17
sep
Seneste opdatering: 17/9-23 kl. 1431
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I may have pissed off worse people than you have”

En lang, interessant og livlig samtale mellem to islamkritikere, der bĂ„de er forskellige og har en hel del til fĂŠlles. “Maybe I have pissed off worse people than you have,” siger Paludan dog, og de har han nok pĂ„ det seneste. Det foregĂ„r pĂ„ et hemmeligt sted i Danmark, hvor Paludan opholder sig pĂ„ grund af trusselsniveauet mod ham. Her er stimulerende underholdning og hjernegymnastik til det meste af sĂžndagen.Paludan fra hemmeligt sted: Jeg har vĂŠret forvist fra mit hjem i syv mĂ„neder.

Trykkefrihedsselskabet lavede et interview med Tommy Robinson, da han for nylig var i Danmark. PĂ„ Facebook kaldes han blandt andet “Den unĂŠvnelige” eller “Robby Tommyson”, fordi en af deres temmelig uvidende danske medarbejdere for nogle Ă„r siden sammenlignede ham med en serbisk krigsforbryder efter at han havde vĂŠret i DR Deadline og taget fusen pĂ„ intervieweren ved at optage ham med sin mobiltelefon.

After premiering his documentary ‘SILÂŁNCÂŁD’ on April 1st, Sappho Award winner 2019 Tommy Robinson returned to Denmark to participate in another meeting in Copenhagen and dropped by to give this follow-up interview to The Free Press Society.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
11 months ago

Ja dĂ©r er forskellen pĂ„ journalister til at tage og fĂžle pĂ„. Tommy og Rasmus (Jeg ved at Rasmus ikke formelt set er journalist, men han har dog haft et fint samarbejde med Nordens GrĂŠnse) Hvad Tommy og Rasmus bringer til lĂŠsning, er noget langt andet end Ulla Terkelsen og Mette Fug gĂžrl. Eller forskllen pĂ„ fĂžrstnĂŠvnte og Kretz og Nauntofte. Det er nĂŠrmest at sammenligne Whitney Webb med heldigvis afdĂžde Uffe E Jensen; jo den slags mennesker ved du hvor du har. Nu kan man sidde og bande sig dĂždtĂžrstig over de lede lĂžgnhalse, som overbefolker TV, Radio og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Dem ser jeg frem til i eftermiddag/aften.

Var det Martin Crashniggar Robby optog?
Hvis ja, hvordan var det lige dén foregik?

Anders
Anders
11 months ago
Reply to  Anders Bo

Jeg mener at det var Steen NĂžrskov som Tommy optog.

https://www.youtube.com/watch?v=xx7vq75vDwk

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Anders

Tak for klippet.
Steen NÞrskov er jo fuldt pÄ lavde med Frank Esmann, Anja Bo, Kurt Strand & konsorter.

Dragen
Dragen
11 months ago

Med sĂ„ meget pakket info , som det vi ser pĂ„ Snaphanen idag . Solid, spĂŠndende og kompetent.SĂ„ mĂ„ der vĂŠre “gennembrud” pĂ„ vej . 2024 mĂ„ blive et meget transformerende Ă„r.

Piotr
Piotr
11 months ago
Reply to  Dragen

JA-tak til et gennembrud til Snaphanen&SR. Der er behov for langt flere af disse frie medier, og ikke mindst at mange flere borgere lĂŠser dem. MEN! vent nu bare til DSA, EUs nye DigatalServiceAct, trĂŠder fuldstĂŠndigt i kraft sĂ„ vil blogge som denne, Snaphanen, Hodja, Aamund, DKA, 24nyt, Dokument og mange flere blive truet til at lukke, som vi sĂ„ det med UriasPosten. EU er allerede igen med at lukke X. De overstatslige globale institutioner, fĂžrt an af EU, vil ikke tillade at nogen fortĂŠller sandheden om hvad de gĂ„r og finder pĂ„. Sandheden er fĂžrst et problem nĂ„r den… Read more »

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Piotr

Jeg tĂŠnker ikke pĂ„ medierne – alternative eller ej . Og heller ikke pĂ„ Snaphanen. Jeg tĂŠnker pĂ„ udviklingen,- i det hele taget . Vores samfund som sĂ„dan . Vi har lĂŠnge vĂŠret i en slags “tummeltarisk Stilstand”. Hvor ballonen bare pustes mere og mere op . Og STIL-stand rĂ„der . Kaotisk kaos hvor der intet sker . Ingen stopper op . Siger fra . Connecter dots mm. Al info – solid , ĂŠgte og godt – er jo tilstede. Man kunne finde stĂžtte i et andet narrativ . Samle og connecte dot’sene anderledes . 2024 tror jeg bliver transformativ… Read more »

Dragen
Dragen
11 months ago

Det er opmundtrende at gense Tommy. Jeg hĂ„ber han klarer skĂŠrene . Hans nye podcast “silienced” er en rigtigt god ide , og jeg ser meget frem til at hĂžre/ se hans interview med sĂŠrligt Hedegaard. De er begge pĂ„ hver deres mĂ„der , levende legender omkring den samme sag , hver deres generation . Men ogsĂ„ begge arresteret og fĂŠngslet mens de “gĂ„r frit omkring” , af den sag der har kostet deres personlige frihed. I forsvaret for alle vi andres personlige frihed mistede de deres . Den sande helt er altid den tragiske helt . Det koster.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x