26
feb
Seneste opdatering: 26/2-23 kl. 1756
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“57 gange flere aborter”

Tucker Carlson interviewed Dr. James Thorp, a maternal-fetal medicine expert, who painstakingly analyzed and verified the most recent Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) data related to COVID-19 vaccines and compared them to the influenza vaccines. We he discovered is a 1200 fold increase in severe menstrual abnormalities, a 57 fold increase in miscarriage, a 38 fold increase in fetal death or stillbirth rates. He found 15 other major pregnancy complications, all far exceeding the CDC and the FDA values of safety. “This includes Pfizer’s own internal data,” said Dr. Thorp.


Biden puster sig op – og Putin griner

Af Lars Hedegaard

De danske mediers helt, Joe Biden, forsÞmmer ingen lejlighed til at slÄ om sig med bryske erklÊringer, som var han en anden krigsleder af Winston Churchills format. SÄledes holdt han i onsdags en martialsk tale i Warszawa i anledning af Ärsdagen for den russiske invasion af Ukraine.

Og ifĂžlge den amerikanske prĂŠsident kan Vladimir Putin godt begynde at ryste. Han stĂ„r nemlig over for et jĂŠttestĂŠrkt og forenet NATO, og den slemme mand i Kreml skal ikke vĂŠre i tvivl om, at den transatlantiske alliance er forenet og ikke lader sig udmatte. NATO-alliancens Artikel 5 om medlemslandenes pligt til at komme hinanden til undsĂŠtning, hvis de bliver angrebet, er nemlig ”en hellig forpligtelse”, og USA vil forsvare ”hver tomme af NATO”, rĂ„bte den aldrende Ăžverstkommanderende.

Bidens buldren synes imidlertid ikke at gÞre indtryk pÄ Putin, der netop har bekendtgjort, at Rusland vil trÊkke sig ud af atomaftalen med USA, og at han overvejer at genoptage de russiske kernevÄbensprÊngninger.

Som tidligere rĂ„dgiver for prĂŠsident Trump, generallĂžjtnant Keith Kellogg, netop har gjort opmĂŠrksom pĂ„, skal NATO’s Artikel 5 ses i sammenhĂŠng med traktatens Artikel 3, der forpligter medlemslandene til at bruge 2 pct. af BNP pĂ„ forsvaret. Det gĂžr de fleste af dem, bl.a. Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien, imidlertid ikke, og det er derfor tvivlsomt, om de kan leve op til lĂžfterne i Artikel 5 – som glade politikere plejer at kalde ”musketereden”. Kun fĂ„ NATO-lande, sĂ„ som USA, de baltiske lande, Polen og Storbritannien, opfylder i Artikel 3.

Putin fĂžlger naturligvis godt med i, hvad der sker i NATO – ikke mindst, om den vestlige alliance vil blande sig i Ukraine-krigen, men det ser Kellogg ingen tegn pĂ„ i overskuelig fremtid.

Den russiske diktator kan ogsĂ„ glĂŠde sig over Bidens besynderlige Ukraine-politik. PĂ„ det seneste har ikke bare den amerikanske prĂŠsident, men flere andre ledende medlemmer af hans administration udtalt, at USA vil fortsĂŠtte med uforbeholdent at stĂžtte Ukraine, sĂ„ lĂŠnge det tager. Men som Keith Kellogg pĂ„peger, er det jo ikke en politik. Han vil gerne have at vide, hvordan Biden og hans folk har tĂŠnkt sig, at krigen skal slutte. ”Hvordan vil I gĂžre det? Definer det for det amerikanske folk”, udtaler Kellogg under et interview pĂ„ Fox News.

ForelĂžbigt ser det ud til, at USA’s politik – hvis man kan kalde det en politik – gĂ„r ud pĂ„ at holde krigen i gang. Washington, som finansierer den ukrainske krigsfĂžrelse, synes ikke at have nogen plan om at vinde, eller hvordan det skal gĂžres.
Hermed minder den amerikanske krigsindsats i Ukraine om alle stþrre krige, som USA har véret indblandet i siden Anden Verdenskrig – i Korea, Vietnam, Irak og Afghanistan – som alle er endt uden nogen amerikansk sejr, men har bidraget til at underminere landets stormagtsstilling.

4.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Den her er en Bulls Eye i min optik. Vi har en fucking massemorder siddende som diktator, der for kort tid siden og uden tvivl vil gĂžre det igen, nĂ„r ordren lyder, forsĂžgte at presse et helt folk til at lade sig injicere med en dĂždelig, invaliderende eller steriliserende gift, smadrede levegrundlagt for tusindvis af mindre virksomheder, og nu ufortrĂždent fortsĂŠtter sit vanvittige, altĂždelĂŠggende ridt. Et unikt stykke dansk kultur som Store Bededag, skal selvfĂžlgelig ogsĂ„ fjernes, sĂ„ tilpasningen under islams diktatur og globalisternes ensrettede, kultur-og historielĂžse mennesker glider nemmere ned. (Der er vel ingen, der er sĂ„ latterlige at… Read more »

Putin vs. Mette Frederiksen som diktator.JPG
Last edited 1 year ago by Margrethe
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja , det er faktisk rigtigt. Den ene magtfuldkomne og for sit folk dĂždsensfarlige diktator , peger mod en anden diktator , og hele fĂ„reflokke/lemminge flokken ser mod Ăžst og anammer den fortĂŠlling der er deres egen , men uden et Ăžjeblik at stoppe op . TĂŠnke sig om . Rette op.Vil Mette F , virkeligt komme afsted med det her? Ingen leder , politiker eller andet – har vel nogensinde skadet sine egne , som det der nu har fundet sted? Vi bliver nĂždt til , at fĂ„ den erkendelse til at dukke op ,- snart . Meget snart… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Et chokerende faktum er ogsĂ„, hvor hurtigt danskerne har glemt, hvordan “BĂžrnenes Statsminister” behandlede deres bĂžrn. De blev dunket oven i hovedet med skyldfĂžlelse over, at vĂŠre skyld i oldemors dĂžd pĂ„ plejehjemmet, blev skrĂŠmt fra vid og sans med et influenzalignende virus, der aldrig har vĂŠret i nĂŠrheden af at vĂŠre farlig for bĂžrn. Alligevel skulle alle bĂžrn, eller deres forĂŠldre, presses til at lade bĂžrnene blive injiceret med denne gift. Jeg kender en, som nĂŠgtede dem at lade hendes sĂžn blive testet, plaget af den usunde maske og da slet ikke injiceret. Med det resultat, at en lĂŠrer,… Read more »

Staten er bĂžrneven og har forĂŠldreevne!
Staten er bĂžrneven og har forĂŠldreevne!
1 year ago
Reply to  Margrethe

Der er vel ogsÄ forÊldre som er blevet angivet som vÊrende
helt uansvarlige og uegnede forĂŠldre, hvorefter “bĂžrnevĂŠrnet”
har tvangsfjernet bĂžrnene. Det ville ikke undre kendere af hvor
emsigt, nĂŠvenyttigt og nidkĂŠrt systemets sagsbehandlere kan
optrÊde, hvis de kan finde noget at hÊnge deres hat pÄ. Og
forĂŠldre som ikke vil fylde deres bĂžrn med pragtfulde og herlige
kemikalier fra Pfizer, de kan da ikke have nogen forĂŠldreevne.
SĂ„ er det bedre at staten og politiet henter bĂžrnene og sĂžrger
for deres opdragelse fremover.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja , det er meget skrĂŠmmende hvor hurtigt og let krĂŠfter af den slags mobiliseres i et flertal af danskerne . Selv idag . Hvor mange af dem der er lige omkring mig , kunne finde pĂ„ …..? ( Ă„bentbart flere end jeg kan lide at tĂŠnke pĂ„) og mormor, morfar osv , ville garanteret hellere have af besĂžg af deres familie ,- smitterisiko eller ej – end sidde af alene og spilde dyrebar tid , og frygte at dĂž alene.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja, den lille gruppe der ĂždelĂŠgger det for flertallet. Den Hitler -retorik bliver Mengeles eftermĂŠle.

Poul
Poul
1 year ago

BREAKING NEWS som underminerer alt hvad politikerne har sagt og medierne skrevet om virussens oprindelse igennem de sidste 3 Ă„r: https://ekstrabladet.dk/nyheder/nye-efterretninger-covid-19-udsprang-formentlig-fra-laboratorium/9651983

Men fĂ„r det konsekvenser? Kommer der nogle indrĂžmmelser eller undskyldninger til alle “konspirationsteoretikerne”? NĂŠh selvfĂžlgelig ikke, de fejer det bare ind under gulvtĂŠppet til alt det andet de har lĂžjet om og fortsĂŠtter som altid.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg undrer mig over timingen af denne offentliggĂžrelse; netop som det kinesiske fredsaftale-forslag til krigen i Ukraine er kommet ud. Dette vil jo formentlig genskabe den vrede, der var vendt mod Kina i sin tid fra dem, der mente at beviserne pegede mod Wuhan- men som bĂ„de den kinesiske ledelse- og sjovt nok ogsĂ„ og isĂŠr den amerikanske, i form af marionetten Biden, i sin tid hĂ„rdnakket benĂŠgtede skulle vĂŠre tilfĂŠldet. Nu har Bidens dukkefĂžrere travlt med Ukraine-krigen og med at holde den kĂžrende. Og sĂ„ er det virkelig ubelejligt at der kommer sĂ„dan et fredsforslag. SĂ„ nu lukker vi… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Det kan sikkert godt vĂŠre en afledningsmanĂžvre, lidt som alle de UFO’er der pludselig dukkede op i USA da folk hĂžrte hvem der kunne stĂ„ bag sprĂŠngningen af nord stream 2 gasledningen. Men sĂ„ lĂŠnge de lukker sandhed ud istedet for varm luft i balloner, sĂ„ er det vel trods alt bedre. Det kan jo vĂŠre at vi er sĂ„ heldige at kineserne svarer igen ved at afslĂžre hvad amerikanske politikere og pfizer har begĂ„et, og sĂ„ ruller lavinen.

Limewood
Limewood
1 year ago

I de seneste dage har krigen i Ukraine fyldt meget i system-medierne. Det har bl.a. heddet at “man/vi” skulle forberede “os” pĂ„ en langvarig krig. AltsĂ„ endnu en “langvarig” krig? Ligesom den “langvarige krig mod terror” – hvor man godt nok bekĂŠmper terrorister pĂ„ egen europĂŠisk jord – men samtidig ikke begrĂŠnser terrorens fĂždekĂŠde, der uafvĂŠrgeligt fĂžlger med masseimmigrationen fra de varme lande. Man ikke kan eller vil ikke sĂŠtte en motiverende faktor pĂ„ Ă„rsagen til diverse knivsvingeres, bombepersoners, unge maskingevĂŠrs-ekvilibristers, omskĂŠringsparate forĂŠldres, skam-drabs-dyrkendes, bilvolds kultur-berigere – andet end at motivet er uklart eller en psykiatrisk lidelse. Eller ogsĂ„ indleder… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

“Det er 20 Ă„r siden russerne advarede Vesten om, at de ikke kunne acceptere et Ukraine, der var medlem af af EU og NATO. SĂ„ naturligvis har vi vores store skyld i denne krig” Og ukranie har ikke selv lov til at bestemme hvad de vil vĂŠre medlem af, fordi hvad? At russerne siger det? Det er altsĂ„ lidt sjovt at folk som bruger hver vĂ„gne time pĂ„ at forbande EU’s indflydelse pĂ„ dansk politik, nu pludselig mener at et kommunistisk diktatur har fuldt ud ret til at bestemme over deres nabolandes politik, og derefter giver vesten skylden nĂ„r det… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Poul

Poul: Ukraine ligger nu en gang, hvor det ligger: mellem to store magter. Dette krĂŠver en hĂžj grad af diplomatisk snilde og politisk balancegang – hvis landet vil bevare sin suverĂŠnitet: Dette ville mĂ„ske kunne opnĂ„s gennem en stĂŠrkt forankret neutralitet – lidt lige som Sverige, Finland under den kolde krig?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Limewood

Du mener lidt ligesom krim halvĂžen som nu er en del af rusland fordi rusland en dag bestemte at den skulle vĂŠre det, og som ingen taler om lĂŠngere? Super ide, det kan da ikke gĂ„ galt to gange.. Eller hvor mange vi nu end er oppe pĂ„ gennem tiden. Lad nu bare vĂŠre med at forsvare kommunistiske og imperalistiske massemordere som invaderer andre lande og slĂ„r befolkningen ihjel ikke, det burde sgu ikke vĂŠre sĂ„ svĂŠrt. I lyder som de danskere der mente at tyskland skulle bestemme danmarks politik i 40’erne, og havde ret til at gennemfĂžre det med… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Limewood

Ukraine var det sidste sĂžm i hvad Biden havde tĂŠnkt sig som Ruslands ligkiste. Hele det Ăžstlige Europa er blevet ĂŠdt af NATO. USA’s politimand, som skal banke vasallerne pĂ„ plads, hvis de ikke betaler nok beskyttelsespenge til gangsterne i Pentagon. NĂ„r Ukraine havde fĂ„et sin udnĂŠvnelse til yngste kĂžter i NATOs kennel, ville USA stĂ„ og pege med atommissiler direkte pĂ„ Moskva i et par hundrede kilometers afstand fra vest og syd. Fed affyringsposition for et “first strike”. USA vil nĂŠppe tolerere russiske eller kinesiske atommissiler pĂ„ Cuba eller i Venezuela. Det ville vĂŠre udgĂžre en latent dĂždelig trussel… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja, sĂ„ har vi det igen. Biden puster sig op i den tro at han kan gĂ„ pĂ„ vandet. Jeg har, trods alt, ogsĂ„ fulgt lidt med, fra sidelinjen. Trump tilbĂžd forhandlinger, men det ser ud til at dette er blevet skrinlagt af den nuvĂŠrende prĂŠsident. Jeg tror at det er pĂ„ tide at vesten skal passe lidt pĂ„ med alle de sanktioner og krigs trusler som man i Ăžjeblikket tromler frem med, det kan hĂŠnde at det bliver os, “som bliver de smĂ„” . Jeg hĂ„ber inderligt at vanviddet stopper, inden det er for sent. Der er to befolkninger… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

57 ganÄŁe flere arborter… Jeg tĂŠnkte pĂ„ om der findes data for hvor mange registrede graviditeter. HVIS der ogsĂ„ er problemer med fertiliteten i undfangelsen . Og lur mig om ikke vi ogsĂ„ har stigende ( meget stigende?) Problemer der .

Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
1 year ago
Reply to  Dragen

Det ligner massemord/ folkedrab camoufleret som sundhed.
WEF – Klaus Schwab, WHO – Fauci, Pfizer og Moderna ser
umiddelbart ud til at vĂŠre de hovedskyldige, men mange
politikere og journalister er medskyldige. Over 1000 lĂŠger
arbejder iflg. forlydender pÄ at fÄ en domstol i Holland til at
anlĂŠgge straffesager mod dem der har deltaget i den enorme
forbrydelse. Det var vistnok samme domstol som dĂžmte
visse nazistiske krigsforbrydere.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

“Nyheden” er vel ca 18 mĂ„neder gammel, sĂ„ intet ny under solen der…
Det “SpĂŠndende & Interessante” er at antallet af provokerende aborter ogsĂ„ er styrtdykket.
Men det hele kan vel sammenfattes i, at menneskene grundet vaccinen fremkomst er blevet sÄ lykkelige, at de er stoppet med at dyrke sex!!!

For ingen kan vel forestille sig det skyldes fladskĂŠrmsteknologi og global opvarmning…

Poul
Poul
1 year ago

Se videoen ovenover fra tucker carlson fĂžrst, og lĂŠs derefter dette: https://ekstrabladet.dk/nyheder/foedevarestyrelsen-kraever-alt-salg-stoppet/9652744

Danmark er simpelthen en joke.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Det er skÊgt nÄr Biden rÄber. Han minder om den der gamle onkel man havde, som sad og rÄbte pÄ cerutter og franske kartofler til konfirmationsfesten.

Jill siger at Biden er klar til endnu en runde.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Det spÞrgsmÄl, som melder sig er hvad sket der nÄr Rusland har vundet krigen?

Lad os hÄbe Biden/dukkefÞrerne er vÊk pÄ det tidspunkt, for ellers gruer jeg for hvad det sker.

Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
1 year ago

Er det Biden eller hans bagland og Obummer der styrer USA?
Det ser ud som om der er et krigsparti som fĂžrer krig for krigens
egen skyld. Den gavner hverken ukrainerne, europĂŠerne eller
amerikanerne, bortset fra vÄbenfabrikanterne.

Flere og flere advarer nu om at vi er tÊttere pÄ 3. verdenskrig
end nogensinde fĂžr. Se Redacted, Tucker Carlson og andre.

Er Vestens ledere sÄ blÊste, at de gerne risikere en krig med
atom- og brintbomber? De bliver ved med at optrappe den krig
de selv har startet, iflg. Gravitas, Hindustan Times og mange
tĂŠnkere, specialister, filosoffer og kulturpersonligheder.

Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
1 year ago

PS: NĂ„r man ser pĂ„ hvor hensynslĂžst mange politikere behandler deres egen befolkning, kan man godt frygte at moral og fornuft er blevet byer pĂ„ mĂ„nen. Man er i fĂŠrd med folkeudskiftning, man kĂžrer lĂžs med falske vacciner, man har planer om WEF-politik og masser af nye former for tvang og kontrol. Man vil bruger over 1000 milliarder krover og euroer pĂ„ co2-spĂžgelser, og man vil have en blodrĂžd omstilling af landbruget, erhvervslivet og hele samfundet. Maden skal tilsĂŠttes insekter…… familielivet, privatlivet og den personlige frihed vil man afskaffe, og 800.000 boliger i DK vil man gĂžre ulovlige efter krav… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

…” meget tyder pĂ„ en slags masse-psykose i de politiske miljĂžer..” Ja , det virker som om “de” ,- Mette F ? m.fl er “out of control”. Jeg tĂŠnkte pĂ„ det iforb.m store bededags afskaffelsen . Er det opmĂŠrksomheds-afledning? Snedigt spin jeg ikke helt forstĂ„r mig pĂ„ ? Eller er det panikken, der begynder at gribe landets ledende politiske kredse . SĂ„ “de”( som jeg ikke ved prĂŠcis hvem er) fx. Mette F , men ogsĂ„ andre , slĂ„r sig pĂ„ rene teknokratiske fix faxe’ rier , – i forsĂžget pĂ„ at fortrĂŠnge covid-sprĂžjternes hĂŠrgen fra deres egen bevidsthed .… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Dragen

Hvad angĂ„r Mette F.’s fremtoning, sĂ„ er jeg tilbĂžjelig til at tillĂŠgge hende mindrevĂŠrdskomplekser overfor hankĂžnnet. Hver gang hun spiller aggressiv og egenrĂ„dig, har jeg bemĂŠrket, at hun er iklĂŠdt mandetĂžj (bukser og jakke) og har typisk herrefrisure.
Hun fremviser det sĂ„ ofte, at jeg har ment det muligt, at fruen i et eller andet omfang lider af regelret penismisundelse – for Ăžvrigt uden malice i disse lgbtqzxywv tider.-)
Korrigér mig, hvis denne antagelse for sartere sjÊle er en overfortolkning.

Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
Ledes Vesten af vanvittige, skruppellĂžse partier?
1 year ago

Opslaget med Tucker og artiklen med LH er to vidt
forskellige emner. Burde de ikke kunne kommenteres
hver for sig? Nu er de klasket sammen??

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Biden citat: “USA vil forsvare ”hver tomme af NATO””. Dette citat er matematisk set den ‘tomme’ sĂŠtning. Landes arealer mĂ„les ikke i ‘tommer’, men i ‘kvadrattommer’ eller andet, startende med ‘kvadrat’. En ‘tomme’ er et 1-dimensionalt lĂŠngdemĂ„l, som ikke har et areal. Desuden er NATO en organisation og ikke et landomrĂ„de. Organisationer betegner ikke arealer – det er abstrakte navne for en sammenslutning af stater. Der burde have stĂ„et: “USA vil forsvare hver kvadrattomme af NATO sammenslutningens tilhĂžrende landarealer og tilstĂždende vandomrĂ„der.” Citatet udtrykker glimrende den totale sproglige forvirring, der hersker i hovedet pĂ„ et senilt overhoved for en underlĂždig… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x