6
mar
Seneste opdatering: 8/3-23 kl. 2210
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og den danske politiker Anders Vistisen

Dr. Restef Levi er professor på Massachusetts Institute of Technology. Jeg lovede i går at finde en version til indlejring, så flere kunne se den, og her er de 15 minutter. “Hvornår skal dette holde op?,” spørger Levi. Her kan man prøve at høre, hvad den danske politiker Ander Vistisen sagde om “antivaxxere” forleden. Det var i anledning af en kronik, han havde i Jyllands Posten d. 19.2.

Han får en mindre formue for at sidde i det såkaldte Europa Parlament og have 24 timer i døgnet til at have en kvalificeret mening om sine arbejdsområder. Han har ikke benyttet sig af det. (Anders Vistisen i TV d. 4 marts, Facebook)

Hun får oven i sin årlige løn på 735.000 kroner får næsten 700.000 skattefri kroner i diæter og i rejsetilskud til de i forvejen betalte rejser – uden hun skal vise ét eneste bilag, der dokumenterer, at pengene er brugt efter reglerne. Derudover får hun næsten to millioner kroner om året til at ansætte medarbejdere, og hun har haft adgang til støtte for mere end en million kroner til at promovere sit arbejde i EU.

Et par citater fra Vistisens Politikere skal tale sandt – også på højrefløjen

Der har de seneste dage været en del skriverier om Nye Borgerliges nye næstformand, Henriette Ergemann, der på sociale medier har gjort sig til talsmand for et væld af vilde synspunkter. Hun har igennem tiden talt om alt, lige fra at politikere skulle modtage indsprøjtninger med saltvand frem for rigtige vacciner videre til teorier om pletblødninger i nærheden af vaccinerede personer og til ønsket om rettergang med dom over navngivne politikere.

Det er naturligvis horribelt, at et parti med repræsentation i Folketinget lader fremstående medlemmer fremsætte den slags udsagn uimodsagt. Men i sidste ende er Ergemann jo i virkeligheden en stakkel, der er sunket så dybt ned i den konspirationsteoretiske mudderpøl, at hun ikke formår at adskille ammestuehistorier fra virkeligheden [..]

Politikere som f.eks. Ergemanns formand, Lars Boje Mathiesen (NB), der kontinuerligt sår tvivl om Sundhedsstyrelsens faglige anbefalinger og vacciners effekt. Han er også glad for at puste til fortællingen om World Economic Forum, som han antyder er en suspekt verdensregering, der i hemmelighed styrer verdensordenen.

Det, der gør Bojes udsagn mere problematiske end hans næstformand, er, at han tydeligvis ved bedre. For når konfronteret af etablerede medier, som han blev f.eks. i ”Deadline” den 13. februar, med disse konspirationsteorier, som han har givet næring på de sociale medier gennem indirekte opbakning og nedbrydning af sundhedsfaglige eksperter, så bedyrer han, at han skam tror på empiri, fakta og sågar vacciner.

Man kunne tænke sig at spørge Vistisen, om vi da skal mene, at de vaccineofre der optræder i denne halvanden time simulerer: COVID-19 Vaccine Injuries From Around The World (Graphic Content)

Vistisen forholder sig ikke til andet end det nødtørftige og løgnagtige, der har optrådt i danske medier eller som medicinalindustriens propaganda har bestået af.. Ikke til hverken overdødeligheden eller de aflange, hvide “blodpropper,” der slår folk ihjel.

Det er virkelig ikke ret meget i så alvorlig en sag, hvor mange, mange mennesker dør, men det er altså den assistance danskere kan regne med at få fra Folketingets side. At regne med den, vil derfor være mere end naivt.

3.7 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago

PS: Kan det virkelig passe at de tre nyere
partier, DF, NB og DD alle tre går ind for
co2- og klima-postulaterne? Og at de ikke
siger noget om “vaccinerne”? Og at DD
bakker op om Jelveds “konventioner”?
Hvis det er tilfældet, er alle tre partier da
intet værd, men lige til affaldsspanden.

Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago

Hvordan kan det være at indlæg først står i en pæn,
logisk og ordentlig række følge, men ender med at stå
hulter til bulter og helt vilkårligt? Er det computeren
der er slidt op, er vi sikkert flere som gerne yder tilskud
til en ny.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Jeg yder gerne tilskud til manglende udstyr. Kan vi lave en indsamling? 🙂

Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago
Reply to  steen

På et tidspunkt i går var aktuelle svar på opslaget øverst,
og diskussioner om andre ting kom så lidt længere nede.
Men pludselig blev der byttet om på rækkefølgen, så de
aktuelle og relevante svar blev anbragt under de indlæg
der handlede om andre ting. Dvs. at det aktuelle eller nye
emne blev sat i skygge af kommentarer der ikke havde
ret meget med emnet at gøre. Der var sket en omrokering
der ikke var kronologisk. Et indlæg der var anbragt øverst,
røg pludselig helt ned i bunden, selvom det var et direkte
svar til “Den værste sundhedskatastrofe i historien”.

Penge til indvandring
Penge til indvandring
1 year ago

80 – 100 mia. årligt til indvandrere volder det ikke politikerne problemer at finde. De penge er der mærkeligt nok bare. Langt mindre beløb derimod til foranstaltninger, der kan gavne danske borgere, uha da da. Udmattende forhandlinger til langt ud på natten.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

250 mia

Preben M. Jacobsen
Preben M. Jacobsen
1 year ago

De såkaldte udmattende forhandlinger kan ikke være særlig voldsomme da politikere netop den type mennesker med få og små hjernebrikker ekstrem økonomisk grådige egohumanister – sidder de såmænd bare spiller ludo, men da spillereglerne for dem er omfattende svære bl.a. store tal vild uenighed om terningers antal prikker. De faglige forhandlinger afklares såmænd under den kostbare fødeindtagelse og dyre årgangsvine. NB De årlige muslimske total omkostninger er i dag vurderet til > kr. 250 mia. antallet > 850.000 heraf egenavl >10.000 pr. år og stærk stigende, nogle hævder seriøst antallet > 1 mio. og år 2022 fik > 126.000 tildelt… Read more »

Preben M. Jacobsen
Preben M. Jacobsen
1 year ago

Vedr. den muslimske invasionen og det historiske forløb og politiske løgne.
https://transeurabia.wordpress.com/befolkningsopgorelsen-er-bedrag/

Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago

Det væsentligste her må være videoen med “Den værste sundhedskatastrofe i historien”. Det med Vistisen burde vel være en artikel for sig? Det virker da forvirrende at de to emner er blandet sammen. Hvad vaccine-katastrofen angår, synes den kun at fortsætte og fortsætte. WHO har nu planer om at fortsætte den strålende “succés” med Pfizer-stikkene, og fra nu af helst med tvang. Og SVM regeringen synes klar til at buldoze sig igennem med både WEF, WHO og EU politik af den mest udemokratiske og menneskefjendske slags. Er det de amokløbende politikere i Australien og Canada SVM ser som forbilleder? I… Read more »

Piotr
Piotr
1 year ago

Anders Vistisen er i den katagori som Pianisten kaldte “landsbytosser” for 20 år siden, men idag er der ikke så mange der gider DF, så derfor accepters hans udsving.
Så ham optræde hos Jonathan. Tumpen kalder sig selv for en dum politiker!
Denne kolbøtte er da kun i politik for pengenes skyld, en ussel levebrødspolitiker som resten af dem i EU´s “MickiMouse” forsamling.

Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vedrørende bogen: The Greatest Crime in History Ever Recorded:

DAILYCLOUT’S AMY KELLY FINDS THE COVID INJECTIONS DEGRADE THE TESTES OF BABY BOYS IN UTERO

https://www.bitchute.com/video/9xP0fNS5Nm2m/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Relateret:

WHO IS THE DEEP STATE – SOLARI REPORT DISCUSSION WITH CYNTHIA MCKINNEY 2017
https://www.bitchute.com/video/SVQqnQaIgmRi/

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Det kunne være dejligt om der kun var et emne pr. post. Er det ikke muligt så se bort fra min bemærkning. God aften til jer alle.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x