22
sep
Seneste opdatering: 23/9-23 kl. 0053
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man husker sikkert James O’Keefes (tidligere Project Veritas) fantastiske skjulte kamera med Pfizer medarbejderen Jordan Triston Walker, der lader sig udspĂžrge i en lille rĂždvinsbimmelin om de nĂŠrmere procedurer og tanker bag den indbringende Covid-medicin. (Deres VD Albert Bourla er den hĂžjst lĂžnnede chef i medicinalindustrien i verden.)

Mere skulle der ikke til, for pÄ lavbudget at afslÞre virksomhedens blakkede motiver, eller for at sÊtte hele den samlede main-stream presses uduelighed til skue. Ingen danskere har den fortalt, hvilke milliardbÞder Pfizer har fÄet, for at lave farlig medicin.

Nu fĂžlger O’ Keefe op ved at opsĂžge Josh Brown, Pfizer National VP til et skolebetyrelsesmĂžde, hvor han blot vil vide, om Walker stadig er ansat i koncernen. TĂŠnk, journalistik kunne vĂŠre sĂ„dan, at folk ville betale for den, sĂ„ staten ikke skulle holde den kunstigt i live.  –  (Lars Bern kommenterer i dag ‘vaccinerne’ og Mc Culloughs tale ved hĂžringen i Strasbourg.)

Cancerspecialist om permanente DNA forandringer og krĂŠftrisiko ved Covid-sprĂžjterne

Phillip Buckhault vidner for South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee on DHEC. Hans kvalifikationer fremgÄr af University of South Carolinas hjemmeside.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

Straffene for at lave farlig medicin , skulle i hÞjere grad gÞres personlige og isÊr betyde fÊngsels tid . Ind og sidde i kachotten i x-antal Är . SÄ firmaerne og de ansvarlige ledre ikke bare kan spekulere bÞdeprisen med ind i de samlede omkostninger . Ind og sidde i real tid. Spilde tid med at vÊre fÊngselsfange pÄ alm. VilkÄr.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

og det samme til hele statsapparatet

Last edited 1 year ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
1 year ago

Her et wrap-up, for jeg synes faktisk det er den mest overbevisende testimonial jeg har set indtil nu: * Der er pĂ„viseligt DNA i vaccinerne * Man kan sekventiere det, og prĂŠcist se hvor det kommer fra * DNA’et formidles pĂ„ en mĂ„de sĂ„ det pĂ„virker celler pĂ„ et irreversibelt niveau * Det pĂ„virker muligvis DNA pĂ„ stamcelle-niveau (deraf overdĂždeligheden i vaccinerede lande) * DNA’et nedsĂŠtter folks immunforsvar, fĂžrer muligvis til aggressiv krĂŠft, blodpropper osv * Det var ikke meningen DNA’et skulle vĂŠre der, det skyldes produktionsmetoden * Men fordi man har forsĂžgt at eliminere DNA har man gjort problemet… Read more »

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  steen

Tak, du mĂ„ virkelig bruge meget tid pĂ„ at finde al den information. Det er nĂŠrmest ufatteligt, at ingen medier tĂžr rĂžre det, ikke engang som click bait. Alene overdĂždeligheden burde vĂŠre en tophistorie. Klassisk forargelseshistorie i BT eller EB. Akkurat som den manglende overdĂždelighed i de ikke-vaccinerede lande.Vi taler om store systemer og tal, statistik – hvor forudsigelser og tendenser stort set aldrig afviger, i hvert fald ikke uden grund. Det er jo ikke sĂ„dan, at vi ud af det blĂ„ lige pludselig oplever 10 gange flere trafikulykker eller pĂŠdofile overgreb eller whatever, fra det ene Ă„r til det… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  DavidK

Fejlagtig DNA indhold eller ej efter lemfĂŠldig oprensning. De samme injektioner fĂ„r kroppen til at producere spikeprotein, som er den gift, der er skyld i blodpropper, myo- og pericarditis osv. Jeg ved ikke, hvor mange der har lyst til sĂ„dan en cancer “kur” efter det her. Det bliver en af de mange langsigtede, utilsigtede “bivirkninger” ved det her. Mange mister al tiltro til den etablerede medicin, ogsĂ„ den, der rent faktisk har en positiv effekt. Oven pĂ„ det, vi her har vĂŠret udsat for, har jeg bedt dem stoppe alle indkaldelser til deres sĂ„kaldte “forebyggende” screeninger for dit, dat og… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x