16
maj
Seneste opdatering: 16/5-23 kl. 2130
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk

Jo flere muslimer, der kommer til landet, des sikrere vil venstreflÞjen sidde pÄ magten. Det har de sÄkaldt borgerlige politikere ikke opdaget, for de er dummere end socialisterne.

Af Lars Hedegaard

En venlig lÊser har henvendt sig med et spÞrgsmÄl om den muslimske massetilstrÞmning og den gradvise indskrÊnkning af friheden, som den uvÊgerligt medfÞrer:

”Kan du ikke hjĂŠlpe med at foreslĂ„ et motiv for den manglende handling? Hvorfor gĂžres der ikke noget? Hvilke diskussioner pĂ„gĂ„r? Hvad taler vores politikere om, nĂ„r de kommer hjem? Er de af den overbevisning, at de gĂžr Danmark noget godt? Eller tĂŠnkes der bevidst pĂ„ at destruere os indefra? De har vel ogsĂ„ bĂžrn? Evner de ikke at reflektere over fremtiden? Jeg forstĂ„r det ganske enkelt ikke.”

Svar: Som udgangspunkt er det forkert at antage, at politikerne ikke handler. Det gÞr de i hÞj grad ved at fremme den muslimske indvandring. For politikerne er islams udbredelse ikke en beklagelig konsekvens af en i Þvrigt velment og humanistisk politik. Islamiseringen er selve mÄlet. Hvad politikerne taler om, nÄr de kommer hjem, kan jeg ikke vide, men jeg gÊtter pÄ, at de taler om, hvordan de kan viderefÞre deres Allah-venlige politik, uden at danskerne opdager det.

Og hvorfor gÞr politikerne det? Det er ganske simpelt! De gÞr det, fordi de med rette mener, at de nemmere kan styre danskerne, hvis det tidligere sÄ homogene folk bliver fortyndet af fremmede, som rummer den fordel, at de bliver statens klienter og venstreflÞjens stemmekvÊg. Jo flere muslimer, der kommer til landet, des sikrere vil venstreflÞjen sidde pÄ magten. Det har de sÄkaldt borgerlige politikere ikke opdaget, for de er dummere end socialisterne.

Hvis dette chokerer, bÞr man lÊgge sig den amerikanske samfundsforsker Thomas Sowells konstatering pÄ sinde: Politikere er ikke til for at lÞse dine problemer, men for at lÞse deres egne, og de to fÞrste er at blive valgt og dernÊst genvalgt. Hvad der kommer pÄ tredjepladsen ligger langt bagude.

For politikerne er Danmark ikke noget, der skal forsvares, og ikke noget, de elsker, men en kilde til personlig magt og berigelse.

Kejserens nye klima

En ny istid er det mest plausible

Af Lars Hedegaard

I disse dage protesterer bl.a. vognmĂŠnd mod regeringens seneste afgifter, som pĂ„stĂ„s at ville bidrage til at gĂžre Danmark “klimaneutralt”. NĂŠsten alle hopper pĂ„ klimapropagandaen og kan godt forstĂ„, at der mĂ„ gĂžres noget drastisk for at redde verden, selvom det kan blive ganske ubehageligt, isĂŠr for dem, der har dĂ„rligst rĂ„d. Og klimaafgifterne pĂ„ lastbiler er kun begyndelsen, siger regeringen. Snart kommer der km-afgifter pĂ„ varevogne og derefter personbiler. PĂ„ lidt lĂŠngere sigt mĂ„ vi forvente, at kĂžrselsfradraget gĂ„r samme vej som Store Bededag.

Medier, eksperter og de fleste borgere kÞber politikernes CO2-pÄstande med hud og hÄr. For hvordan kan man tvivle, nÄr alle de kloge er enige? Det er alle de kloge imidlertid ikke, bl.a. ikke de klimaforskere, der udgiver Climate4You.com.

I sin seneste opdatering kigger Climate4You pÄ verdens temperaturudvikling gennem den seneste halve million Är, som man kan bestemme ud fra iskerneboringer i Antarktis.

Rapporten pÄpeger, at de varmeperioder, der engang imellem har gjort kloden beboelig, har vÊret kortvarige fÊnomener midt i et generelt billede af istid, som har vÊret normaltilstanden den seneste halve million Är. Heldigvis kan vi i Þjeblikket glÊde os over, at der ikke er istid, men den nuvÊrende opvarmning er betydeligt mindre end de fire andre gange, det er sket i det mÄlte tidsrum. Det sensationelle er altsÄ ikke, at det heldigvis er blevet varmere, men at temperaturstigningen ikke har vÊret stÞrre.

Rapporten peger ogsĂ„ pĂ„, at klimaet er under konstant forandring og at det normalt sker i hurtige spring. “SĂ„ hvis nogen siger, at vore dages langsomt varmere klima er bevis pĂ„ noget ikke tidligere set, har de en pointe, nemlig at svingningerne normalt er meget stĂžrre og vildere.”

Den relativt begrĂŠnsede opvarmning, vi oplevet i dag, betyder ifĂžlge rapporten fra Climate4You, at hvis vi skal komme med en forudsigelse om de kommende Ă„rhundreders klima, er en ny istid den mest plausible.

Det er naturligvis ikke noget, man hĂžrer om i medierne, og politikerne skal nok holde mund. “Klimaafgifterne” har nemlig intet med klimaet at gĂžre, men har alt at gĂžre med politikernes, EU’s og WEF’s konstante bestrĂŠbelser pĂ„ at kontrollere og udbytte borgerne.

Covid-hysteriet var generalprĂžven pĂ„, om man skrĂŠmme en hel befolkning til blindt at adlyde magthavernes befalinger. Det viste sig, at det kunne man godt. “Klimaet” bliver nĂŠste akt i bestrĂŠbelserne pĂ„ at afvikle friheden til fordel for det totalitĂŠre samfund.

4.6 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det var et godt spĂžrgsmĂ„l den venlige lĂŠser stillede L.H. Jeg er nu af den opfattelse at politikere kan vĂŠre aldeles ondskabsfulde. NĂ„r jeg tĂŠnker tilbage pĂ„ Lars LĂžkke Rasmussens tale efter KrudttĂžnden: “Nogen har kapret en fredelig relegion” (Frit efter hukommelsen), sĂ„ synes jeg han handlede ondt mod Finn NĂžrgaards og Dan Uzans pĂ„rĂžrende og familie. Havde han haft bare en lille smule rygrad, havde han givet en uforbeholden undskyldning, for at have vĂŠret medansvarlig for den gigantiske og katastrofale import af muslimer til landet. Desuden er de nĂŠsten alle pisse arrogante. De ser ned pĂ„ det folk, de… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Han sagde ogsĂ„ “nogen har pĂ„ en mĂŠrkelig mĂ„de voldtaget en stor religion” efter et af terrorangrebene i paris. Der ligger et klip af det pĂ„ youtube her som burde gemmes for evigt: https://youtu.be/qzZGpVBrets Muslimer slog jĂŠvnligt uskyldige mennesker ihjel i europa i den periode, med en AK-47 i den ene hĂ„nd og en koran i den anden, hvorefter lars lĂžkke kort tid efter gik ud og hyldede deres religion. Hver gang. Men han er vĂŠrre end det, for i husker nok de to piger som fik hovedet skĂ„ret af i marrakesh. Han dukkede op til deres begravelse for at… Read more »

Ole MejlstrĂžm
Ole MejlstrĂžm
1 year ago
Reply to  steen

LĂžgne-medierne og deres politiske samarbejdspartnere i alle partier minus DF, NB og DD!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Poul

SĂ„ jeg forvekslede fredelig med stor. -Min fejl
Men hvorfor undskylder poliyikerne fremmede?
Ikke et sprgsm til dig, men til de idioter, som har overtrÄdt grundloven hele tiden.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Nielsen

@Nielsen: Du begik ingen fejl, han har ogsĂ„ kaldt den ideologiske Ă„rsag bag terrorangrebene for “fredelig” mange gange. Det gĂžr de allesammen i kor hver eneste gang muslimer slĂ„r nogen ihjel med koranen i hĂ„nden. I den periode gjorde de det sĂ„ ofte at man kunne stille sit ur efter det, og udtrykket “the religion of peace” blev en joke i sig selv. Jeg huskede bare det klip fra youtube fordi han gik ekstra langt i sit forvrĂžvlede forsvar for islam den dag. Jeg hĂ„ber at andre husker lige sĂ„ godt og skriver en bog om alle hans lĂžgne og… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

“De ser ned pĂ„ det folk, de skulle tjene”. Det gĂžr de nemlig.

ino
ino
1 year ago

“…skrĂŠmme en hel befolkning til blindt at adlyde magthavernes befalinger. Det viste sig, at det kunne man godt.”
ForhÄbentlig kan man ikke succesfuldt fortsÊtte med skrÊmmekampagnerne.
Jeg hopper i hvert fald ikke pÄ den én gang til.

Ole MejlstrĂžm
Ole MejlstrĂžm
1 year ago
Reply to  ino

Hoppede du pÄ den da???
Det gjorde jeg ikke!

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg hopper heller ikke pĂ„ klima-religionen. Men nĂ„r sĂ„ mange gĂžr , afslĂžrer det for mig ,- et i befolkningen – dybtliggende behov for den religiĂžse dimension. Derfor dukker igen og igen den ene erstatning efter den anden op. Det behov , der ikke finder hen hvor det hĂžrer hjemme pĂ„ vĂŠrdig vis , vil uvĂŠrgeligt dukke op i en forvredet og uvĂŠrdigt form et andet sted. “den dybe sammenhĂŠng….” som det lyder i “hil dig frelser og forsoner”, opsĂžges hvor man tror , at kunne finde den . Klimareligionen fx. . Men ogsĂ„ , at – “den dybe sammenhĂŠng”… Read more »

Fra velfĂŠrdsstat til terrorstat kan der vĂŠre kort
Fra velfĂŠrdsstat til terrorstat kan der vĂŠre kort
1 year ago
Reply to  Dragen

“Jeg forstĂ„r det ganske enkelt ikke”, siger en lĂŠser til Lars Hedegaard. Nej, for historielĂžse danskere er det svĂŠrt at forstĂ„. Men hvis de havde lĂŠst Europas historie siden 1900 i stedet for romaner og dameblade, havde de haft nemt ved at forstĂ„. Deres uvidenhed og ungdommens optagethed af sms’er og computer-spil ender antagelig i civilisationens og demokratiets totale sammenbrud. At de ĂŠldres bevidsthed og meninger fortrinsvis styres af statsradioen, tv og opkĂžbte aviser, gĂžr ikke udsigterne bedre. I Sverige er et folkemord i fuld gang, og det er nĂŠrmest det samme herhjemme. I nĂŠste uge rejser Sofie Löhde over… Read more »

JHS
JHS
1 year ago

Nok fordi demokrati ganske enkelt er den absolut ringeste styreform for mennesker! Selv de gamle grÊkere vidste, at gav man stemmeret til fruentimmere og andet skvat, sÄ ville det gÄ grueligt galt!!!

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

“….opkvalificere….”. Jeg har lĂŠnge tĂŠnkt pĂ„ , at valgretsalderen skulle sĂŠtte op , til noget i slutningen af 20′ erne . Hjernen er fĂžrst fĂŠdigt modnet til , at forstĂ„ langtids konsekvenser efter 25 Ă„r . SĂ„ skal der lige skal gĂ„ 1 Ă„r, fĂžr man har vĂŠnnet sig til sin nye mĂ„de, at tĂŠnke og se mangt og meget i livet og verden pĂ„ . Dvs 26 Ă„r . MĂ„ske ogsĂ„ 1 Ă„r mere til at forny tanker osv . Dvs 27 Ă„r . Min tanke var en valgrets alder pĂ„ 27 – 28 Ă„r . Det ville give… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  JHS

Alle mĂŠnd og fruentimmere har et fruentimmer som mor – og mindst en stodder som far – selv Jesus og Moe:-)
Fruentimmere er nok kommet for at blive – lev med det eller trans over.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Fra RÞdby til Puttgarten og En verdensomsejling under havet er udmÊrkede romaner. Dameblade kan ogsÄ vÊre underholdende at bladre i. Alligevel synes jeg nok at have forstÄet at alt bunder i falskmÞntneri. Med dit alias skulle du overveje at melde dig ind i terrorpartiet. Eller et af dem. Der er nok at vÊlge mellem. I Sverige er det fÞrste terrorparti allerede en realitet, de kalder sig nyans.

Realisten
Realisten
1 year ago

“Borgerlige politikere ikke opdaget?” – Forkert.. De sĂ„kaldte “borgerlige” politikere er fuldstĂŠndig ligeglade.. Det hele handler om de nĂŠste 4 Ă„r for dem, og de er pĂ„ ingen mĂ„de interesserede i at gĂžre noget der kan virke dramatisk eller kontroversielt.. Ens liv i virkeligheden begynder nĂ„r man indser at de ikke gider eller vil gĂžre det der er nĂždvendigt.

Skjoldungen
Skjoldungen
1 year ago

Et glimrende dansk indslag, der ikke er fjernet fra FjĂŠsbog – endnu:
https://www.youtube.com/watch?v=LmmmgiPha_Y

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Intet rager politikerne mindre end vores ve og vel. Jeg forstĂ„r i stigende grad hadet, der lĂžb gennem hovedet pĂ„ de fiskekoner, der lĂžb rundt pĂ„ gangene i Marseilles med deres lange knive for at finde Marie Antoinette og skĂŠre hovedet af hende…

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg hÄber hver dag pÄ, at en muslimsk terrorist slipper ind i folketinget og bomber dem alle ihjel.
Det vil vĂŠre en retfĂŠrdig dom, over for det lort de har budt os.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja pÄ et tidspunkt vil borgere pÄ Frederiksberg med diesel kÞretÞjer , mÄske fÄ svÊrt ved at passere grÊnserne til KÞbenhavn.
I Odense vil man have bilerne HELT ud af byen i klimaets hÞj hellige navn. Hvad bliver det nÊste?!. SlÄ alt forretnings liv i hjel?. Det ser sÄdan ud!.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citater fra en amerikansk prĂŠsident, som ikke var en senil fjumregĂžj. Abraham Lincoln: “Man kan ikke give mennesker varig hjĂŠlp ved at gĂžre det for dem, som de selv burde gĂžre”. “At drĂŠbe hunden kurerer ikke biddet”. “Intet menneske er godt nok til at herske over et andet uden dennes samtykke”. “Hvor mange ben har en hund, hvis vi kalder halen for et ben. Fire! At kalde halen for et ben, gĂžr den ikke til et ben. ” SĂžren Kirkegaard: “Hvis jeg var far og havde en datter, som blev forfĂžrt, hende ville jeg ikke opgive, men en sĂžn, som… Read more »

Hnielse
Hnielse
1 year ago

Statsbetalte indoktrinerende medier gĂžr at INGEN hĂžrer og ser dansk tv udover bsgeprogrammer og husprogrammer og sĂ„ streamer folk fra betalingssider. Verden, politik og Eu med deres ca 400.000 regler og domme er blevet brugt som vĂ„ben mod et folk i afmagt. Det har intet med et retssystem at gĂžre MEN BRUGES FOR AT SKABE AFMAGT !!! og internationale organisationer som FN er overtaget af diktaturstaterne og de vil ĂždelĂŠgge Vesten med indvandring og den voldelige islam med Koranens Jihad og krig mod alle andre end dem selv. Og vores politikere vil os intet godt. Er de kĂžbte eller bange… Read more »

Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
Danskerne, i flok pÄ vej ud over MÞns Klint
1 year ago

Jorden gÄr under i morgen. Det sagde Jehovas Vidner dengang jeg en lÞrdag eftermiddag Äbnede dÞren. Vi skriver 1982, der kom de hyppigt og ringede pÄ. Nu ser jeg dem aldrig, til gengÊld bestÄr religionen endnu.

trackback

[…] Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen […]

trackback

[…] Innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen […]

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x