10
maj
Seneste opdatering: 11/5-23 kl. 1126
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mainstream-medierne lever af at fordreje sandheden på elitens vegne *

Verden er bedraget, korona­pandemien er blevet  fremstillet som alt det den ikke er, og dens dukke­mestre har brugt vores egen natur mos os. Beviserne har været der og flere kommer til, men alligevel har fortællingen været styret med jernhånd, og folk har ladet sig fortære af den. I aftenens Rett på sak træffer vi dr. David Martin, Jason Christoff og dr. Pierre Kory, som opsummerer sine fund og deler sine syn på hvordan den store korona­løgn fik fodfeste mod alle viden­skapelige odds. Christian Skaug og Rebecca Mistereggen knytter løgnene vi er blevet udsat for sammen med  Mattias Desmets bok «Totalitarismens psykologi». Hvordan undslipper vi de globalitæres jernhånd?

På flere områder har ‘alternative medier’ en hel fodboldbane for sig selv, mens MSM sætter troværdighed til for hver dag, der går. Hvad angår forståelsen af vaccinerne, globalismen og USA, har Document.no i Norge haft det hele for sig selv, de har ingen konkurrence fra de statsstøttede medier. Folk kan ikke gå andre steder hen og få så uvildige, kompetente oplysninger om nogle af tidens vigtigste emner.

Selvom jeg mere er en meget smal dagbog for strøtanker, gælder det også mig. Så der er intet, der afholder mig for at oplyse om det, jeg finder er det vigtigste i tiden. Og  ord som “klima” og “covidvaccine” er brændpunkter for meget af det, der kæmpes og lyves om nu. De er symboler fulde af underforstået betydning. Sesam. Luk jer op!

Demokratiets institutioner vil blive stående – tomme

Naive 28-årige parlamentarikere tror bogstaveligt på det, de ledende og modne ved godt, hvilken revolution, der gemmer sig i dem, men de er så intimidere, at de støtter opløsningen af den eksisterende, demokratiske orden og vores nation.

De vil dog – ligesom Augustus lod institutionerne stå, trods det han var enevældig kejser – lade demokratiets institutioner stå – tomme. Sådan lykkedes det Augustus at regere uforstyrret i 40 år som en højt elsket kejser, det som hans slægtning Julius Cæsar var blevet myrdet for at ville være. Han lod ikke mindst senatet bestå (det var senatorerne, der myrdede Cæsar) – selvom de var blevet Potemkinkulisser. Sådan vil Folketinget også bestå.

Så hvilke tanker har de senere år mon affødt hos alle de, der arbejder i MSM?  Nogen tankevirksomhed må det vel have affødt hos enkelte. Fortsætter den nuværende situation, med mere internetcensur og mere propagandaprægede medier, vil vore “frie medier” ende med at blive betragtet af befolkningen som den gamle, komunistiske østbloks medier, og det kan ikke være en arbejdsplads for tænkende mennesker med samvittighed. Der var talrige aviser, TV og radiostationer, men om alt væsentligt var der kun én mening.

Dr. Aseem Malhotra – It’s a complete joke

Big Pharma Has Had a Net Negative Impact on Society in Recent Decades

“In my whole career, analyzing and looking at all sorts of different drugs over 20 years, I’ve never seen something with such poor effectiveness [and] such significant, unprecedented harms that we have rolled out to the population. It is extraordinary. And to add more insult to injury, this is now one of the most lucrative products in the history of medicine,” Dr. Malhotra says.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EU og democrats/Biden = de hvides undergang?
EU og democrats/Biden = de hvides undergang?
1 year ago

Når den brede offentlighed er alt for godtroende overfor politikerne, medierne og systemet, vil millioner af borgere opleve skuffelser, modgang, fattigdom og tragedier. Lader man politikere og journalister tænke for sig, ender det med ulykker og katastrofer. Man må selv tænke over tingene. Og alle burde været blevet mistænksomme ved at Pfizer og Moderna etc. kunne fremtrylle vacciner på meget kort tid. Det viste sig da også at der var tale om kvaksalveri, grådighed og nul moral. Og pandemien viste sig også at være falsk. Efter at være blevet snydt af partierne 30 år i træk er danskerne stadig naive… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Problemet er ikke, hvordan politikere og journalister tænker, men at de blindt adlyder deres bidragsydere…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Censureret på Bitchute. Terrænforskeren Sam Bailey (Au) gør opmærksom på en tysk ingeniør som vandt over Drosten i retten:
(Brug Tornetværket til at se den internationale verasion af bitchute til at omgå regionscensureringen, f.eks.: Privat Vindue med Tor i Dissenter-webbrowser)

RUNAWAY VIROLOGY – MARVIN WINS IN COURT AGAINST FAKE PANDEMIC (NO SARS-COV-2 VIRUS)
https://www.bitchute.com/video/6sdOHIwEJWJp

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvis vi lige ser bort fra covid, er det ikke Big Pharma der er hovedproblemet.
Uden Big Agro & Big Food ville der ikke være alle disse syge mennesker, som Big Pharma lukrerer på…

Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Du har ret, en uhellig symbiose.

Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
1 year ago

Ja, ja, men jeg har nu så stor tro på at nogle borgere vil købe høtyve og derefter tage sagen i egen hånd.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvor langt “kurophold” giver en høtyv i følge Bandepakke 3?

Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
Danmark, politisk korrekt, feministisk galeanstalt
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Forvent omkring 6-8 år hvis du er dansker og en undskyldning hvis du er araber

Dragen
Dragen
1 year ago

Lol

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Big Pharma skal nationaliseres overalt; altså overgå til statseje.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det var en meget oplysende video . Jeg har kontakt med en ung mor , for hvem det er helt nyt , at børnevaccinerne sættes i forbindelse med eksplosionen i autisme tilfældende ,- særligt tripel-vaccinatonerne . Det kan undrer mig , at den viden eller erfaring eller mistanke , er gået så helt og aldeles tabt , siden 80’erne og 90’erne . Men jo også tidligere har været repræsenteret ved fx den antroposofiske medcin. Selvom vacciner er noget andet end covid-“vacciner”, er det overraskende at se , hvordan , hele bøtten nu er oppe at vende. Samtidigt er forløbet med… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Gode reflekterede ord. Jeg håber intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Denne her gang, gik de for vidt. Efter at have bedøvet os i årtier, måske hundrede år, troede de, tiden var moden til det afgørende, altædende slangehug. Men se lige en eksplosion i små frie medier på verdensplan. Se lige den stadig større skare af åbenmundede kritiske rigtige, ikke MSM, eksperter Se lige de mange demonstrationer og forslag til, hvordan vi slår igen, også på verdensplan. Man kan ikke løse et problem, hvis vi ikke kender årsagen. Derfor er de små medier, altafgørende i denne… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

God og inspirende respons. Det skal du have tak for. Den med fluepapiret – den havde jeg ikke set før . Det er et godt og meget betegnende billede. “…at fravælge vacciner til deres børn . “Meget bekymrende” ifølge MSM…” ja det er jo ” “meget bekymrende ” “. Lol.
Meget opmuntrende og inspirende . Og jeg tror du har ret.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det er et enormt vaccine -program amerikanerne udsættes for . Og det fortsættes i fx. Militæret . Det kunne jo forklare det voldsomme fedme problem der hersker i USA. Deres metabolisme og generelle omsætning/ bio-kemi er jo fuldstøndigt forstyrret og ødelagt . Amerikanernes forbrug af forskellige kemikalier/piller indenfor det psykriatiske er ca. 5-6 gange højere end forbruget i andre lande . Det forestiller jeg mig spiller en rolle i forbindelse med skoleskyderierne fx.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det vil være – MEGET! – mere effektivt, at forbyde Big Agro & Big Food at producerer gift, som de videreformidler om fødevare!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x