29
apr
Seneste opdatering: 5/5-23 kl. 2007
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

(Klik pÄ primÊrlinket for at se dokumentaren)

Jeg har med alt, hvad jeg kan opbyde, afvist enhver konspirationsteori om covid og myndighedernes reaktion. NÄr alle verdens regeringer, Verdenssundhedsorganisationen, alle medier og alle eksperter, lÊger og sundhedsmyndigheder, der optrÊder pÄ TV, siger det samme, skal man vÊre meget dumdristig for at betvivle sandheden af deres pÄstande.

Men nu har jeg set fþrste del af en fire-parts dokumentar med titlen ”Covidism: Contagious deception” 1-4, offentliggjort den 19. april 2023. Titlen kan vel overséttes til ”Covidisme: Smitsomt bedrag”.

Dokumentarens anonyme ophavsmand angives at vĂŠre bulgarer, men lad os ikke hĂŠfte os ved afsenderen, men som altid ved indholdet og dokumentationen.

Hvad der gÞr dokumentaren hÞjst relevant, er udsigten til, at sundhedsminister Sophie LÞhde den 21. maj vil overlade styringen af Danmarks sundhedspolitik til den samme Verdenssundhedsorganisation (WHO), der har bidraget til at holde verdens befolkninger for nar. NÄr det er sket, kan Kinas kommunistiske parti, der kontrollerer WHO, nÄr som helst dekretere undtagelsestilstand og lukke Danmarks Þkonomi og lÄse os inde i vores hjem.

Vi husker alle de dramatiske dÞdstal som fÞlge af covid, som vi fik prÊsenteret for et par Är siden. Nu viser det sig, at blot en mindre del af de dÞde (i Italien 12 pct.) dÞde af covid, men mÄske dÞde MED covid, som jo er noget helt andet. Bliver man ramt af en bus og omkommer af skaderne, bliver dÞdsfaldet opfÞrt som forÄrsaget af covid, hvis lÊgerne konstaterer, at man har virussen.

Der er penge i covid, og derfor bliver covidsmittede, som ikke har symptomer, slÄet sammen med patienter, der har symptomer. SÄdan kan man oppuste statistikkerne og generere penge til hospitalerne.

Dokumentaren understreger endnu en gang, at den sÄkaldte PCR-test ikke kan bruges til at diagnosticere covid. Testens opfinder, nobelpristageren Kary Mullis, oplyste, at hvis man gentager testen tilstrÊkkeligt mange gange, kan man pÄvise hvad som helst i hvem som helst. Og det er netop, hvad sundhedsmyndigheder i mange lande har gjort.

Vi hÞrte ogsÄ dagligt om hospitaler, der var oversvÞmmet af coronapatienter, mens sandheden var, at mange hospitalssenge stod tomme, bl.a. fordi patienter med andre sygdomme ikke blev behandlet, hvilket bidrog til dÞdsfald af Ärsager, der intet havde med corona at gÞre.

En af de interviewede fortĂŠller, at han ikke har set et eneste dĂždsfald, der kan henfĂžres til corona, men derimod til lĂŠgeligt misbrug. Coronapatienter er ofte blevet behandlet med medicin og ventilation, der har vĂŠret dĂždelig.

Og hvorfor? Det mest almindelige svar er penge. LÊger og hospitaler er blevet beriget ved at bekrÊfte regeringernes pÄstande, og regeringerne har Þget deres magt ved at skrÊmme livet af folk. En givtig kombination.

Som man plejer at sige: EkstraordinÊre pÄstande krÊver ekstraordinÊre beviser.

Jeg synes, at ”Covidism: Contagious deception” leverer nok beviser til, at man mĂ„ stille myndighederne til ansvar for deres handlinger.

Jeg agter at skrive om de tre fĂžlgende afsnit af dokumentaren, og kan man ikke holde det ud, kan man hoppe af allerede nu.

Snaphanen: Dags att prata om vaccinet, biverkningar och WHO

Man bĂžr se Sverigedemokraternes hĂžjt kvalificerede klimaordfĂžrer Elsa Widding, der har en akademisk grad i ‘engineering and environmental sciences’ og en lang fortid i energibranchen, blandt andre Vattenfall og  norske Statkraft. PĂ„ klimaomrĂ„det ved hun simpelthen, hvad hun taler om, og det er man ikke forvĂŠnt med i Riksdagen.

Hun har formastet sig til at deltage i LÀkarupproppet konference Pandemic Strategies: Lessons and Consequences Conference in Stockholm og i efterfÞlgeren i Stavanger d. 15 april, hvorefter medier og politikerkolleger er faldet over hende. Over hele statspressen lÞd det unisont SD-ledamot pÄ konspirationskonferens.

SĂ„dan gĂ„r det, nĂ„r man overhovedet tager emnet op, sĂ„ kommer magtens prĂŠtorianergarde, journalisterne, efter en. Folk dĂžr, men vi skal ikke tale om det. Der er meget store pengeinteresser forbundet med det, men fĂžrst og fremmest handler ‘pandemi’ og vaccinering om  magt, overvĂ„gning og kontrol. Der er intet sundhedspolitisk ved det.

Dette er altsĂ„ journalister og politikeres  moral for tiden – lad dem dĂž i stilhed, og lad endnu flere blive sprĂžjtet til dĂžde. Denne video blev naturligvis slettet af You Tube, Google deler nemlig ejere med mange af medicinalfirmaerne, fĂžrst og fremmest Black Rock og Vanguard.

“Videnskab handler om at stille spĂžrgsmĂ„l ved det, der tages for givet. Propaganda handler om at befĂŠste det, der tages for givet, og sund fornuft handler om kritisk at undersĂžge det, der tages for givet.”

(Fra forordet til Elsa Widdings bog Sunt förnuft om Energi och Klimat.)

Elsa Widding har lagt de links hun henviser til her.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

“Ventilation” er det samme som “respirator”. Det er ingen hemmelighed at de fĂžrste indlagte “Covid-patienter” blev behandlet palliativt med morfinprĂŠparater (sĂ„ patienten glemmer at trĂŠkke vejret) og en indlĂŠggelse i en respirator (hvor man netop skal trĂŠkke vejret). Det rene mord – efter flere lĂŠgers opfattelse. Men de lĂŠger der sagde sĂ„, blev selvfĂžlgelig fyret.
SĂ„dan forlĂžb det i Sverige, og jeg tror det var samme sag over det meste af verden. WHO rules!
Hvilken fremtid vi har foran os.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  ino

Det var “noget underligt noget”, der foregik med de ventilatorer/respiratore tidligt i plandemi tiden . Meget meget underligt.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg husker den godt . Filmet af datteren. Den gjorde et meget stort indtryk pÄ mig.

Dragen
Dragen
1 year ago

Dr. Cambel har et interview med Andrew Bridgen MP ,- 36 min pÄ Dr. Campels kanal pÄ youtube.
3 timer efter det er lagt op , har 27.000 set det.
Der er run pÄ for tiden , med at holde sig informeret fra relevante kilder . Det er ikke MSM. Heller ikke i England. Og de taler jo begge engelsk , sÄ de nÄr langt omkring pÄ kloden . Se det . Det er meget opmundrende.

ino
ino
1 year ago

Lyt endelig til Elsa Widding. Hun burde stĂ„ til en eller flere Nobelpriser – i nĂŠsten alle discipliner er hun vĂŠrdig.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hey der Lars, det tog sin tid fÞr du lugtede lunten, Nu mangler du kun at sÊtte dig ind i hvad chemtrails er. Det gÞres nemmest ved at kigge op og se hvad forskellige fly udspyr af godter, som forhindrer solens strÄler at nÄ ned til vores planter og dyr. Er dui tvivl. SÄ lyt da til Dane Vigington blandt andre.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x