6
maj
Seneste opdatering: 6/5-23 kl. 1810
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The greatest thiefs of all, the Winsdor maffia”

I dag bliver Kong Charles kronet. James Corbett beskriver detaljer fra hans liv og dagligdag, og han kan virkelig ikke lide ham eller “Huset Winsdor.” Charles får f.eks. kogt ti blødkogte æg om morgenen, således at hvis nr. 5 ikke er lige i skiven, kan han vælge nr. 6. Dette inden hans tempererede bad i et guldkar og lige præcis én inch tandpasta på sin børste.

Et højdepunkt her er vel omkring minut 19, hvor Charles i overværelse af Klaus Schwab indvier the Great Reset med en floromvunden tale for det nye kommunistisk-fascistiske regime, der skal afløse demokratierne. Men der er mange andre kongelige artigheder, og på DR1 varer kroningen Gudhjælpemig fra kl.10 til kl. 16.30.

Denne familie er, som James Corbett bemærker, trods den minutiøse pressedækning, stort set hævet over seriøs granskning eller kritik fra ‘the presstitutes,’ og det skønt deres mindste gøren og laden omhyggeligt dækkes selv uden for England.

Pædofili – Charles var perleven med den pædofile Jimmy Saville, og Andrew med den pædofile Epstein – og mordet på prinsesse Diana, der er lige ud af  kongehusets århundreder lange tradition for at skaffe forhindringer af vejen med mord, og som Diana iøvrigt selv profetisk forudså. Der er iøvrigt så mange besynderligheder ved hendes død, at enhver ved at folde indiciekæden sammen, må komme frem til, at den officielle historie også her er løgn.

Dette skriver jeg som monarkist, men som dansk monarkist, for vores kongehus har opført sig en del klogere end den engelske forsamling af indavlede maffiosoer. Får de viklet sig ud af af forbindelsen til World Economic Forum og forskellige woke-foretagender, som må være påført dem af en i særklasse dårlig rådgiver, skal verdens ældste, ubrudt fungerende kongehus ikke høre onde ord fra mig.

Man afskaffer jo heller ikke Kronborg eller Jellingestenene, bare fordi de koster penge i vedligehold.  Men se de 30 minutter, James Corbett er uhyre skarp og veloplagt. Og så lidt relaterede ting:

Bad news for the UK ahead of the coronation of King Charles III  – 23% excess deaths – not a good omen for his reign

“ANOTHER WEEK OF SHOCKINGLY HIGH EXCESS DEATHS IN ENGLAND/WALES

Latest England/Wales weekly data shows excess deaths running at a frightening 22.9% This is a disaster. Something has gone seriously wrong. And its not letting up. We need to face the prospect that the mass vaccination of the population with an experimental agent which had zero long-term safety data could be the cause of these excess deaths. If so, God help those that claimed it was “safe & effective”. Peter Halligan

Prince Charles criticizes Danish cartoons

Prince Charles on Tuesday criticized the Danish cartoons of the Prophet Muhammad as well as the “ghastly” violence that followed their publication, and he called on all to respect the religion of others.The prince toured Al-Azhar University in Cairo, the foremost Islamic institution in the Sunni Muslim world, on the second day of his visit to Egypt. He was accompanied by his wife, Camilla, the Duchess of Cornwall, who donned a headscarf as she went through the mosque. “The true mark of a civilized society is the respect it pays to minorities and to strangers,” the Prince of Wales told about 800 people at Al-Azhar. NBC

Will Anyone Be Held Accountable for the 300,000 Americans Murdered by the COVID-19 Shots in 2021?

2021 will go down in history as the worst year of “death by lethal injection” as an estimated 300,000 people in the United States were killed by lethal injections. Lethal injections are only supposed to be injected into convicted criminals who receive the death penalty in a court of law. Lioness of Judah Ministry

Former British Soldier EXPOSES King Charles

“The greatest thiefs of all, the Winsdor maffia

4 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har altid forsvaret det danske kongehus med næb og kløer, men med kronprinseparrets arbejde for WEF, bliver det svært at forsvare institutionen fremadrettet.

Bortset fra det. Jeg har desværre ikke glemt klippet, men et eller andet sted på nettet, så jeg en privat optagelse, hvor to kvinder stod foran gitteret ind til Buchingham Palace. Formodentlig turister, der bare skulle have lidt film af sig selv. I baggrunden ser man så en ung nøgen mand kravle desperat ud af et vindue fra slottet. Kvinderne fniser lidt forlegen og så slutter optagelsen. WTF?

Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Danmark, det socialistiske tumpeparadis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Enhver kan blive desperat hvis Andrew er liderlig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ikke “glemt” men “gemt”

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det var grunden til at jeg kaldte det Fuckingham Palace.

Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Danmark, det socialistiske tumpeparadis
1 year ago

Ja mordet på Diana siger alt om den familie. Der skete mange bemærkelsesværdige ting umiddelbart før og efter drabet. En bil, som var i tunellen samtidig med Mercedesen kunne man ikke finde (den hvide Fiat), Mercedes måtte ikke få den beskadigede S-klasse ned på fabrikken til undersøgelser. Det var verdens mest sikre bil på det tidspunkt så Mercedes var meget interesserede i at få adgang til bilen. Diana var i fuld bevidsthed i bilen, men døde angiveligt i den ambulance, som holdt meget længe ved uheldsstedet hvor den “behandlede” Diana. Kongefamilien slap umiddelbart godt fra forbrydelsen, men spørgsmålet er om… Read more »

Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Danmark, det socialistiske tumpeparadis
1 year ago

Helt OT, jeg beklager, men har I set at der spinnes kraftigt på historien om den pædofilanklagede figur Onkel Reje? MSM er nået frem til at det er coronaskeptikere, som står bag den koordinerede hetz. Det er meget gennemskueligt (for os), men for den brede befolkning kan det stille os i et endnu dårligere lys, med sølvpapirhatten helt trukket ned om ørerne. Et primitivt spin, men også et tydeligt billede på hvor vi står. Der skal jo gøres klar til de næste vacciner og derfor skal vi gøres tavse, stignatiseres og latterliggøres.I princippet ikke helt OT da talen øjeblikket falder… Read more »

Last edited 1 year ago by Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Det skal blive interessant at se, hvad monarkiet udvikler sig til i de kommende år.
Det tegner til at, i hvert fald det engelske vil støde ind i vanskeligheder hen ad vejen.
Jeg er selv ikke den største royalist på jord, men jeg følger alligevel lidt med i hvad der sker.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Sker der ikke bare det samme hos Margrethe & Co ? jeg syns at bhuske, at Frederik har været hos både world economic forum og olympisk komite.
Jeg er royalist, fordi Margrethe Pestager vil afskaffe monarkiet. Det er alligevel lettere at finde en sund tanke i kongehuset, end det er at finde i Christiansborg

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hej Steen, jeg håber du ser denne her. Hans Jensevik er tydeligttalende, så de fleste danskere bør kunne følge med i det han siger. Det han fortæller om, er nemlig også på vej til at ske i Danmark, hvis vi ikke tager os sammen og får nogle egentlige nationaalister, til at tage over i galeanstalten Christiansborg.
https://swebbtv.se/w/fsGKXLLAjvJTVyee5MugaL

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Var det fra England at de tyske nazister fik idéen til kz-lejre? Om forholdene for danske krigsfanger i England under Napoleonskrigene:: Skibsprisonerne var flydende, umenneskelige fængsler. Det var blokskibe, dvs. aftaklede orlogsskibe uden rigning, ror, spryd eller bestykning. Sorttjærede som de var, gjorde de et uhyggeligt indtryk. De fleste af dem rummede til tider over 1000 fanger stuvet sammen på de nederste dæk under så uhygiejniske og trange forhold, at mange døde og andre blev sindssyge. Mange prøvede at flygte fra prisonskibene, men det lykkedes kun for få. Fangerne betalte selv for deres kost m.m., og en eventuel arbejdsløn supplerede… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Danemordet eller Skt. Brictus’ dags massakren fandt sted i England den 13. november 1002. Efter ordre fra den engelske kong Æthelred 2. skulle alle danere i England dræbes. Begivenheden er af senere tiders kronikører og historikere blevet anset for årsagen til Svend Tveskægs fortsættelse af og forstærkelse af vikingetogterne til England i 1003. Danegæld er betegnelsen for den betaling eller tribut, de danske vikinger fik mod løfter om ikke-angreb. Det knyttes traditionelt til de betalinger, der fandt sted under Svend Tveskæg og Knud den Stores erobringstogter i perioden 991-1016. Danmark bør kræve genindførsel af ‘Danegæld’, som erstatning for ‘Danemordet’ i… Read more »

themanwiththeniceface
themanwiththeniceface
1 year ago
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Når vi snakker om dGjOæOvGeLlAeGn.
Er der stadig nogen der husker hvad en blå himmel var?
Det vi kalder skyer, er som oftest menneskeskabt luftforurening. Vel og mærke luftforurening lavet af militærfly. Helt bevidst. Se filmen The Dimming af Dane Wigington, og læs JFK21’s Vaks Tidende. Skyer er ikke mere, som vi lærte i skolen, vanddamp som flyver rundt over bjerge, og bliver til regn, når de møder varmere omgivelser. De er menneskeskabte chemtrails, som (siges der) skal skærme jorden mod solens opvarmning. Må jeg samtidig opfordre alle til at følge The Highwire, som sender hver torsdag?
https://www.youtube.com/watch?v=YERbzbY8mTc

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Har ikke fundet noget intewressant længe, men har også haft travlt med andre ting, men I bør kigge på disse tre ting:

SHANE ELLISON TALKS ABOUT THE MARKETING DEATH CULT
https://www.bitchute.com/video/EWY9H2foHqHa/

THERE HAS BEEN A GLOBAL BRAINWASHING OPERATION IN EFFECT AND ONGOING FOR DECADES
https://www.bitchute.com/video/Fri6N1rNNIpG

MEET THE SO-CALLED INDEPENDENT ALTERNATIVE MEDIA – DIG INTO RUMBLE
https://www.bitchute.com/video/OXeJX8FaAiYf/

Hvis der er nogen som håber på revolutionære forandringer i deres levetid, så er den juridiske fiktion omkring fødselsattest/dåbscertifikat/whatever stadig en af grundpillerne i vores politiske system, som Hugo berører her:

YOUR BIRTH CERTIFICATE & THE MARK OF THE BEAST / HUGO TALKS
https://www.bitchute.com/video/yUaih9kSasl1/

Morningstar
Morningstar
1 year ago

En sk som inte togs upp i programmet, förmodligen för att det är svårt att bevisa, är de påstådda människojakter som sägs äga rum i avlägsna delar av nederländerna, Belgien och Luxemburg. De brittiska och holländska kungahusen sägs vara involverade. Tydligen lär även en del politiker bli inbjudna. Minns jag såg Mark Ruttes namn komma upp. Ett ungt par, en man och en kvinna kläs av nakna och ges några minuters försprång. Som sagt svårt att bevisa men inte fan skulle jag bli förvånad ifall det visade sig vara sant. Att rota i det är förmodligen direkt livsfarligt men nån… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Så fik Danmark endelig hævn over Englands urgamle had til Danmark, det ældste eksisterende monarki i Europa. England er opkaldt efter ‘anglerne’, en jysk folkestamme fra folkevandringstiden. Danske konger herskede over England fra 1016 til 1035. I 1448 overtog en nedertysk lavadelig familie, ‘Oldenborg’, tronen i Danmark. Englands nye Kong Charles III nedstammer i lige mandlig linje fra denne lavadelige nedertyske familie. Det er ikke noget manden ligefrem praler af. Efter 1035 blev England en af Danmarks værste fjender. England har næsten altid holdt med Danmarks fjender og har angrebet landet flere gange, bl.a. med terrorvåben. Englands seneste svinestreg mod… Read more »

Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Danmark, det socialistiske tumpeparadis
1 year ago

Der masseres videre på onkel reje:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/nbs-skandalepolitikere-revser-onkel-reje-som-en-paedofil-blotter/9749873

Pas på det ikke ender som med børnenes ven Jimmy Saville.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Der er en scene i Dumas’ Ti År Efter, hvor Athos sender sin 16-årige søn, Raoul i krig. Han tager ham ned i krypten under Saint Denis og fortæller ham at Athos’ konge, Ludvig XIII var svag og forfængelig, men at Raoul tjener en højere herre end kongen, nemlig Frankrig. Athos’ pointe er at Raouls ære ikke er knyttet op på om hans herre, Ludvig XIV er en god eller dårlig konge, men udelukkende på Raoul’s egen adfærd: der er ingen vanære i at tjene en dårlig konge godt – et løbende tema i De Tre Musketerer. Hvad angår Diana… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Felix Krull

“Før hun fik sat en guldring på Charles” – tvang hun en mand, der var 20 år ældre end hende selv, og som om nogen kendte spillets regler? Jeg tror gerne C. Hitchen tænker sådan. En ualmindelige usmagelig ansvarsunddragende tankegang. Uden yderlig sammenligning, er det også denne typiske ansvarsfraskrivelse vi hører fra pædofile. “Den lille lækkerbisken kunne bare undlade at lokke ved at gå rundt der i bar overkrop…”

Danmark, det socialistiske tumpeparadis
Danmark, det socialistiske tumpeparadis
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Ja, den unge pige Diana kørte jo Charles helt ned psykisk. Så langt ned at han skulle have suttet den af af smukke Camilla med hestetænderne.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x