19
feb
Seneste opdatering: 19/2-23 kl. 1231
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Florida: “Livstruende bivirkninger øget med 4.400 procent”

Florida Surgeon General Joseph Ladapo has sent a letter to the U.S. Food and Drug Administration (FDA) citing that there has been a 4,400 percent increase in reports of life-threatening conditions in Florida since the rollout of the mRNA COVID-19 vaccines.

Highlights From the Letter

The State of Florida has never seen this type of response following previous mass vaccination efforts pushed by the federal government.
There has been a 1,700 percent increase in reports after the release of the COVID-19 vaccine(s), compared to an increase of 400 percent in vaccine administration for the same period.
The reporting of life-threatening conditions increased by 4,400 percent.
According to a recent study, mRNA COVID-19 vaccines were associated with an excess risk of serious adverse events, including coagulation disorders, acute cardiac injuries, Bell’s palsy, and encephalitis, to name a few. This risk appeared in one person in 550, which is a high rate. Florida Surgeon General Issues Health Alert on mRNA COVID-19 Vaccine Safety.

Når man  ser tidens angreb på de få politikere, der tillader sig at nævne vaccinerne, undrer man sig. De ved end ikke, at Pfizer selv i EU Parlamentet har indrømmet, at de ikke hjælper smittede eller forhindrer videresmitte, og om farligheden ved de intet.

Er folk som Jarl Cordua og Søren Pind ignoranter, eller blot lodrette løgnere? Og er det ikke lidt for påfaldende, som medierne rykker ud til forsvar for regering og medicinalindustri, når det kommer på tale.? Lidt for ivrigt? Da det drejer sig om liv og død, er det også uansvarligt af dem. Jeg synes det lugter, og der er indicier for lugten. Mediernes rolle i mange menneskers invaliditet og død må kortlægges. De har tydeligvis ladet sig groft misbruge, eller også har de nydefineret, hvad journalistik er for noget. I går skrev læge og journalist Stig Ekkert bla.  på sin Facebook:

“Medierne skulle bakke op om regeringens politik”

Jeg er journalist og ser stort set ikke længere danske “nyheder”….
Jeg tror ikke danskerne er nyhedstrætte uden grund….mon ikke fraværet af den ægte kritiske journalistik, den hedengangne fjerde statsmagt, der stillede kritiske spørgsmål til Statens håndtering af hvad som helst….nyligt krigen i Ukraine og ikke mindst Covid.
Jeg var selv impliceret i færdiglavede udsendelser på TV2 om håndteringen af Covid i Danmark der pludselig blev bortcensureret af ledelsen.

Det skete, fordi ledelsen af DR og TV2 ved “henstilling” fra regeringen besluttede, at bakke fuldt og helt op om regeringens håndtering af covid. Medierne skulle ikke bidrage til kritik og panik i samfundet, ved at stille spørgsmål eller påpege alternativer, der modsagde den måde regeringen så Verden på.

Californisk læge undskylder for skaderne på fagets vegne på FOX-TV

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
1 year ago

“Fordi ledelsen af DR og TV2 ved “henstilling” fra regeringen besluttede at bakke fuldt og helt op om regeringens håndtering af covid”. Efterfølgende har det så vist sig at regeringens (Mettes?) håndtering har været den rene katastrofe. Der blev skabt kaos på hospitalerne, der kom unødvendige nedlukninger og restriktioner i lange baner, der opstod panik og hysteri, og ventelisterne er nu kilometerlange. Så lange at det koster menneskeliv hver dag. Så lange at overlæger advarer om at sundheds- væsnet er brudt sammen på diverse områder. Og siden 2021 har tusinder af sygeplejersker og læger søgt væk, fordi stress, digitalt bureaukrati… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Altså nu var Mette jo i gang med at redde danskernes liv(, ikk!)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Dr Huang siger godt nok at han har behandlet over 4000 covidpatienter, ja der findes en effektiv en helt sikker helbredende behandling overfor covid, men ikke imod covidvaccinen, Dr Huang er helt tavs med hvor mange af de der fik covidvaccinen der nu helt raske igen efter hans behandling? Jeg tror jeg kender svaret, at ingen af hans patienter med eftervirkninger efter covidvaccinen er raske igen, ingen er kureret, men alle under livslang behandling. Det interessante det Dr Huang ikke fortæller, hvor mange af de der fik covidvaccinen, som kom til hans klinik for behandling er nu helt raske igen?… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

.”..som at finde den hellige gral..” Ja det tror jeg du får ret i . Lægevidenskaben kan ikke fixe alt . Derfor er forhold der vedrører helbredet , noget der skal gøres med omhu , langsomhed , nænsomhed og opmærksomhed på især de lange linjer. Bagud såvel som forud. Det skal passe med personen de beslutninger der træffes. Det viser ind i realiteten , virkeligheden , de allerede gjorte erfaringer, som det der bygges på og fra. Dvs kødet (som i Johannes 1kap, prologen ) og Tiden (også den der er gået). Istedet hastes vi igennem beslutninger der ikke levner… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Sygefraværet er steget dramatisk. Nu har jeg skrevet ud til kolleger, chefer mm.at det måske var en ide at blive inspireret af læge Claus Hancke fra Vitalrådet, og eventuel høre, om han kommer ud og giver foredrag om, hvordan man styrker sit naturlige immunforsvar. Velvidende at det nok rækker som en skrædder i helvede, når det gælder de ødelæggelser, injektionerne har plantet i folk for resten af deres (korte) liv. Det er jeg så holdt op med at sige og skrive så meget om. I stedet for svovlprædikener om død og ødelæggelser, vil jeg forsøge at lirke folks lukkede sind… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er en god ide , – hvad du gør der. Om det hjælpet /hvor lidt hvor meget ifht et af sprøjtetne allerede ødelagt immunforsvar, det må tiden vise . Men det aktivere i det mindste, menneskenes egen magt og indflydelse over situationen . istedet for at være kastet hid og did af ansvarsfrie myndigheder. Det vækket vel også til ovetvejelser mht. hvilke anderledes valg , der måske kunnet været taget ,- i tide – . Istedet, for de åndssvage sprøjter.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

…og syge fraværet er steget , – siger du ? Ja det kan jeg forstille mig . Det tales der iøvrigt heller ikke meget om i MSM.

Peter Larsen
Peter Larsen
1 year ago
Reply to  Dragen

Frygt. Det er det lede-ord MetteFUSK benytter konstant. FUSKen leder sit regime med frygt, fordi hun ved undersåtterne ikke kan stå imod, da de er dopede med billig velfærds-dope(retorik). (hvilken velfærd?) Majoriteten af FUSKens vælgere, hænger mellem total bevidstløshed til, at blot, at kunne trække vejret af sig selv, med hjælp fra en lungemaskine. Men, de er flest og dermed bestemmer over den produktive del af befolkningen. Det er det demokrati FUSKen ønsker og hun kontrollere det med frygt&trusler! Når man presser en allerede presset befolkning, på deres levebrød, hvad er man så? Det er en del af definitionen på… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det værste eksempel er vaccineofferet Sidse. Hun har ikke sovet i måneder er, sandsynligvis, den prototype på en fjernstyret slave, de pønser på at gøre os alle til. Og lægerne kan intet stille op. Nu har Sidse, på magisk vis, det overskud og de talegaver, der skal til, for at råbe op. Men hvor mange andre vaccineofre, i hendes tilstand, er allerede døde af det, eller ligge ude på de psykiatriske afdelinger, fejldiagnosticeret af en uvidende ellers forræderisk lægestand?

https://newspeek.info/vaccine-ofret-sidse-kaersgaards-historie/

Last edited 1 year ago by Margrethe
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg kan ikke lade være med , at tænke på de vaccineofre – der modsat Sidsel , står uden eller med et meget svagt netværk . De har ikke en chance . Og ender sandsynligvis op , som du skriver – i et eller andet psykriatrisk fejldiagnose helvede
Hvem hjælpet dem?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Eller har allerede begået selvmord, og er, mentalt, endt i de ukendtes grav…

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Mange af de typer, der taler om “karma” og er meget “åndelige”, eller hvad jeg skal kalde det, er lidt spøjse, og man skal nok lige vænne sig til dem. Jeg har mødt en del af dem de seneste par år i kampen mod vaccine- og WEF tyranniet. Typer jeg førhen ikke anede eksisterede. Som auralæsere, håndlæsere, shamanreligiøse mm – og jeg er da også blevet invitereret til sådan et åndelige møde omkring et bål med en shaman, der slog på tromme og hele festen. Jeg takkede høfligt nej. Jeg er lidt for kedelig og kødelig til den slags. Men… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Yderst brutalt det Sidse gennemlever, utroligt synd for hende. Kommer at tænke på Nazityskland, når de tyske soldater skulle ud i blitzkrig fik de netop en sådan medicin: ‘Pervitin’ (Methamphetamine) at soldaterne kunne kæmpe uden at sove i flere døgn i træk. Men virkningen fortog sig efter nogle dage, men intet problem for de havde rigeligt med ‘Pervitin’ med i feltrationen, problemet opstod da pillerne tog slut at soldaterne viste sig være blevet til regulære junkier, soldaterne var også derefter helt udslidte vrag og forældede at se på, ellers helt friske unge mænd der rykkede ud i krig, de få… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Jeg vil nu alligevel holde øje med Ukraine, om ikke der pludseligt og inden længe dukker op soldater der ikke sover, men kun kæmper, USA og NATO står til at tabe krigen, og det Sidse har fået virker at være præcist det US-våbenindustri leder efter, har de ikke selv fremstillet det, ville de helt sikkert fremstille et lignende produkt, når de får nys om at det findes, nu efter at have læst Snaphanen! USA har jo forsket og forsket og forsket lige siden dengang Hitler førte sin blitzkrig ja på amfetamin, for Sidses skyld håber jeg i hendes tilfælde at… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Fæhat!

Ivermectin virker også mod Pfizersk Pharmageddon.

Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
1 year ago

Er demokratiet blevet udemokratisk, diktatorisk
og anti-folkeligt? Mener regeringen at medierne skal
ensrettes, censureres og gøres til propagandafabrikker?
Er det hvad regeringen forstår ved det ideelle demokrati?
Tåler regeringens og partiernes politik ikke at blive belyst?
Foregår der lyssky beslutninger og transaktioner?
Aamunds blog har netop nu en skarp analyse af den nye
regering “hen over midten”. (eller er den langt ude på
et marxistisk-totalitært-radikalt overdrev?)

Poul
Poul
1 year ago

“Hvis du gør X ved mig, så analyserer jeg dine handlinger på internettet” truer nu heller ikke mange diktatorer.

De handler, vi snakker.

Piotr
Piotr
1 year ago

Demokratiet er afskaffet i Danmark!

Afgørelsen på Mink-sagen var den demokratisk? NEJ squda!
Grundloven blev overtrådt adskillige gange. Embedsmændene accepeterer nu bestikkelse, i form af bonus-ordninger. OG, DJØF finder det helt OK! Demokrati? hahahaha….

Valget til FT 1. Nov. blev afgjort af hvem der kunne betale størst bestikkelse til 2 huleboer fra Nordatlanet + 2 iglo-eskimoer! Demokrati for danskere? hahaha……

Er det hvad regeringen forstår ved det ideelle demokrati?”
Ja, vor tids politikere ønsker ikke indblanding fra befolkningen, man kan selv og kommer med en FED løgn. Regimet frygter Direkte Demokrati.

Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Professor forudsiger flere multisyge og det kommer til at holde stik:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/forventer-300.000-flere-multisyge-frem-mod-2050/9641635

Men at levealderen stiger og der kommer flere ældre det er en lodret løgn.

I øjeblikket falder levealderen drastisk i mange vestlige lande.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
1 year ago

WHO, som vi skal ud af hurtigere end vi skal ud af FN, forsøgte at omdefinere herd-immunity, på dansk flokimunitet. Det er meget svært at finde på nettet ting der er behagelige for myndighederne forsvinder sporløst, men her er lidt. Det handler om at WHO ville fjerne naturlig immunitet opnået ved at have haft sygdommen og derefter blevet rask, med at KUN vaccinering talte. Follow the money.

20210529WHOÆndringAf Immunitet3.png
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Danmark har jo før genindført dødsstraffen med tilbagevirkende kraft,… 😱

Når de værste 15-20 stykker er ekspederet, er resten blot et spørgsmål, om at udmåle lange fængselsstraffe til resten, og opførsel af isolationsfængsler. 😁

Et par raske folketingsbeslutning, og Danmark er på rette vej. 😇

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Tænk også på alle de elendigheder vi rammes af når TDC lukker for kobbernettet og vi alle skal over på mobilt internet. Så rammes vi for alvor af dødsstrålerne!

Poul
Poul
1 year ago

Den afsløring fra stig Ekkert om regerings mundkurv på mainstream medierne burde være breaking news, om ikke andet hos alle de såkaldt alternative medier som document, den korte avis, 24nyt, frihedens stemme, og hvad de ellers hedder allesammen. Lige nu burde de alle være i gang med at kontakte Stig Ekkert og ikke mindst TV2 for at få beviser for påstanden. Gamle emails er til at finde, især dem som er blevet sendt rundt til rigtig mange mennesker. Det kræver bare at 1 af modtagerne overtales til at udlevere den, evt anonymt med deres eget navn streget ud, så det… Read more »

trackback

[…] “Massiv øgning af livstruende vaccinebivirkninger” […]

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x