er en skrÞne. De vil blot forstÊrke rÊdselspropagandaen, for indtil nu er folk jo hoppet pÄ den, og bortset fra covid har der aldrig vÊret et bedre middel til at fÄ has pÄ friheden, som er magthavernes endemÄl.

Hot Air: No Global Warming for Eight Years

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LĂžgnens, ondskabens og dĂždens partier er tilbage
LĂžgnens, ondskabens og dĂždens partier er tilbage
1 year ago

ForstĂ„ det nu, kĂŠre venner. Der var tale om en mordkampagne fra starten af. Schwab og et sammenrend af rige “intellektuelle” var blevet enige med hinanden om at der var for mange mennesker. Dog bortset fra dem selv. FĂžrst ĂŠndredes definitionen pĂ„ en pandemi. DernĂŠst fremkaldte man panik med falske alarmer. Det muliggjorde salg for milliarder af dollars af hastefremstillede kvaksalver-produkter. Samme princip som nĂ„r slangeolie i det Vilde Vesten blev solgt som universalmidlet mod 99 forskellige sygdomme. TĂ„belige, uvidende og korrupte politikere og sundhedsmyndigheder stĂžttede svindelen med astronomiske belĂžb. Samme politikere som er vildt begejstrede for masse- indvandring, krig… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Hvor mange i vores “lokale elite” har undgĂ„et sprĂžjterne , og vĂŠret informeret pĂ„ forhĂ„nd?

Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
1 year ago
Reply to  Dragen

Der stiller du et meget vigtigt spÞrgsmÄl, som nÊppe nogensinde bliver besvaret.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago
Reply to  steen

Vi Àr 100000-tals vÀsterlÀnningar, som vÀgrar giftsprutan.
NOTERA! Hysterin existerar enbart i vÀstlÀnder och övriga lÀnders grÀsrötter skrattar hÄnfullt Ät vÀsterlÀndska fÄntrattar!

Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
1 year ago

Mon ikke hadet mod os ikke-vaccinerede blusser op igen nÄr den brede vaccinerede befolkning engang finder ud af at det var os, der havde ret?

Vores diktator pustede jo kraftigt til dette had, under vaccinationskampagnen.

Alt kan jo fordrejes, sÄ det hele ender med at vÊre vores skyld.

Som nÄr negre i det amerikanske politi optrÊder racistisk overfor andre negre, og skylden placeres hos de hvide.

Vi burde have ros og en undskyldning, men vi ender sikkert i suppedasen.

LĂžgnens, ondskabens og dĂždens partier er tilbage
LĂžgnens, ondskabens og dĂždens partier er tilbage
1 year ago

Mere end 450 millioner tons???

LĂŠg nu lige mĂŠrke til at praktisk set er vĂŠgten uden betydning.
Co2 svĂŠver jo rundt i nĂŠrmest vĂŠgtlĂžs tilstand. Ingen mennesker
tynges ned af de smÄ sÞde molekyler som hverken vi eller planter
kan undvĂŠre. Der er IKKE kommet millioner af tons ekstra til. Og
hvem er det som pÄstÄr at det er udledt sÄ mange tons? De
beregninger er mere end tvivlsomme.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Talkingpoints kaller OŽKeefe «rightwing provocateur» og virker ikke sÊrlig vennlig innstilt til det vi (mer eller mindre konkret) kan kalle «vÄr side».

Conservative Treehouse https://theconservativetreehouse.com/ er et nettsted jeg har fulgt i mange Är nÄ, de skriver ogsÄ om dette og er generelt meget godt orientert om diverse amerikanske forhold.
Om saken:
https://theconservativetreehouse.com/blog/2023/02/09/hostile-takeover-of-project-veritas-seeking-to-remove-james-okeefe-desantis-aligned-operatives-spearheading-effort-for-removal/

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvor tit skal det siges! CO2 er, og bliver en nĂždvendighed, uden den kan vi ikke leve. Tror klima hysterikerne virkelig at vi kan undvĂŠre den ilt, som planter omsĂŠtter CO2 til?!.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Min egen personlige langtidserfaring med klimaet er den, at i 90’erne var der en lĂŠngere kuldeperiode med isdĂŠkket StorebĂŠlt og snestorme om vinteren. Fra begyndelsen af 00’erne blev vinteren langsomt varmere med mindre frost, is og sne. Fra 10’erne blev vinteren mere og mere sne- og isfri og til sidst kun med kortvarige frostperioder. Om denne tendens fortsĂŠtter, har Grete Tunfisk mĂ„ske en pointe, eller det kun smĂ„ variationer inde i stĂžrre variationer og er opvarmningen lokal eller global??? Findes der klimatologer der ikke lyver eller er bestukket? Er de enige? BrĂŠnder ilden i VestforbrĂŠnding bedre, hvis man smider hellige… Read more »

Morningstar
Morningstar
1 year ago

FrÄgan Àr om Bourla ens Àr en mÀnniska.
https://www.youtube.com/watch?v=7FWF-h9ym1k&ab_channel=DtoTheK

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Der er en ny kur imod Pfizer-bivirkninger:

JP – SAFE AND EFFECTIVE
https://www.bitchute.com/video/Cpswz44W6Apw/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der er ogsÄ en ny musikvideo imod alle de andre problemer

2 + 2 = 5 | HI-REZ
https://www.bitchute.com/video/Ae9GIExShVlw

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x