13
sep
Seneste opdatering: 14/9-23 kl. 0904
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Vor tids medicinske masseeksperiment

Nürnberg kodeks blev udformet efter lægeprocessen i Nürenberg 1946-47. Syv læger blev hængt, men mange flere flygtede eller begik selvmord. Det blev efterfølgende blandt andet slået fast, at læger ikke må tvinge patienter til at deltage i eksperimenter, og patientens godkendelse skal være informeret.

Vi bør ikke glemme, at de såkaldte Covid vacciner er verdenshistoriens største eksperiment på mennesker, med præparater der stadig kun er forsøgsgodkendte. Om de ‘vacciner,’ der kommer i omløb nu, skriver dr. McCullough at de er fuldstændigt mangelfuldt undersøgt: Pfizer XBB.1.5 Monovalent Vaccine Tested in 20 Mice, No Control Group, and No Humans. “The only thing that will stop ongoing scientific misconduct and regulatory malfeasance is public outrage and booster refusal,” skriver McCullough.

De bryder altså mod Nürnberg kodeks, og er følgelig klart ulovlige at presse mennesker til. Enhver der presser nogen til det, er dermed ude på tynd is, og det er let for patienten at nægte med henvisning til Nürnberg. Hvem deltog i vor tids Wannsee-konference, og bliver de nogensinde stillet for en domstol? Og hvad stiller vi op med de ivrige medløbere? Danske politikere, myndigheder og læger? – New covid jabs not tested for efficacy yet FDA approves for use with liability immunity.

Deres 18-årige datter blev dræbt af Covid-vaccinen

Af og til må jeg for min egen forståelses skyld se disse dokumentariske case-stories for at minde mig selv om, at det vi oplever er virkelighed og ikke en ond drøm. Moralsk og numerisk befinder vi os midt i en tid, der er værre end nazitidens forbrydelser. Vi er midt i et folkemord, som rigtig mange også har indset. Omfanget af forbrydelsen truer enhver der beskæftiger sig med det, med at miste virkelighedsfornemmelsen. Formentlig har mange andre det lige sådan. Det er min grund til at se en historie som den nedenfor. Statistik og videnskabelige fakta rækker kun noget af vejen til den forståelse.

“Jeg ved, at Pfizer slog min datter ihjel”

 

Et kortere video med forældrene på kun fire minutter

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

De ansvarlige bør drages til ansvar. Herhjemme er første navn på listen Søren Brostrøm.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x