14
jun
Seneste opdatering: 15/6-23 kl. 1135
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad bliver det mon tilladt at skrive om vaccinedrĂŠbte mennesker, efter at pandemitraktaten er vedtaget?

Hvis WHO’s centrale interesse var sundhed og sygdom, skulle man ikke tro, de havde sĂ„ travlt med at politisere og dirigere rundt med den offentlige mening, men det har de. Man mĂ„ formode, at de 86 % af de private interessenter, der financierer det, er meget interesserede i den del af sagen. Jeg er spĂŠndt pĂ„, hvad det er tilladt at skrive om vaccinedrĂŠbte mennesker, nĂ„r pandemitraktaten engang er vedtaget. Vil Folketinget garantere min ytringsfrihed?

Det kommer ikke pĂ„ tale, ikke engang Enhl. DF og NB vil med Ă©t ord debattere vaccineskandalen. Vi bĂžr huske pĂ„, at hovedleverandĂžren af lĂžgn og fake news, har vĂŠret WHO selv, regeringen og medierne. Folketingets taktik synes at vĂŠre fuldstĂŠndig tavshed, og at fĂ„ hele problemet ekspederet ud af dĂžren til WHO, inden et flertal af danskere forbinder deres handlinger med begrebet ‘massemord.’

I et fantastisk stykke lyrik, der gÄr under navnet Preparedness and Resiliencefor Emerging Threats (PRET), ser vi at WHO er gÄet ind i censur branchen, og hvorfor ikke, nÄr man nu fÄr politisk magt forÊret af et Folketing, der ikke synes, der er noget at debattere ved at overlevere masser af suverÊnitet til hvad der i realiteten er medicinalbranchen.

The Preparedness and Resilience for Emerging Threats (PRET) initiative is an innovative approach to improving disease pandemic preparedness. It recognizes that the same systems, capacities, knowledge, and tools can be leveraged and applied for groups of pathogens based on their mode of transmission (respiratory, vector-borne, foodborne etc.). PRET incorporates the latest tools and approaches for shared learning and collective action established during the COVID-19 pandemic and other recent public health emergencies. It places the principles of equity, inclusivity, and coherence at the forefront. PRET provides a platform for national, regional and global stakeholders to collaborate to strengthen preparedness. Technical resource packs, a peer learning network and a community of practice are coming soon to help stakeholders update their preparedness plans and share experiences

*Infodemic

“Du mĂ„ ikke vide, hvem der regerer dig”

PÄ Substack huserer en dansker med det malende pseudonym ChaosNavigator. Andet vides ikke om hen. Det er altid en fornÞjelse at lÊse, og det er trÞsterigt at vi har en samtidig med sÄ meget omlÞb i hovedet. Jeg videregiver derfor nogle citater fra vedkommendes seneste, der hedder Danmark er Borgen, Danskere som Borgs & Den Nye Verdensorden

Bare det faktum, at noget som Blackrock aldrig nĂŠvnes eller analyseres i Danmark, er sigende.

Danmark er kendt internationalt som det frivillige Nordkorea: “AdfĂŠrdsforsker ved Roskilde Universitet forklarer med disse ord i Weekendavisen, at danskerne har vĂŠret lydige under coronakrisen, og at det ikke kommer bag pĂ„ adfĂŠrdsforskere.”
– ‘Det frivillige Nordkorea’, juni 2020

‘NĂ„r Ă©n person lider af en vrangforestilling, kaldes det sindssyge. NĂ„r mange mennesker lider af en vrangforestilling, kaldes det normalt”
— Robert M. Pirsig (omskrivning)

Du mĂ„ ikke vide, hvem som regerer over dig – et forsĂŠtligt resultat af magtens mĂžrkemĂŠnd, som undgĂ„r lyset ved at styre fra skyggerne (eksempler pĂ„ sĂ„danne netvĂŠrk og mĂžrkemĂŠnd er secret societies, Rockefeller, Le Cercle, Rothschilds, Bilderberg, Council on Foreign Relations, Trilateral Commision, Bohemian Grove, deres bagmĂŠnd, efterretningstjenester, etc.)

World Economic Forum, hÄndlangerne for verdens mest magtfulde elite, er den store pusher for den Store Nulstilling under Corona-krisen, og har publiceret en video om deres vision for verden; lykkelig ejerlÞshed i 2030. De slettede den, da den affÞdte for stor kritik (en kopi af deres video er her.).

Ikke mindst den medicinske klasse af apparatjik-robotniks, ogsĂ„ kaldet lĂŠgerne, som kalder dĂždĂ„rsagen for alt andet end den spade, som drĂŠbte patienten. LĂŠgestanden: ‘Operationen lykkedes, men patienten er dĂžd af ‘Corona’ (men aldrig aldrig aldrig nogensinde af vaccinerne).

En virkelig effektiv totalitĂŠr stat ville vĂŠre en, hvor den almĂŠgtige leder af politiske chefer og deres hĂŠr af ledere kontrollerer en befolkning af slaver, som ikke skal tvinges, fordi de elsker deres egen servilitet. At fĂ„ dem til at elske dette er den opgave, der i nutidens totalitĂŠre stater er tildelt propagandaministerier, avisredaktĂžrer og skolelĂŠrere
 Propagandaens stĂžrste triumfer er blevet opnĂ„et, ikke ved at gĂžre noget, men ved at afstĂ„ fra at gĂžre. Stor er sandheden, men endnu stĂžrre, set fra et praktisk synspunkt, er tavsheden om sandheden.’
– Aldous Huxley, Brave New World

NĂ„r man tĂŠnker pĂ„, hvad og hvem der har gigantisk uhĂžrt magt, er offentligheden holdt hen i mĂžrke. At kunne vide, hvad og hvem som har mere magt versus mindre magt, dvs. at kunne rangere magten hierarkisk korrekt i pyramiden, er nĂŠrmest umuligt for offentligheden. Troen pĂ„ magtens synlige marionetter stĂ„r nĂŠrmest i omvendt proportionelt forhold til den egentlige magts usynlighed. Med andre ord: Den egentlige magt har usynliggjort sig selv ved at sĂŠtte stedfortrĂŠdere i dens sted, sĂ„ ondskabens gerninger kan holdes skjult ved hĂžjlys dag. En anden indlysende Ă„rsag er, at hvis undersĂ„tterne en dag opdager stor fortrĂŠd og slaveriet, bliver magtens marionet pĂ„ tronen udslettet, ikke magten bag tronen. Ondskaben har gennem hundreder af Ă„r lĂŠrt – idet den blev klog af skade – at camouflere sig selv med gode stedfortrĂŠdende tjenere og nyttige idioter, der bruges som dens plov for at undgĂ„ destruktion i tilfĂŠlde af, at ondskabens grimme ansigt bag det Deep State-designede demokratur opdages. Rule by proxy.

‘Der er virkelig et “verdenssystem med finanskontrol i private hĂŠnder”, der er “i stand til at dominere det politiske system i hvert land og verdens Ăžkonomi.” [. . .] De kontrollerer nu enhver stĂžrre international institution, alle stĂžrre multinationale og transnationale virksomheder, bĂ„de offentlige og private, enhver stĂžrre national og international bankinstitution, enhver centralbank, enhver nationalstat pĂ„ jorden, naturressourcerne pĂ„ alle kontinenter og mennesker omkring verden gennem komplicerede sammenlĂ„sende netvĂŠrk, der ligner gigantiske edderkoppespind. [. . .] De var ansvarlige for FĂžrste Verdenskrig, Anden Verdenskrig, [. . .] De har skabt perioder med inflation og deflation for at konfiskere og konsolidere verdens rigdom. [. . .] Denne rigdom bliver nu brugt til at konstruere og vedligeholde verdensimperiet, der er i de sidste udviklingsstadier. [. . .] Hovedarkitekterne for dette nye verdensrige planlĂŠgger endnu en krig – 3. verdenskrig – for at fjerne ethvert spor af politisk, Ăžkonomisk eller religiĂžs frihed fra jordens overflade. De vil derefter fuldstĂŠndig kontrollere jorden og dens naturressourcer.’
— Tragedy & Hope, 1966

‘Folkevalgte politikere, og dermed de regeringer, de dannede, har altid vĂŠret de yngre partnere i dette netvĂŠrk. Mange kandidater til embedet er hĂ„ndplukket for deres formbarhed, disposition for korruption eller loyalitet over for NWO-projektet [New World Order]. Med regeringens efterretnings- og sikkerhedsagenturer grundigt kuppet har den dybe stat – “staten i staten” eller “skyggestaten” – blomstret.

Det politiske partisystem er tilladt af NWO, fordi det sikrer, at vÊlgerne aldrig kan afspore NWO-projektet. I stedet er de forkÊlet med en malplaceret fÞlelse af demokratisk tilsyn. Partipolitik holder ogsÄ masserne beskÊftiget og distraheret, sÄ NWO kan komme videre med forretninger uhindret.

Lige siden NWO blev dannet, har den sat politiske dagsordener og derefter installeret politiske marionetter, der sĂŠlger den Ăžnskede politik til folket – uanset hvem de stemte pĂ„.

De selverklĂŠrede ledere af NWO er hentet fra den sĂ„kaldte “superklasse”. Deres karakteristiske egenskaber er enorm privat rigdom, en ukvalificeret vilje til at handle hensynslĂžst og en urokkelig tro pĂ„ deres guddommelige ret til at herske.

De “gamle penge”-dynastier af prinser, religiĂžse og politiske personer og familier, nogle gange omtalt som den sorte adel, har bevaret deres finansielle og monetĂŠre kontrol i nĂŠsten tusind Ă„r. De har i de seneste Ă„rhundreder fĂ„et selskab af bankfamilier, industrifolk og sidst “nye penge” fra milliardĂŠrjetset efter Anden Verdenskrig.

Det er sommer. Publiceringen bliver mere uregelmĂŠssig.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, uvidenhed og frivilligt tÄrnspring
Danmark, uvidenhed og frivilligt tÄrnspring
1 year ago

“Det frivillige Nordkorea” er faktisk en meget rammende betegnelse for Danmark. En skoleklasse hvor direktiver gives og der rettes ind. Der sidder kun en enkelt “skidt knĂŠgt” nede bagved i hjĂžrnet med langemand fremme, og det er os, der er knĂŠgten.

Poul
Poul
1 year ago

Og vi sidder i en lydtĂŠt boks og taler med os selv, imens vi tror at vi gĂžr en forskel.

Vi burde gÄ i specialklasse.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er ogsĂ„ fint, men hr og fru danmark aner ikke hvad snaphanen er, og hvis man giver dem et link hertil stopper de med at tale til en, fordi deres dansker-hjerner ikke kan forholde sig til at det de sagde pĂ„ tv muligvis ikke var hele sandheden. Jeg har bare svĂŠrt ved at fĂ„ Ăžje pĂ„ hvordan man ĂŠndrer noget ved stortset kun at tale til og med de fĂ„ der er enige i forvejen. Ikke at det er noget unikt herinde, venstreflĂžjen har ogsĂ„ en masse ekkokamre hvor de sidder og bekrĂŠfter hinanden i hvor galt alting er… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Ja det er vi sĂ„ nok uenige, for jeg syntes nu at massemordere bĂžr stilles til ansvar for deres handlinger, og ikke bare udsĂŠttes for at en lille hĂ„ndfuld mennesker brokker sig lidt over dem i et hjĂžrne hvor ingen hĂžrer det. Som det absolut mindste, burde alle danskere vĂŠre vidende om hvad de har gjort. Men det er mĂ„ske bare mig der har det sĂ„dan, det virker ofte sĂ„dan her i dette sindssyge land, hvor kun de der kritiserer systemet mĂŠrker konsekvenser af deres handlinger. Men det ved du jo allerede. ”Patrioterne gĂ„r live” pĂ„ facebook har iĂžvrigt ham… Read more »

Justice for DJT
Justice for DJT
1 year ago
Reply to  Poul

“10 ud af 9” lever i stĂŠdig fornĂŠgtelse. Og hvis man tillader sig at rokke ved dĂ©t, bliver folk voldsomt aggressive. Og hvis det skulle lykkes at pĂ„vise, de og vi bliver lĂžjet tykt til, af de medier de har bundet hele deres tilvĂŠrelse op pĂ„. SĂ„ formeligen eksploderer deres hoveder, og man fĂ„r at vide; “Jeg vil ikke hĂžre mere!!” IndrĂžmmet, det er heller ikke rart at fĂ„ revet tĂŠppet vĂŠk under sig. Det vĂ©d ethvert barn den dag, det gĂ„r op for dem, at Julemanden og Tandfeen (heller) ikke eksisterer. Alternativt bliver man mĂždt med; “Ja, og hvad… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

“Der findes jo ogsĂ„ danske kriminelle” eller “og hvad sĂ„ med bibelen mĂ„ske?” er ogsĂ„ klassikere nĂ„r danskernes kognitive dissonans udfordres. Jeg har set stortset alle stram kurs’ videoer fra dengang de sendte live pĂ„ youtube i starten, og der mĂždte tusindvis op for at diskutere med rasmus paludan. Der var agressive muslimer her og der, men de store organiserede moddemonstrationer imod manden som forsĂžgte at passe pĂ„ danmark, bestod af danskere. Hver gang. 99% af de tilfĂŠldigt forbipasserende der kom over for at diskutere med ham senere da tingene var kĂžlet lidt ned, var ogsĂ„ danskere, som ville vide… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Det ville vĂŠre ganske relevant, hvis ‘ChaosNavigator’ kunne finde navnene pĂ„ den eller de orker, som kontrollerer robotten i “Det Hvide Skur”. Det er rent faktisk udemokratisk at holde Old Joe’s ‘handlere’ anonyme. Vi ved, at den evigt skvattende senilius umuligt ville alene kunne udtĂŠnke alle de nederdrĂŠgtigheder, han belemrer den civiliserede verden med – kun den uciviliserede verden nyder Ăžjensynligt Hans StormĂŠgtige Herligheds bevĂ„genhed.

Limewood
Limewood
1 year ago

GeneralsektretĂŠren (!) for WHO, Dr. Tedros har en fortid som kommunist i Etiopien. Han blev valgt til posten som generalsekretĂŠr for WHO efter kraftig “lobbyisme” fra Folkerepublikken Kinas kommunistiske partis side. I en artikel om forholdene i Etiopien og Dr. Tedros bagkatalog hedder det i en udateret artikel fra Associated Media Press Agency hedder det bl.a. om Dr. Tedros: ..”……Into this dramatic scenario comes a figure like Tedros, who, as a top World Health Organisation figure, is supposed to save the world from the pandemic, but instead seems only concerned with protecting the interests of his sponsors, China above all,… Read more »

Smilende danskere, i tÄrnspring fra MÞns Klint
Smilende danskere, i tÄrnspring fra MÞns Klint
1 year ago
Reply to  steen

Det bliver en banal harmlĂžs virus, igen konstrueret i Kina eller mĂ„ske endda i Ukraine. Og det er der to grunde til: 1. Var den farlig ville bagmĂŠndene selv risikerer at blive ramt, 2. De, som allerede er vaccineret har et immunforsvar sĂ„ svagt at der skal meget lidt til at vĂŠlte dem af pinden. Jeg gĂ„r ud fra, at “den nye virus” er konstrueret sidelĂžbende med vaccinerne sĂ„ man netop sĂžrger for, at den rammer prĂŠcis der hvor vaccinerne har gjort mest skade pĂ„ immunsystemet. En banal ufarlig virus for de uvaccinerede, men ikke for de andre. Vi lever… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x