9
jul
Seneste opdatering: 10/7-23 kl. 1222
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Man kunne ikke lave noget så skadeligt for menneskeheden, uden at gøre det med vilje. Jeg vil give “dem” et navn, vi ved hvem I er.”

Join Dr. Chris Shoemaker, a renowned physician, in this powerful presentation as he sheds light on the potential dangers posed by the COVID vaccine, with a special focus on children and pregnant women. Drawing upon his expertise and research, Dr. Shoemaker delves into the toxicity of the vaccine’s main ingredients and provides insights into the entities involved in its creation.

In this thought-provoking testimony, Dr. Shoemaker presents compelling evidence and raises important concerns about the safety and efficacy of the COVID vaccine. His expertise as a physician adds credibility to his analysis, offering valuable insights into the potential risks associated with this medical intervention.

“17 år efter var de stadig naturligt immune”

Hør også dr. Charles Hoffe, en af de første læger der blev verdenskendt for at gøre opmærksom på, at hans patienter blev syge med overvejende neurologiske symptomer af ‘vaccinen.’ En virkelig hædersmand, men det kom til at koste ham dyrt. Han blev fyret for at beskytte sine patienter mod  alvorlige skader.

Covid-19 er nu endemisk på grund af vaccinerne

Det vil aldrig forsvinde, da så mange menneskers immunforsvar er ødelagt. Mange vil dø i fremtiden af sygdomme som kræft. Vi kan ikke i Vesten opnå flokimmunitet, som de f.eks. har opnået i Afrika, hvor de ikke er vaccineret. Man ser på i grafikken nedenfor af det forhøjede gule felt fra midten ud mod højre.

Vi er udsat for en forbrydelse af en størrelse, der slet ikke er gået op for det store flertal. Derfor er der heller ikke nok til at forhindre, at den fortsætter. I første omgang at politikerne fortsætter og giver “pandemi-magten” til WHO – dvs. medicinal-industrien, – og dernæst til WHO og EU’s “digitale pas.” De passive, der ikke vil indse hvad der foregår,  sender hele menneskeheden ud i en fortsat kamp for liv og helbred.

Covid vil nu være kronisk tilstede, men det skal blive værre, ikke mindst takket være de købte medier, der fortier de mange døde og invaliderede.  Er man journalist i dag, medvirker man til at slå hundredetusinder ihjel. Det må branchens udøvere bare indse. Det kommer til at præge synet på dem i lang tid fremover. Tilliden til dem vil nå dybder, som den gjorde bag jerntæppet under den kolde krig.

Grafik fra Charles Hoffes foredrag.

Ed Dowd om mennesker der ikke vil leve i virkeligheden

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Det er jo fortvivlende, at vi kun kan være passive vidner til, at forbryderne kan begå disse forbrydelser imod menneskeheden helt uantastet. Ja vi kan råbe op, det vi magter, men det er nu engang vedtaget af de politisk korrekte, kapitalen og kommunisterne i samråd med WEF, WHO og andre sataner, at vi har uret. Desværre kommer jeg ikke til at leve længe nok til, at jeg kan komme til at sige: Hvad sagde jeg?

E. Frederksen
E. Frederksen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Margrethe og Knud, enig med jer. Vi er en del, der er enige, men desværre indser vi også, at magt og penge er stærkere, så vi bliver bare hånet, trods det, vi også har set negative følger i omgangskredsen på dem, der ikke som os, undgik vaccinerne.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg vil ikke sige noget; Jeg vil bare være her til at grine! 😉

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg vil ikke engang skrive “OT” – for det er det ikke. Det hele kommer som udvalgte perler på snor. Frit fra hukommelsen er der annonceret demonstration mod alle overgrebene mod os i København den 3 oktober foran Forbryderborg. Hvis danskerne ikke snart får fingeren ud, og møder op i tusindtal – nej 100tusindtal, fyldt med vrede og kampgejst, så tager jeg snart den ene og slår den anden med. Energibranchens tyveri mod os, som ikke en eneste politiker vil løfte en korrupt finger for at få stoppet:

Energibranchens overskud fra 21 til 22.JPG
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Forhøjet lungeblodtryk kan – umiddelbart! – ikke måles udefra, men smadre højre hjertekammer indenfor 5 år. Så vi går mod et større antal uvarslede og pludselige hjertedødsfald…

Danmark, på vej i massegraven med smil på læben
Danmark, på vej i massegraven med smil på læben
1 year ago

Jeg undre mig over, at folk ikke samler sig i grupper og tager action på sagen selv når man har mistet et familiemedlem eller gode venner. Det lader til at mange er passive og fortsat tror på fortællingen om sikre og effektive vacciner. Effektive var de, men på den forkerte måde. I dag er det endda meget nemt at finde sammen i grupper på nettet. I går tog vi afsked med Tommy Møller Nielsen og Jørgen Hein, mænd i deres bedste alder, det ved vi fordi de er kendte, så er der de almindelige borgere oveni som man ikke hører… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

OT. Regelstaten , ceposdk, på youtube . Har en amerikansk økonom inde for at diskuterer overdødeligheden . Der konkluderes at det IKKE skyldes ,- det de referere til som vaccinerne (“vaccinerne”). Men her diskuteres og anerkendes overdødeligheden. Og at myndighederne ikke taler om at den – overdødeligheden er der.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

For nogle måneder siden, var der en fra Cepos, der havde vældigt travlt med at frikende de berømte injektioner for både det ene og det andet, ved hjælp af hans hjemmegjorte statistik. Det var over niveau for, hvad jeg kan gennemskue, og sendte derfor skriveriet til Max Schmeling. Han gennemhullede hurtigt de svage punkter. Jeg ved ikke, hvem der spytter penge i Cepos’ kasse, men jeg tænker mit.

Forfaldet
Forfaldet
1 year ago

Macron har gjort sig uvenner med Europas jødeamerikanske masters: Macron Returns From China to Allied Dismay – The New York Times (nytimes.com)

Sorte og maghrebis bliver brugt som våben mod den franske stat, hvis institutioner er for hvide: The US Government Is Responsible For France’s Anti-White Race Riots – National Justice Party

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Man må sno sig, som ålen sagde, da den lå på stegepanden…

Journalisternes forsøg på at sno sig uden om deres hovedansvar for de mange vaccine- invaliderede og myrdede er svær ikke at blive lidt benovet over. Sakset fra Twitter:

mRNA vaccine MÅSKE ikke årsag til kollaps hos cykelrytter.JPG
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Nu er jeg lige kommet hjem efter en tur i byen. Trafikken var omdirigeret, fordi en stor bybus var kørt i grøften. På et stykke lige, ukompliceret, fredelig vej inde i skoven. Og nu sidder jeg og hører lyden af endnu en ambulance på vej derud. Man skal selvfølgelig ikke drage forhastede konklusioner, men det siger, i sig selv, en del, når man spontant tænker “vaccine”

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Der er selvfølgelig også den mulighed, at en modkørende pludselig har fået et ildebefindende og kørt over i bussen vejbane, hvor chaufføren har søgt at undvige og er endt i grøften. Jeg ved bare ikke, om man ser den adfærd, hos professionelle chauffører, der kører hver dag. Nu ser vi, hvilken melodi, historien lander på.

trackback

[…] Vi ser den fuldstændige tavshed den sidste lange tid, ingen reaktioner på henvendelser til Folketinget, som Max Schmelings. Så snart som muligt vil de give WHO mere ansvar, ved at indlemme os under ‘pandemitraktaten’, og det ender med, at de sender politiet efter budbringerne, som de feje personer, de er. Men ansvaret for døde og invaliderede er deres til evig tid, ligegyldigt hvordan  de snor sig. 16 minutter. Der er et kort resume her. Det er dr. Chris Shoemaker der interviewer. Hans mere videnskabelige grundlag for det, er her. […]

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Ham/hende dér Has to see er en pestilens på vores samtaler. Han laver den ene ping back efter den anden, uvidende om hvor haan/hun selv befinder sig. Skiderik hundehoved klamphugger hængerøv socialdemokrat og hvad Egon Olsen ellers formåede at sige og yrte i hans lange skuespillerkarriere, som desværre sluttede lidt for tidligt, som de øvrige deltagerei banden. 29 minutter inde i første film i denne post, leveres der et godt bevis på hvad gruppepres er. Når Dr Shoemaker beskriver “effekterne” af giftsprøjterne, som vi hele tiden bliver fortalt er sikre og effektive -SAFE and EFFECTIVE, hvor mange gange har vi… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Det var hvad jeg skrev til den fantasiforladte røver: Shame on You. så kan jeg ikke sige andet.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x