1
apr
Seneste opdatering: 1/4-23 kl. 0804
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så er det i dag, Tommy Robinson har verdenspremiere på sin nye dokumentar hos Trykkefrihedsselskabet i Fællessalen på Christiansborg. Han kom i går og deltog blandt andet i dette interview på Radio 24 Syv, man kan høre indtl videre. (Jeg har ikke hørt det endnu)

Glenn Beck: “Det totale overvågningssamfund”

Covid-planen: Den næste ‘krise’ globalisterne vil bruge til at kontrollere dig med

Som er lige om hjørnet, og som er intimt forbundet med den såkaldte “pandemi,” som medierne nu vil have os til at tro, er ovre. Ak, den er kun lige begyndt. Den næste kommer om et år, først skal WHO lige have magten over “pandemierne” til maj, og så skal industrien og Bill Gates nok stå parat med vaccinerne og samle de sidste vrangvillige skeptikere op og tvinge dem.

Der er masser af overvågning, der stadig mangler: Det digitale pas, den digitale valuta, den kameraovervågede 15 minutters by med ansigtsgenkendelse, AI og 5G, der er rigeligt til ti års opdaterede vacciner og tilhørende pandemier.

Hvorfor tror du, så få danskere sætter sætter den globlistskabte Covid-virus ind i den politiske forbindelse, hvor den hører hjemme? En kunstigt skabt krise, der handler om politik helt igennem. Hvorfor tro du, vi ikke har en lignende journalistik i Danmark som Glenn Becks? Alle tiders største chance til at grave journalistisk i tidens helt overgribende tema, et statskup, et systemskifte og en forbrydelse imod menneskeheden – og ikke en dansk/vestlig journalist er i nærheden af at fortælle historien. Skal den næste Cavling-pris gå til den journalist, der undersøger hvor journalisterne blev af, når de nu ikke vil vikle sig ud af magtens kløer og beskrive realiteterne?

(Hør også Glenn Beck hos Tucker om den yderst alvorlige situation for USA og måske verden, der er opstået ved demokraternes politistatsopførsel over for Donald Trump i Glenn Beck issues grave warning to America after Trump indictment.) – Denne giver overblik, et must at høre:

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Jeg er vaccineret med en livsvarig mistro til magthaverne.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Den (vaccination) fik jeg for over 20 år siden. Det startede med, at jeg hoppede på Anders Fups og George Bush’s limpind. Men gik hurtigt over til sandhedssøgning. En af sandhederne, er at den amerikanske regering orkestrerede mordet på flere end 3000 amerikanere i 2001. Nogle af morderne er Blandt andre George Bush, Larry Silverstein, afdøde Dick Cheeney,, Donald Rumsfeld, Colin Powell, Condoleza Rice, Robert Müeller. Michael Hayden og så så så mange andre. -Deriblandt fire israelere, som ved en parkeringsplads på den anden side af Hudson River blev set givende hinanden “high five”. Jo Min ven Den hjernevaskede danske… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Nielsen

Dét var sent!

Var du på en anden planet under Nyrop/Lykketoft? Hvis du er over 60 år, stjal de 2 banditter over 100 Mia kr af din pensionsopsparing!

Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
1 year ago

Ja, danskerne siger igen og igen jatak hvor de burde sige
NEJ FOR HELVEDE, det vil vi absolut ikke være med til.
Og de tror på politikere som har snydt dem i årevis. De
bør skynde sig at læse artiken “Hvem er egentlig de mest
sårbare” hos Hodja i dag lørdag 1/4. Handler om hvordan
gak-gak humanister og forrædere kan gå fuldstændig amok.

Dragen
Dragen
1 year ago

Tommy Robinson kommer ud på en sidste bemærkning “……we dont have journalists today , we only have REPORTERS….” citat efter hukommelse. Den synes jeg vi skal tage til os . Journalster som vi kender dem flest i MSM , er også herhjemme kun reportere – der reporterer ” what they are told to”. I vores termonologi er de vel nærmere mikrofonholdere eller mikrofonstativer. Og ikke/aldrig journalister. Mikrofonstativet xxxxx foretager det og det interview , osv . Det er højden af den ære der tilkommer den “faggruppe”.

Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er en smule mærkeligt at flertallet af journalister, borgere og politikere siger jatak til den fremtid globalisterne, de røde og de totalitære lægger op til. For en totalitær fremtid bliver det rene helvede for alle, undtagen de få superrige. I Sovjet- unionen var INGEN sikre, selv ministre, bladfolk, rigmænd og trofaste tilhængere af partiet og Stalin, endte i frygtelige fængsler og lejre. Og helt almindelige mennesker “forsvandt” i tusindvis, i millionvis. Det hemmelige politi og diverse døds- patruljer var på færde overalt. Man kunne være 100% fan af Stalin, eller 100% uskyldig, man kunne blive arresteret alligevel. Læs “Gulag… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg er selv vaccineret mod influenza, covid 19 og cneumekok, men, jeg mener at det skal være frivilligt.Grunden til at jeg er det er at jeg er kroniker , saccroadose, en bindevævssygdom, som kan være dødelig, hvis man får stadie 3, derfor. Men man skal ikke gøre det, såfremt man er sund og rask. Fup, eller ej, det afhænger af øjnene som ser.
Med hensyn til Donald Trump, så mener jeg at det, i lighed med Glistrup, er politisk forfølgelse. Intet andet.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Ærgerligt du som kronikker er blevet narret til pfi☠️💉…
Er de 2 andre også mRNA?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Her kan du se, hvad Vernon mente om tingenes tilstand i går =>

https://vernoncoleman.org/videos/all-covid-jab-deaths-are-murder-or-suicide

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Narret, eller ej. Al den snak tager jeg med storisk ro.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

The communistic future

COMPUTINGFOREVER: “RIGHT TO HOUSING”…THE LOSS OF PRIVATE PROPERTY RIGHTS
https://www.bitchute.com/video/5uMFZNhrlur9/

SixthSense
SixthSense

46298 subscribers

H.nielse
H.nielse
1 year ago

I Japan skal man stadig vise vaccinepas!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Er der nogen der ved, hvor Steen er henne, og hvem der styre siden nu?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Hvorfor fjernede du mit opslag og mine svar med “Brødrene Big” i går, og lagde dem ikke op igen, før jeg gjorde opmærksom på det?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Jeg svarer dig under “Hi-Rez”

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Hils Stephen.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Velkommen tilbage til vores verden. Vernon Coleman får måske snart nyt(?) Kim Møller blev jo træt af venstresidens udskamning og censur fra MSM. Jeg savner UP. Men jeg er glad for, at jeg ikke behøver at ty til Aamund for at bekendtgøre min mening.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x