27
mar
Seneste opdatering: 28/3-23 kl. 1230
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ofcom ville censurere et TV-show om mediecensuren om dĂždsvaccinerne

On today’s show Mark expands on his announcement last night that his solicitors have served notice on the Ministry of Truth Ofcom that he and the powerful UK censorship agency are headed to the High Court. After his monologue, BBC presenter and vaccine victim Jules Serkin returns to the show to discuss how, at the behest of Ofcom, UK TV and radio has utterly failed to do its job these last three years. The Damage Done by Ofcom

The last three years has been a disaster for the western world,
but it’s also been a pilot programme for the future, theye are building for us,
A future with less freedom of speech, less future of movement,
Less freedom of religion, less freedom to visit your loved ones in hospital,
Less freedom to drive more than three miles from your home,
Less freedom to go into a grocery store, Less freedom to have granny over for christmas,
Less freedom to sit on a park bench, How about that?

Nu havner Mark Steyn i retten mod Ofcom, statens skÊndige censurinstans, der skulle forhindre at offentligheden fik at vide, at mennesker dÞde af Covid-vaccinerne. Der har nÊppe vÊret over en procent hÊderlige journalister i Vesten i over to Är, der ikke gik pÄ kompromis med deres samvittighed og lod folk dÞ og skade i store mÊngder. Mark Steyn var en af de meget, meget fÄ.

Alle havde en chance for at vise lidt karakter, stort set ingen brugte den.

Programmet her handler om den helt store lĂžgn, som alle har ladet sig indfange af pĂ„ det fejeste og mest opportunistiske – og da isĂŠr politikere og journalister. De tier, stikker hovedet i busken og hĂ„ber, det hele er gĂ„et vĂŠk, nĂ„r de dukker op igen, men regningen til dem bliver bare stĂžrre og stĂžrre. Imens er folk, der heller ikke tĂžr sige sandheden, bekymrede over at tilliden til medier og politikere daler og daler. Er det ikke mĂŠrkeligt? Og sĂ„ i en branche, hvor det eneste de i virkeligheden har at sĂŠlge, er deres trovĂŠrdighed.

Alle vi der i over to Är har erfaret, at man er nÞdt til at komme steder som her pÄ nettet, for ikke at blive lÞjet for om Vaccineforbrydelsen, vil finde dette Mark Steyn program og hans vaccineskadede gÊster yderst interessant, for det handler om den offentlige hÞrm af lÞgn, vi har vÊret tvunget til at vade rundt i siden fup-pandemien startede, og ikke mindst vaccinerne gjorde. Det er tre Är!

Vi har lÊrt noget vigtigt om vores medmennesker i disse Är: De fleste har en ryggrad af gele, og samvittighed er et fremmedord. Det burde vores bÞrn nu lÊre i underskolen. Alle havde en chance for at vise lidt karakter, stort set ingen brugte den. Og lÊg sÄ mÊrke til, hvor nÊsten umÊrkeligt der bliver trukket i land nu. Millimeter for millimeter.

OgsĂ„ i Danmark hvor man nu ikke anbefaler vaccinering af under 50-Ă„rige. PĂ„ gammelsprog betyder det: “Vi ser hellere, I fĂ„r Covid-19, end at I vaccinerer jer.” Elegant, ikke? Der skal ikke vĂŠre nogen storvask med  de dĂžde og invalidere her, og desuden er 17 mio. dĂžde mink langt vigtigere end en menneskelig overdĂždelighed pĂ„ tusinder.

NÄr du har set de 5 minutters Rumble video, sÄ se resten her: The Damage Done by Ofcom .

Og til en anden gang, fÞlge med i Mark Steyn videoes. De udkommer som regel ikke pÄ You Tube og sÄ videre i deres helhed.

Hvis du spiller dÞd, fÄr du en kiks

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Politikerne kĂžrer efter recepten: Hegels dialektik. FĂžrst skaber de den “krise” som de fokuserer pĂ„ lige for tiden og sĂ„ kommer de med en “lĂžsning” pĂ„ det problem de lige selv har skabt

Journalisterne som er den fysiske aktualisering af NWO under IPU, UN, WEF, BIS, NATO, WHO, Atlantic Council, Trilateral Commision, The Pilgrim Society, Frimurere etc etc har rejsehold som producerer de nyheder som passer ind i deres fokuskrise:

THE STAGED SHOOTING OF ASHLEY BABBIT REMOVED BY YOUTUBE EVERY TIME I POST IT.
https://www.bitchute.com/video/peVsjV7L2uaM/

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til s
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til s
1 year ago

Vaccinerne nĂŠvnes ikke med et ord, men selvfĂžlgelig “senfĂžlger” i overfĂžrt betydning.. Jeg brĂŠkker mig over vores medier:

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/norske-kvinder-foeder-faerre-boern-end-20-aar-siden

Last edited 1 year ago by Den hjernevaskede danske befolkning siger ja til s
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x