13
sep
Seneste opdatering: 13/9-23 kl. 1027
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Widding vil oplyse riksdageskollegerne om den mørklagte del af sprøjteskandalen

Det er jo helt fantastisk befriende at høre en politiker, der taler åbent ud om vaccinernes skadelighed og farlighed, som ved noget om dem, og som inviterer folk som Andrew Bridgen, Catherine Austin-Fitts og Sasha Latypova til Stockholm for at oplyse de folkevalgte. Det er frisk, selvom hun givetvis vil opleve en samlet propagandapresse, der vil sable hende ned for det. Og vil medlemmerne overhovedet møde op, eller vil de udvandre som det britiske Underhus? Vi andre interesserede kan i al fald følge det på live-stream.

Da hun deltog i en lignende konference i Norge, kaldte medierne hende “antivaxer og förintelsesförnekare.” (!) Men nu er Elsa Widding desværre ikke en rigtig politiker – hun er bare et vidende og samvittighedsfuldt menneske. Hvis det var det normale, ville alt være jo godt. Denne samtale handler mest om sprøjterne, men lidt også om EU-kommissionens bygningsdirektiv, der skal gøre alle bygninger “klimaneutrale” til år 2030, og vil koste hver husejer så meget, at det vil drive millioner af europæere ud af deres huse.

Sasha Latypova skriver nærmere om arrangementet den 30.9: Announcement – Symposium in Sweden (and on Livestream), September 30th.  (* RD = Riksdagen)


4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Elsa Widding är den enda FOLKVALDA POLITIKERN Sverige har och har kommit dit på egna meriter!
Allt annat i “lustiga huset”, Sveriges Riksdag är tillsatta av gängkriminella, eller deras supportrar!

Dragen
Dragen
1 year ago

Elsa Widdings initativ er et lys for enden af en meget mørk tunnel . Jeg håber stærkt , på det hun har gang i her.

Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
Chrborgs politik er katastrofal og dødbringende
1 year ago
Reply to  Dragen

Hvis hun ikke er politiker, hvad er det så som gør det muligt for hende at arrangere stormøder eller konferencer om kvaksalver-“vaccinerne”? Iøvrigt udstiller hun jo hvor ynkelige Morten Messer og Pia K. er, nu hvor de er blevet medløbere på klima-løgnen, hvor de ikke siger noget om Pfizers, WHOs og WEFs uhyggelige transaktioner og planer, og hvor de også er meget svage i deres kritik af indvandringen og EUs krav til boligejerne, der vil kunne sende mange ud i økonomisk ruin og hjemløshed. DF burde advare danskerne, og NBs Pernille Vermund burde også advare. De to partier skal jo… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Mindes dengang paa UP hvor vi paapegede at NB er de radigale. Hvorlaenge skal vi fortsaette paa denne maade ?

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Vel talt af Elsa: Giv Ursula von der Lügener et spark bagi, eller hvordan det nu var hun formulerede det. Problemrt er bare, som hun ganske sikkert godt selv ved. Den ene tyranniske lommemussolini bliver erstattet med en ny., som Ulf Kristerson afløste Stefan Löfven som afløste Fredrik Reinfeldt som afløste Göran Persson som afløste Ingvar Carlsson som afløste Carl Bildt som afløste Ingvar Carlsson som afløste halelunej Oluf Palme som afløste som afløste som afløste tjah tilbage til Louis Geer som var den første tyv, som stjal svenskernes penge. Det er ikke for at blande nEUropa sammen med Sverige.… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Så meget bedre grund til at holde øje med geoengineering watch punktum org

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Nu har jeg iagttaget politik igennem det meste af mit liv med en forståelse der har vist sig at holde stik igennem et halvt århundrede, konsistent – og hvad jeg ser er en (til dels og måske 100% ukendt) politisk elite, som har udhulet hele det politiske system indefra og indsat deres egne repræsentanter overalt globalt, (mindst siden at vores politikere holdt op med at interessere sig for hvad befolkningen mente om dem og deres adfærd, så noget der har stået på i i hvert fald omkring 20-30 år) som har kontrol over alle statslige/overstatslige institutioner – nationale såvel som… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Jeg har en stærk fornemmelse, af at der var en mængde danskere, allerede før din og min tid, som godt var bekendt med hvordan politikerne havde deres egen agenda, oftest faldende i tråd med bankernes. så jeg tror den udvikling går langt længere tilbage i tiden, end vi går og forestiller os. Som sagt er det kun en fornemmelse. Men elementet af nedbrydning og ruinering af danskeres liv er noget, som er genkendeligt for flere end de tror.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Man kan jo haabe at der er en enkelt ikke-politiker til stede, da de aabenbart er skuespillere i en daarlig film

EVERY LAST ONE OF THEM IS AN ACTOR WORKING FOR SATAN…
https://www.bitchute.com/video/WqBtDCFbS3eB/

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x