9
jun
Seneste opdatering: 9/6-23 kl. 1431
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I de nĂŠste par uger, vil MSM fortĂŠlle dig, hvorfor du skal hade Mel Gibson”

Han udkommer lige om lidt med en dokumentar i fire dele om ‘sex-trafficking’ af bĂžrn i de hĂžjere sociale lag i Europa, USA og navnlig Hollywood. Det er ikke ganske almindelig sex-udnyttelse, det er bĂžrn der er sĂžrget for ikke kan spores, som kan udnyttes i nogle Ă„r indtil de er Ăždelagt og kan smides vĂŠk. F.es. bruges som organdonorer. Der skal stĂŠrke nerver til.

Det er sĂ„ afskyeligt, at man kvier sig ved at tro det, men det er en industri til 34 mia dollars, sĂ„ det er ikke mennesker uden midler, der holder den i live. Til sammenligning er det mere end luftfartsindustrien, der indbringer 22 mia dollars. Mennesker der har villet afslĂžre det, er blevet seriĂžst truet pĂ„ livet. Wall Street Journal har i en artikel beskrevet, hvordan kĂžbere og sĂŠlgere har mĂždtes over Mark Zuckerbergs Instagram. Den hed Instagram Connects Vast Pedophile Network. The Meta unit’s systems for fostering communities have guided users to child-sex content; company says it is improving internal controls.

Se ogsÄ: Child trafficking horrors: Former CIA officer along with eyewitness testimony og Horrifying Details About Woody Allen Abusing His Kids med Whitney Webb.

Øget fokus pÄ amerikansk valgsvindel

Demente 104-Ă„rige stemte ved 2020-valget

SelvfĂžlgelig mĂ„ Demokraternes modstandere i 2024 valget fĂžrst og fremmest vĂŠre optaget af, hvordan et retfĂŠrdigt valg kan gennemfĂžres denne gang. USA-rapporteringen i MSM er ikke bare tendentiĂžs og lĂžgnagtig, den er inkompetent som her DĂ©siree Orhbeck i Jyllands Posten om Trump. En ynkelig lagkage af gennentyggede, hjĂŠlpelĂžse klicheer, der alle er lĂŠst 1000 gange fĂžr. “Trump er selv skyld i alle retssagerne imod ham.” “Valgsvindel” en fuldkommen utĂŠnkelig tanke undtagen for ‘sĂžlvpapirshatte.’

Men sÄ se her, hvordan det er MSM, der er blevet den akkurate parallelverden af fake news, de beskylder andre for at befolke, hvordan 104 Ärige, der ikke har kunnet kende deres egne bÞrn i 15 Är, har stemt pÄ plejehjem i Wisconsin. Bare endnu et af den massive mÊngde beviser pÄ, at der var udbredt valgsvindel i svingstater i 2020, og at vi altsÄ er allierede med et illegetimt styre. LÊngere er den ikke. NÄr Frederiksen sidder og vrider sig og fedter for dets indisponerede marionet, er det ikke andet end et modbydeligt syn.

After investigating several tips that he received, the sheriff of Racine County made a televised, public presentation in which he exposed the evidence that his office was able to collect regarding possible felony violations committed by the Wisconsin Elections Commission.

Specifically, the evidence showed that absentee ballots were cast on behalf of nursing home residents who were too cognitively impaired to vote themselves.

This was then followed up by a state-wide investigation which found that this practice was widespread, and actually led to many nursing homes (in the most populous counties) having voter turnout rates of 100 percent. And according to video testimony of the actual seniors and their family members, it appears that these nursing home residents might’ve actually been forced to vote.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

I begyndelsen kvidrede journalisterne om “Trumps udokumenterede pĂ„stande om valgsvindel”. SĂ„ kom der dokumentation pĂ„ bordet, og journalisterne mĂ„tte skĂŠrpe tonen. Nu hedder det “Trumps lĂžgne om valgsvindel”. SĂ„ burde alle vide at der var udbredt valgsvindel.

Piotr
Piotr
1 year ago

“NĂ„r Frederiksen sidder og vrider sig og fedter for dets indisponerede marionet, er det ikke andet end et modbydeligt syn.”
Hvilken perfect beskrivelse af MetteFUSK! Mere slesk rÞvslikker pÄ de bonede gulve findes ikke.

Gad vide hvad der foregik i de 2 timer de var i enerum, Gramse-Joe er jo glad for kvinder, selv hans egen datter nÄr de gÄr i bad sammen.

Direkte Demokrati NU! Stem Blankt! SIAD! P.

Europa i datid
Europa i datid
1 year ago

Det er alligevel utroligt, at vi som lever nu, langt de fleste af os, kommer til at se Vestens totale sammenbrud. Jeg funderer ofte over hvordan det kommer til at ske, fantasien overgĂ„s dog ofte af virkeligheden. Muligvis bliver det en traditionel krig, mĂ„ske en atomkrig eller, blot lavere og lavere levestandard indtil vi er pĂ„ afrikansk niveau. For mit indre Ăžje ser jeg scener fra Blade Runner (1982) og Mad Max (1979). Det moralske forfald i Vesten er uden sidestykke, magthaverne har simpelthen forkastet al ret og moral. Det er tid til at kĂžbe en gammel Toyota Landcruiser og… Read more »

Last edited 1 year ago by Europa i datid
Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  Europa i datid

“langt de fleste af os, kommer til at se Vestens totale sammenbrud. Jeg funderer ofte over hvordan det kommer til at ske”. Alt hvad du ejer & haver vil blive konfiskeret, derefter bliver du interneret i en lejer, hvor Regimet vil gennemgĂ„ dit liv, om du er vaccineret, dit Co2 aftryk, hvor meget kĂžd du spiser, og derudaf beslutte om du er et godt menneske for dem, samt om du er til nytte for Regimet i fremtiden. Hvad tror en EU-hĂŠr skal bruges til? EU, WEF/NWO og ikke mindst WHO ser til at alle vest-europĂŠer bliver interneret, mens alle muslimer/islamister… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Gad vide, hvor mange danske politikere, der er fedtet ind i sĂ„dan et pĂŠdofilt trafficking netvĂŠrk? Der er jo nok taget multiple indfaldsvinkler i brug for at sikre, der ikke bliver problemer med rosset pĂ„ Borgen, nĂ„r New World Order skal rulles ud. Og det gĂ„ jo gnidningsfrit, mĂ„ vi konstatere. Alvorlige karakterafvigelser ligner en adgangsbillet til politik og magt. Er det et vilkĂ„r, vi bare mĂ„ acceptere? Eller kan der laves foranstaltninger, sĂ„ vi undgĂ„r de vĂŠrste katastrofer? For eksempel fokus pĂ„ lovgivning, der altid skal have hĂžjest mulig grad af decentralisering, indskrevet som et mĂ„l i sig selv.… Read more »

trackback

[…] Uanset hvad, sĂ„ kommer her linket til Mel Gibson er en modig mand […]

trackback

[…] Uanset set hvad, sĂ„ kommer her linket til Mel Gibson er en modig mand […]

Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago

MĂŠdde ligner een, der har spist Nutella direkte fra glasset, efter besĂžget in the Orale Office

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x