23
sep
Seneste opdatering: 24/9-23 kl. 0007
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Can Solve the Covid Vaccine Debate in One Week with This One Simple Question

I forgĂ„rs skrev Ekstra Bladet, at “der var fuldt booket pĂ„ vaccinationsstederne,” de skrev endda “endelig et tidspunkt, hvor vi elsker antiwaxerne, for lige nu er der mange, der ikke kan komme til.” Det er ikke det man hĂžrer fra udlandet, og slet ikke for det ellers vaccinationsglade USA. (Hver voksen har igennem sit liv fĂ„et 72 vacciner, nĂ„r de tĂŠlles op til sidst.)

Kan man stole pĂ„ Ekstra Bladet? Jeg gĂžr ikke. Ikke over en dĂžrtĂŠrskel. Det ville da vĂŠre noget nyt med dette emne. Region Syddanmark trompeterer ud: “Stor interesse for at blive vaccineret.” Lad os nu lige se, nĂ„r vi skal tĂŠlle succes’en op, om ikke der bliver nogle doser til overs, vi skal forĂŠre afrikanerne, der hidtil har haft helt minimale dĂždstal.

Den konservative TV mand Wayne Root skriver en original artikel om lysten til at blive vaccineret i denne omgang i USA. “Alle kender eller har hĂžrt om nogen, der er kommet til skade eller er pludseligt dĂžd.”:

Does the media ever wonder why so few Americans want the new Covid booster shot? Or why so few Americans wanted the last booster shot? I know why.

It’s because almost everyone (who isn’t blind, deaf or really dumb) knows someone who got the Covid jab and died soon thereafter. There’s even a name for it. Look for it in the headlines. All over America people are “dying suddenly.” And almost everyone knows someone who got the Covid jab
had no health problems in their life
but now after the vaccine, they’re very sick


They’ve had a heart attack
or stroke
or blood clots
or sudden fast-moving Stage 4 cancer
or a terrible outbreak of shingles (ask Democrat US Senator Diane Feinstein about that)
or neurological diseases like Parkinson’s Disease (ask Democrat US Congresswoman Jennifer Wexman about that). Out of the blue. But always after being vaccinated.

The media won’t tell you. They’re bribed. They’re bought off

I’ve watched and studied this story closely from day one. I believe we are at a stage where society will have serious trouble functioning soon. There won’t be enough cops
or fireman
or paramedics
or nurses
or doctors
or pilots
or military
or prison guards
or employees of any kind
for society to function properly.

If you pay attention, the die-off we experienced after the Covid jab was introduced, is now accelerating at breakneck speed. The media won’t tell you. They’re bribed. They’re bought off. They’re in the bag. They took the money from Big Pharma to stay silent. They were bribed by our own government to stay quiet. They’ve been ordered by the FBI to change the news feed.

Se det hele: WAYNE ROOT: This is “SCIENCE.” I Can Solve the Covid Vaccine Debate in One Week with This One Simple Question.

4.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

(crickets)

THE SYSTEM IS FRAUDULENT, CORRUPT AND BROKEN – RICHARD VOBES
https://www.bitchute.com/video/N29XUPXepofM/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
1 year ago

TĂŠnkte prĂŠcis det samme, for det er nogle mĂŠrkeligt “halve” historier. Intetsteds kan man fĂ„ oplyst, hvor mange “bookings” disse “vaccinationssteder” (som det Ă„benbart hedder) egentlig har projekteret med. Det er ikke uvĂŠsentligt om man havde regnet med et rykind pĂ„ 10, 25 eller 250.000. MĂ„ske har regionerne over en bred kam estimeret forkert og for lavt? Det virker underligt – lugter nĂŠrmest af skandale – der er jo vacciner nok pĂ„ lager (millioner af dem), og de skal ikke genopfinde hele processen forfra, som derudover blot er samlebĂ„ndsarbejde (det krĂŠver vitterlig ikke noget dyrt, besvĂŠrligt setup at massevaccinere). Det… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  DavidK

Det hĂ„ber jeg du har ret i . Hvis folk lĂžber til for , at genoptage sprĂžjteriet med de experimentelle injektioner og det fortsatte medicinske forsĂžg – er det nĂŠsten ikke til at bĂŠre .

DavidK
DavidK
1 year ago

Om ikke andet blev Cat Girl disintegreret

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Jeg kan lĂžse folks forstĂ„elsesproblemer, hvis jeg kan fĂ„ svar pĂ„ fĂžlgende spĂžrgsmĂ„l: I senvinteren/forĂ„ret 2020, hvor en kinĂžjser faldt om pĂ„ gaden i Wuhan, og de straks forklarede at der var en ny “virus” til stede kaldet svndel-19, som de nu gik i gang med at producere en test for. Hvordan fandt de denne virus’ genetiske sekvens?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

TÊnk jer nu godt om, mens I falder om benene pÄ hinanden for at oplyse min dumme hjerne om hvad spÞrgsmÄlet spÞrger om

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det er standard genomsekventiering. Prop et sample ind i en maskine, og efter max et par dage har du et svar der kan mappes op imod vĂŠldige databaser. Intet trylleri der. I Danmark trĂŠner studerende ved at gĂ„ ud og hente en flaske vand i en sĂž, sekventiere hvad der nu er at sekventiere, og pĂ„ den mĂ„de kan de se hvilke dyrearter sĂžen gemmer. Man gĂžr det rutinemĂŠssigt i Danmark, hvis man er i tvivl om hvilken stamme en svĂŠrt ramt patients influenza hidrĂžrer. Det er vist sĂ„dan man hvert Ă„r “gĂŠtter” hvilken stamme der vil vĂŠre fremherskende i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

Hvor kom prĂžverne fra?

SÄ vidt jeg har forstÄet er covid-19 ikke influenza

https://oeps.wv.gov/flu/Pages/flu_A_variants.aspx

,,.” A novel influenza A virus is one that has caused human infection, but is different from current seasonal human influenza

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

PrÞverne kom fra de smittede. Jo, COVID-19 er fuldkommen normal influenza. Du kan endda google hele genomet og alle varianter. Normalt har man computerprogrammer til at afgÞre hurtigt, om det er den ene eller den anden virus. Jeg har selv lavet sÄdan et system, det er muligvis i brug den dag i dag, pÄ Skejby. SÄdan et system der kan gÄ ind og se en forelÞbig vurdering af en sekventiering. SÄ jeg ved faktisk en lille smule om det.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

Jeg kan godt hĂžre du ved noget om det, og jeg kender godt Google (som er et propagandavĂŠrktĂžj for staten, skabt under organisationen CIA, men hvordan vĂŠlger man de smittede nĂ„r man ikke har genomet? Man vĂŠlger genomet, kan jeg allerede afslĂžre og man kan vĂŠlge et hvilket som helst, da man jo nu skal til at afgĂžre om det er dette genom, som har forĂ„rsaget sygdommen. Ved at vise at raske mennesker pĂ„fĂžrt det sĂ„kaldte “virusmateriale”, som man ikke kan producere i en retssag ogsĂ„ straks fĂ„r sygdommen ved denne testning. Kan du linke mig en sĂ„dan test?

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Du er uden for pĂŠdagogisk rĂŠkkevidde.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

Det er ikke et argument for noget. Vi er jo endda enige. Du gÊtter et genom, det er jo ikke at vide at det er sygdomsfremkaldende overhovedet. Virologien postulerer en masse den intet ved noget om, men som den gÊtter pÄ er rigtigt. Det er ikke videnskab, bare bs og spild af tid

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

DR STEFAN LANKA’S LATEST CONTROL EXPERIMENTS ON THE CYTOPATHIC EFFECT REFUTE VIRUSES
https://www.bitchute.com/video/cRT95DpkQece/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

NĂ„h ja, du kaldte det at gĂŠtte, men det er jo det samme som det jeg kalder at vĂŠlge

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Nej. Det er bestemt ikke at “vĂŠlge”. De findes disse databaser, jeg har selv siddet med dem. De er ret store, et genom kan vĂŠre pĂ„ flere gigabytes, men vi taler om nogle af de allersimpleste organismer overhovedet, vira. Man gĂŠtter ikke, det var sĂ„ et forkert ordvalg. NĂ„r man udrĂ„ber en ny “variant” skyldes det ikke suspekt alarmisme, men fordi man kan se at nu er den sĂ„ forskellig fra en tidligere grundform, og ĂŠndret sig pĂ„ nogle bestemte markĂžrer, sĂ„ man ved at den f.eks vil smitte pĂ„ en anden mĂ„de, eller give et vĂŠrre sygdomsforlĂžb. Det sker… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

DR. MARK BAILEY AND DR. ANDREW KAUFMAN – THE END OF GERM THEORY – GEMMA O’DOHERTY
https://www.bitchute.com/video/xvGHDzFLYgUM/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

Du skriver: Jeg har ikke haft corona, tror jeg. Al sygdom er karakteriseret ved sine symptomer – alt andet er pseudo-videnskab

Et patogen har ikke en flygtig struktur, nu bliver det en statistisk funktion af ting man fÞrst mÄ teste sig til for at bekrÊfte at de er virkelige og ikke bare postulater

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

NĂ„r jeg lĂŠser dette abstrakt, sĂ„ fĂ„r jeg et hĂžne og ĂŠg problem Abstract Novel coronavirus (SARS-CoV-2) is found to cause a large outbreak started from Wuhan since December 2019 in China and SARS-CoV-2 infections have been reported with epidemiological linkage to China in 25 countries until now. We isolated SARS-CoV-2 from the oropharyngeal sample obtained from the patient with the first laboratory-confirmed SARS-CoV-2 infection in Korea. Cytopathic effects of SARS-CoV-2 in the Vero cell cultures were confluent 3 days after the first blind passage of the sample. Coronavirus was confirmed with spherical particle having a fringe reminiscent of crown… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Fordi man allerede har den! Uden at vide det, er et forsigtigt gĂŠt, at man har mĂ„ske allerede 500.000 varianter af SARS sekventieret, sĂ„ det er ingen sag at finde ud af, at dette er en variant af netop SARS, som stĂ„r for “Severe Acute Respiratory Syndrome” og pĂ„hĂŠfter “COronaVirus Disease”, som egentlig blot er en undervariant af SARS, og viola, du har SARS-COVID-19. Du mĂ„ virkelig tro pĂ„ mig, nĂ„r jeg pĂ„stĂ„r, at det er helt ukontroversielt og noget som studerende kan finde ud af. At nogle ikke kan levere prĂžver til en retssag virker til at vĂŠre en… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

Jeg har lidt travlt, men jeg er glad for vores samtale og jeg vil vende tilbage til dit indlÊg nÄr jeg har tid

THE EVIDENCE OF FRAUDULENT SCIENCE WE GAVE TO IRISH APPEAL COURT WHICH THEY IGNORED
https://www.bitchute.com/video/3v6n1z9KozHt/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

For lige at stille helt skarpt. SÄ vidt jeg forstÄr sÄ er der 100.000 vis af forskellige proteinkÊder, DNA og RNA stykker etc etc som er den suppe vi kalder exosomer, hvorfra vi pÄstÄr at hitte de sÄkaldte vira, men for at vi skal vide at der er en pandemi, sÄ skal vi have prÞver fra et stor del af populationen for at vide hvilke der er i omlÞb hele tiden, da de postuleres at mutere til noget andet konstant, sÄ hvordan vÊlger vi den fÞrste prÞve, hvis vi ikke ved hvad vi leder efter?

DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det er noget helt andet. Vi ved at WHO ĂŠndrede definitionen af pandemi under forlĂžbet, sĂ„ det er elastik. Og ikke enig, for at der skal vĂŠre en epidemi, eller pandemi, sĂ„ skal folk fĂžrst og fremmest vĂŠre syge. Med “din” (og snart WHO’s) version, sĂ„ kan der vĂŠre pandemi konstant, for der er altid – som i ALTID – mange slags snask der florerer pĂ„ lokalt og pĂ„ verdensplan. Hvis du tester toiletterne / kloakkerne vil der vĂŠre pandemi 100% af tiden. Man kan sige, ifĂžlge den tankegang, at vi befinder os i en uendelig pandemitilstand, og sĂ„ skal… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

NON-EXISTENCE OF “VIRUSES” ON ALEX JONES!
https://www.bitchute.com/video/8wvPWCmCaOTP/

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  DavidK

David, det du ikke forstĂ„r er at hele beviskĂŠden, ligesom i psykiatri, ikke eksisterer. Det er altsammen vanetĂŠnkning, autoritetstro, manglende dybere forstĂ„else – blot statistiske postulater og kun postulater uden evidens. Du er nĂždt til at starte med Koch’s postulater, ikke sandt?

Last edited 1 year ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
1 year ago
Reply to  steen

xo

Last edited 1 year ago by DavidK
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Det hele bliver lettere at forstÄ, hvis man forholder sig til at det hele er fiktion. De tal er intet vÊrd af hundredevis af grunde

Jones
Jones
1 year ago
Reply to  steen

Ja, men det virker som om at Davidk har lidt indblik. PrĂžver vel bare at forklare der er en hĂžjere agenda. Kun politik đŸ€‘

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x