1
okt
Seneste opdatering: 3/10-23 kl. 1210
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af pladsgrunde lægger jeg den her, den er på over fem timer og foregår på engelsk. Jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie i Jylland, så jeg har ikke fået det hørt endsige tidsmarkeret, hvor de enkelte talere befinder sig.  Blandt andre medvirker Sasha Latypova, Pierre Kory og Andrew Bridgen.

Stoltenberg: Krigen kunne have været undgået

Af Lars Hedegaard

Under et møde i Det Europæiske Parlament den 7. september fortalte NATO’s generalsekretær, Jens Stoltenberg, at Ukraine-krigen kunne have været undgået.

Ifølge Stoltenberg sendte Putin i efteråret 2021 et traktatforlag, som han ville have NATO til at underskrive. Det gik ud på, at NATO skulle love ikke at udvide yderligere mod øst. ”Det var, hvad han sendte os. Og det var forudsætningen for, at han ikke ville invadere Ukraine. Selvfølgelig skrev vi ikke under på det.”

”Putin gik i krig for at forhindre NATO, mere NATO tæt på hans grænser. Han fik præcis det modsatte”, sagde Stoltenberg og pegede på Finlands indlemmelse i alliancen.

Det kan ikke være kommet bag på NATO og det amerikanske krigsparti, at Putin ville reagere hårdt, hvis alliancen rykkede tættere på den russiske grænse. De vidste, hvad der ville ske, hvis de ikke lavede en aftale med ham. Realpolitisk betyder det, at NATO’s ledende magter prioriterede en udvidelse af alliancen over hensynet til freden.

Hvis man vil være moralist, kan man anføre, at NATO var i sin gode ret til at handle, som alliancen gjorde. Man kan med moralen på sin side argumentere for, at Rusland ikke skal bestemme, hvem der skal være medlem af alliancen. Man kan tilmed hævde, at krigen har været en god løsning for ukrainerne.

Gud ved, hvad USA/NATO ville gøre, hvis Kina stationerede tropper i Mexico, på Cuba eller i Canada – naturligvis med de pågældende landes accept. De må vel have samme ret til at melde sig ind i det kinesiske imperium, som Ukraine har til at tilslutte sig NATO?

I Vesten synes der at være almindelig enighed om, at Rusland er Ondskabens Rige, at russerne er blodtørstige barbarer, og at krigen derfor er at foretrække for et kompromis med manden i Kreml. Realpolitik er således overtrumfet af hellig ildhu.

Få overvejer, hvordan det vil ende, men hvorfor spekulere på det midt i blodrusen?

Se Snaphanen 23.6: “Ikke en tomme”

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Føderalisteliten lever jo for/af at forhandle “store ting”.
Dèt med løbende at forbedre vores hverdag, efterhånden som virkeligheden ændre samfundet, er jo slet ikke nok for Føderationens Megalomane Højelite.

"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
1 year ago
Reply to  Anders Bo

“Selvfølgelig skrev vi ikke under på det”. Selvom man
vidste at prisen ville blive krig og hundredtusinder af
ødelagte menneskeskæbner. Nogle menneskers kynisme
er uendelig. Hos Hodja og Gravitas er der videoer om
krigens årsager.

"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
1 year ago
Reply to  Anders Bo

PS: Det er noget sludder og vrøvl at hævde at krigen
har været en god løsning for ukrainerne, og at man
som moralist kan forsvare at man ikke undgik krigen,
når man blot kunne have indgået en aftale. Det er
et svigt så stort at man mangler ord.

"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
"Kanonerne i august 1914" viser elitens idioti
1 year ago
Reply to  Anders Bo

PS-PS: Sådan startede man krigen i Ukraine.

Jeffrey Sachs forklarer det under rubrikken:

“Why do the russians support the war”.

En af to videoer om krigen, som USA og
England måske vil udvide og optrappe i
nær fremtid. Det kan ende med 3. verdenskrig.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

I dag kan man også være nabo til en stormagt, selv om man geografisk ligger langt væk. Danmark ligger langt væk fra USA og alligevel logrer de danske køterpolitikere kvikt med halen på kommando fra en senil imbecil præsident i USA.
USA er ved at beslaglægge og omdirigere det danske nationalbudget til at finansiere det amerikanske NATOimperiums udvidelse med Nazistaten Ukraine – og 27 forsøgsmodeller af kampfly, 85 kampvogne og en masse andre mordvåben skal betales pronto af danske skatteslaver, for at redde en zombiepræsidents sure fjæs.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Skyerne samler sig over Ukraine. Krigen trækker i fodslæbende langdrag. Den er ved at blive hverdagskost. Og den koster så svimlende gigantiske summer for EU’s skatteslaver, at det for længst kan mærkes i de NATO besatte lande, der støtter de bedøvende ligeglade ukraineres tovtrækning med storebror, som har den fede ende af tovet. Desto pinligere var den demonstrative opbakning fra EU’s kreds af udenrigsministre, der mandag for første gang spillede op med et hundedyrt drikke- og ædegilde; tænkt som en skræmmende demo mod den overalt sejrende fjende af NATO’s imperialisme. Stik nazisterne i Kiev 1 million dollars hver og en… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Officielle tal fra Canada: 74 procent af de tre gange injicerede i Canada har nu skader på immunforsvaret kaldet ” VAIDS”:

https://newsaddicts.com/74-triple-vaxxed-canadians-have-vaids-government-data-shows/

Last edited 1 year ago by Margrethe
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x