7
jun
Seneste opdatering: 9/6-23 kl. 0931
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker:  “Putin angreb sig selv igen.”

Tucker Carlsons første episode er kommet på Twitter i nat dansk tid. Den handler om sprængningen af Nova Kachovka-dæmningen, og den har været værd at vente på. Vi har nu en ny Nordstream-sag, skænderiet om sandheden er i gang.

Danske medier og politikere er pr. automatik havnet her: Militæranalytikere kan pege på to grunde til, at Rusland kunne stå bag dæmning-sprængning Jyllands Posten er ikke i tvivl om, at Rusland gjorde det: Panik eller smart plan? Sprængning af dæmning kan blive et selvmål – og sådan fortsætter det i propagandapressen hele vejen rundt. Sandheden spiller en absolut minimal rolle i tidens krigsjournalistik. Tucker siger det selv: “Nysgerrighed straffes i dagens medier.” – Den 9.6 har 100 mio set episoden. Normalt så 3-5 mio Tucker på Fox. Der er raseri i MSM over Tucker, for de ser deres egen undergang i den fri, ubundne publiceringsform. Afmagtens fnys. Se bare ham her i Expressen: Tucker Carlson är vä.rre och större än någonsin

Vi befinder os nu i Dr. Strangelove – live!

Det fremragende Redacted dækker selvfølgelig også dæmningen. Vesten driver, som vandet nu i Dnepr, bevidstløst ud i tredje verdenskrig, og de fleste af vore leder aner ikke et klap om konflikten i Ukraine, de følger blindt en ekstremistisk regering i USA. Redacted viser vores absurde situation, der mest minder mg om Stanley Kubricks dr. Strangelove. Bare i virkeligheden.

Jeg undrer mig dagligt over, hvordan vi er havnet som blindt, umælende halehæng til vor tids største kaoskraft – det nuværende USA regime. Over vores ubetingede støtte til en gammel allieret, der har svigtet ethvert tidligere ideal. Over de fornuftsstridige ting, vi åbenbart er nødt til at acceptere alene for gammelt venskabs skyld. Ikke én stemme i Folketinget agter at beskytte os imod den regn af ideer, der vælter ind over os på vej od den biototalitære stat, WEF og EU fabler om. I ved formentlig, at det “digitale sundhedspas” er lige på trapperne.

Det er, som om alt viderværdigt i tiden kommer fra Bidens USA – når det ikke lige kommer fra Bruxelles. Her tænker jeg ikke mindst på den svinestreg, de har påført verden, der hedder SARS-Cov 2. Alle nyheder derfra er dårlige nyheder. Intet almindelige, fredelige mennesker kan glæde sig over, endsige være enige i. Vi der ikke hepper på krig, vi der ikke tror på de løgne, den begrundes med.

Derfor skrev jeg i forgås dette på min Facebook, som jeg ellers prøver at holde politikfri på grund af den benhårde, politiske censur, vi nu alle har fundet en modus vivendi med, og som vore politikere nærmest bifalder ved at ignorere den.

En tanke på Grundlovsdag

Efter kaos kommer der et tilbud, vi ikke kan afslå

Jeg synes, Mette Frederiksen i stedet for Berlingskes forslag skal spørge sig selv, hvorfor hun besøger en illegitim præsident, der er kommet til magten ved stemmesnyd og i realiteten et statskup. De fleste amerikanere mener det, og der er da også masser af beviser og indicier for det. Enhver der har gidet undersøge det, ved det er sandt.

Vi danskere skulle spørge os selv, hvorfor vi har politikere og medier, der støtter et sådant statskup ved at påstå, at det ikke fandt sted. Var det ikke vigtigere, at styret i USA var legitimt, end at det var “den rigtige der vandt?” Er politikere og journalister dumme og uvidende, eller er de i seng med kriminelle? For Biden familien er på enhver facon kriminel, og de dukkeførere der bistod med valgsvindel, er det også.

Og nu er USA så i gang med en af sine sædvanlige “regime change” øvelser . Først skiftede de styret i Ukraine ud i 2014, og nu går øvelsen ud på at skifte Putin ud, hvad de ikke lægger skjul på. Motiverne er pekuniære, og de tankeløse danskere hoppede straks på løgnene om krigen. Vi vil så gerne tro på, hvad øvrigheden fortæller os, vi vil slet ikke overveje, at den lyver lodret. Vi kan måske slet ikke. Denne tid har blandt andet belært os om, at de fleste mennesker ikke har nogle egne tanker, så de behøver egentlig hverken handle- eller ytringsfrihed. Mediernes tanker er dem nok. “Trump er forfærdelig, Putin er en ond Satan, Ukraine er en retfærdig kamp for demokrati, og SARS Covid er en livsfarlig sydom, vaccinerne beskytter os imod.”

Og dette støtter også alle danske politikere og medier helhjertet. Ikke mindst Løkke og Fogh, der ifølge pressen er parate til at kaste os ud i 3 verdenskrig, for at gøre det vil virkelighed. Er atomar selvudslettelse en acceptabel risiko at løbe for, at Black Rock, Goldman Sachs og Vestens globalister kan få fingrene i de store, russiske naturrigdomme, danske politikere? Vi skal også lade som om, vi ikke ser at Joe Biden er  helt indisponeret, og rager rundt som bevidstløs af promiller. Lidt sandhed og ærlighed ville gøre godt i denne hørm af løgn, medierne indhyller os i.

Hvad er det for et jävla hykleri her fra “det frie, demokratiske Vesten”, dvs. EU? Formidlet af medier der slår alle rekorder i primitiv propaganda. Ingen nulevende har oplevet en sådan propaganda før, så det er måske derfor, vi tror på deres løgne før end vores egne øjne.

DET er en tanke værd i dag, og svaret er interessantere end de løgne, der står i Berlingske Tidende. For hvis USA s forfatning ikke betyder noget for dem, så gør Danmarks heller ikke. Dette er kun nogle af grundene til, at jeg ikke stemmer mere. Ikke før, der sidder nogle rigtige demokrater i Folketinget, som holder op med at forære magten til EU og FN, og som på vore vegne protesterer over tidens vanvid. Forsvarer os mod de farlige, globalistiske kræfter, der er i færd med at skabe kaos, for derefter at komme tilbage og give os et tilbud om orden, vi ikke kan afslå.

Det er, hvad der sker for tiden foruden at målet er at udslette middelklassen som politisk kraft i Vesten. Jeg mistænker ikke, danske vognmænd forstår det. Antagelig er der en del i Folketinget, der heller ikke forstår det. Og snart bønderne som i Holland. Eller alle dem, der må forlade deres hjem på grund af beskatning af små landsbrugsejendomme og “klimasikring” af alle europæiske bygninger, der kan koste en gennemsnitlig parcelhusejer en million.  Der er nogle punkter, man først må forbinde.

Og så kan jeg ikke lide at blive holdt for nar af dårlige skuespillere.

Er Pentagon i gang med forberedelser til en atomkrig?

USA-NATO-eskaleringen mod Rusland bringer Europa stadig tættere på tærsklen til atomkrig. Men det politiske mediekompleks lægger et tæppe af tavshed over alt dette for ikke at alarmere den europæiske offentlighed og dermed forhindre den i at reagere. Global Research

Jens Stoltenberg taler for Vestens afskyelige ledere

Robert Kennedy jr.: Ukraine i NATO – det er at overskride en rød streg

Siden 1992 har vi flyttet NATO 1000 miles mod øst gennem 14 lande

“Tak for deres lederskab”

Hvad er det hun siger minut 2:38?

3.8 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago

Og her gik jeg og troede, det var NO GO at lave Black Face. Og så sidder vores såkaldte statslede – led er hun i hvertfald – og sutter røv på en gl. voldkorrupt senildement mand med en staveplade i hænderne, så hun er baebrun fra det ene øre over til det andet! Samtidig med, at somiklen sidder og hykler, i en grad så hun må gøre Erik Scavenius bange for at miste tronen. Ved at sende en sviner til DJT for ikke at ville redde vores røv, hvis lokummet Europa brænder. Tror den dunme uforskammede s., at hendes forsikring… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Hvis bare Biden gik fra at være altudslettende til at blive selvudslettende – bogstaveligt talt.
Danske politikeres spidskompetence er deres medfødte evne til at underkaste sig de ledeste ledere – og for de største bagdele frivilligt lade sig bruge som toiletpapir.

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Tanken om Mette Fredriksen som NATO generalsekretær giver mig “The Great Russh A Fear”. Helt alvorligt. Ideologiske usmidige vestlige politikere og Putins agressivitet.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Ole Larsen

Look at the bright side of life; hvis den lille “Anne Dam” får et sugerør ned i Nato’s natpotte, slipper vi for hendes ubehagelige og ubegavede selskab her i andedammen.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvis det virkeligt kommer til en storkrig beder jeg inderligt til at parterne er sig totalt bevidste om, hvad det kan føre til med verdensomspændende ødelæggelser og død. Lad os leve i håbet om at det ikke sker.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x