7
okt
Seneste opdatering: 9/10-23 kl. 2012
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er sørgeligt at høre på Stoltenberg”

“De europæiske politikere der har været med på denne krig, må fjernes når den er ovre,” siger Jakobsen. Det er meget passende at lade kritikken af den mangeårige Nato-modstander Stoltenberg være norsk. Noget tyder på, at en endelig russisk offensiv mod Ukraine er under opsejling her inden vinter. Store troppemængder samler sig og jernbanespor lægges.

En god analyse, du ikke kan høre i MSM. Jeg lærte forleden ordet ‘kakistokrati’, et ord der ligger godt på tungen sammen med “Washington, Bruxelles og Christiansborg.” Jeg håber, I kan forstå Alf R Jakobsen, der taler sin dialekt fra Hammerfest langt nord for Polarcirklen.

Desinformation om Nobelprisen der er milliarder af dollars værd for Pfizer

Vi hører nogle lodrette løgne i anledning af Nobelprisen til “mRNA-opfinderne.” Blandt andet siger MSM, at “vaccinerne har reddet millioner af menneskeliv.” Det er ganske mærkeligt, når det er videnskabeligt dokumenteret, at de ikke virker, ikke forhindrer videresmitte af en iøvrigt ufarlig virus, invaliderer og dræber folk og har skaffet alle vaccinerede lande over to års overdødelighed. Selvom MSM har fortiet dette, er det ikke desto mindre sandheden.

Men det viser, at de ansvarlige for vaccinerne vil gå til yderligheder for at skjule sandheden om dem. De kommer ikke til at tilstå sandheden af lutter samvittighedskvaler. De kommende der skal dø, vil  “også dø af Covid-19 virus” vil det hedde sig. Lars Bern, der har en passende naturvidenskabelig baggrund for at bedømme det, kalder det han hører fra mainstreammedierne for “desinformation.” Hør de første 26 minutter.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

For at finde en sørgeligere person, end Jens Stoltenberg, må man vende sig mod USA, hvor man finder personager, som Antony Blinken og tusindvis af gemene forbrydere. De samme forbrydere findes om end i mindre mængder i Kina, Rusland og Europa. Og selv om Stoltenberg kalder sig europæer, er han altså en fejekost for -north of Richmond

knut erik fønstelien
knut erik fønstelien
1 year ago
Reply to  steen

Spør deg selv hvor mange mindreårige jenter han har misbrukt mens det ble tatt opp på video, for at han skal slege seg slik. Og hvor mange millioner dollar han får som takk for at han solgte seg …

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har ikke i sig selv noget imod at hjælpe ukrainere, eller hvad de nu er, som flygter fra det mareridt. Men de skál hjem igen. Når man hører om den ufattelig ondskabsfulde mafiakultur, der hærger det land, skulle det være meget mærkeligt om ikke samme blevet sneget med ind i Danmark. Som sicilianerne tog den italienske mafia med til USA. Vi har så rigeligt i at få den muslimske mafiakultur verfet ud af landet igen. Når det er sagt, så glemmer jeg ikke, da vi skulle modtage “ukrainske” flygtninge her i kommunen. Af en insider fik jeg fortalt, at… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Selvfølgelig vil de ikke hjem igen. Hvem ville det, hvis valget står mellem et bombekrater og en moderne lejlighed med boligsikring, børnepenge, og “gratis” alt det andet. Som en russer engang sagde, ” I danskere værdsætter slet ikke, hvor heldige I er”. Jeg vil så skifte heldige ud med dygtige, men det er en anden historie.

Nej de vil, som alle de andre, ikke hjem igen af mange grunde. Derfor er vi nødt til at have samme holdning til dem, som de tyske flygtninge i slutningen af WW2.

H.P.
H.P.
1 year ago
Reply to  Margrethe

Problemet er bare at “vi “har været med til at smadre deres land. Prøv at vende billedet om. Hvis en fremmed magt bombede Danmark til en rygende ruindynge og danskerne af samme grund flygtede til nærliggende lande, ville det så være rimeligt at den samme fremmede magt når der ikke var mere at ødelægge tvang os til at vende tilbage? Næhh, vi skulle tvinge alle de onde magthavere incl. stort det hele det danske folketing til ukraine så de kunne genopbygge hvad de havde ødelagt.

knut erik fønstelien
knut erik fønstelien
1 year ago
Reply to  H.P.

De selv har tigget og grått om våpen for å gå til krig mot Russland i nesten ti år. Vi har bare gitt dem det de ba om, vi har NULL ansvar. Plasser i så fall det ansvaret hos de som faktisk har deltatt i å bevilge penger og våpen, og krev at de tar dem inn på enge eiendommer for egen kostnad. og de IKKE slipper ut i vårt samfunn. Vest-Ukrainere (som utgjør brorparten av flyktningene, og der er det IKKE krig, IKKE bombekratere) har en så lav terskel for vold, at det er bare et spørmsål om tid… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  H.P.

Vores små danskere og børnebørn i børnehavealderen har ikke del og lod i det her, men kommer til at betale prisen for en monokulturel nationalstat i total opløsning, inklusiv alle de fordele, der var ved samme. Det skal ødelægges på grund af de uendelige mange krige, drevet af præcis de samme motiver, om så landet var Ukraine, Irak, Libyen, Somalia terrorstøtten i Syrien og hvor USAs slimede pengeinteresser ellers har hærget og vil hærge i det uendelige med lige så uendelige flygtningestrømme til følge. Uendelige flygtningestrømme, du så mener vi er forpligtet til at indlogere med deres efterkommere til evig… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
H.P.
H.P.
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du tager helt fejl. Jeg har selv barn og barnebarn. Jeg mener at det er en katastrofe at vi har lukket alle disse aldeles kulturfremmede ind i Danmark i de sidste 40 år. Men russere er ikke kulturfremmede tværtimod, de har en sund folkesjæl og , som vi ser, viljen og evnen til at kæmpe for at forsvare og bevare vores kristne arv .Hvis feks. sindsforvirrede lbtgihgl+ mennesker prøver at holde en pride march i Rusland behøver politiet ikke at gøre noget. der går mindre end 5 min. så har civile russere løst problemet og regnbuefolket tør fremover end ikke… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Nato’s lakajer (Løkke, Stoltenberg, Skinken) taler sjældent om de familiebånd, som Nato’s klamme had mod alting russisk forårsager brudt; for derved at skabe familietragedier, som USA’s snuskede oligarker lukrerer på.

Forholdet ukrainer-russer svarer i mangt og meget til forholdet grønlænder-dansker.
Så mange ukrainere er børn af blandede ægteskaber, eller er selv gift med ‘modparten’. Det må være svært efterhånden at finde ‘ægte’ ukrainere, præcis ligesom det er svært at finde ‘ægte’ grønlændere. De fleste ukrainere taler flydende russisk, ligesom de fleste grønlændere taler dansk. Mange ukrainere har højere russisk uddannelse, ligesom mange grønlændere har dansk uddannelse.

H.P.
H.P.
1 year ago

Som jeg har sagt lige fra starten på dette vanvid, langt hovedparten af danskerne og det gælder formentlig også resten af den vestlige verdens befolkning, har INTET kendskab til forholdene i ukraine hverken historisk eller nutidigt. Derfor har de været nemme at fylde med løgn. Det er massivt op ad bakke i stiv modvind at prøve at oplyse om at feks. Kiev var Ruslands første hovedstad og Krim har været Russisk siden 1774. Inden Russerne indledte deres specielle militæroperation for at redde russere fra et igangværende folkedrab ønskede 25 % af indbyggerne i ukraine at forlade landet fordi det var/er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  H.P.

Hvad som i realiteten er en borgerkrig, blev af fuppræsidenten i United Bluff shanghajet med 2 formål.
1) At føre proxykrig mod Rusland for at smadre landet og stjæle dets ressourcer.
2) At sprede et tågeslør over Bidens kriminelle gerninger i Ukraine.
Zelensky har sandsynligvis fundet så meget snavs på Biden, at USA flytter ham over fra præsidentposten til et job som observatør af stive svenske gardiner – hvis Zelensky lukker op for posen med Bidens snavsede undertøj.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

WAR IS A RACKET by Maj. Gen. Smedley D. Butler

https://www.youtube.com/watch?v=26O-2SVcrw0

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Naturligvis skummer bankerne også fløden på krigen. Djævelen ligger blot i detaljen, så det ville være en øjenåbner, hvis måske Seymour Hersh kunne lykkes med sin journalistik her.
1) Hvordan finansieres Bindegale Bidens proxykrig?
2) Får Ukraine alle gysserne på klods, med forventet eftergivelse?
3) Stiger USA´s våbenfabrikkers profit i takt med krigen, med hvor meget?
4) Hvor meget af krigens udgifter er danske skatteslaver tvunget til at betale?
Og mange andre interessante spørgsmål.

Ole Gerstrøm
Ole Gerstrøm
1 year ago

Tak Steen, her en slåfejl: kke forhindrer videresmitte af en iøvrigt ufarlig virus, invaliderer og dræber folk og har skaffet alle vaccinerede lande over tå års overdødelighed.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Aldeles Off Topic, men lidt eller noget undrtholdende
https://www.bitchute.com/video/DlDWZwCxapbh/

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Husk på at hvis en svensker siger syr, betyder det luft. Jævnfør ilt-syrgas

ino
ino
1 year ago
Reply to  Nielsen

Det er ikke så enkelt: “syre” betyder ilt, “syra” betyder syre plus en helt masse andet (plante, vækst, narkotika med mere).
Fanden havde Ørsted, han skulle have fastholdt “oxygen” i stedet. Lige præcis syra/syre har forårsaget talrige fejloversættelser.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Og i Sverige er en ‘bøg’ ikke et træ, som på svensk hedder et ‘träd’.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x