4
nov
Seneste opdatering: 4/11-23 kl. 1106
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. William Makis har fĂ„et dĂždstrusler for at oplyse for eksempel dette om vaccinerne. “De er antagelig det mest giftige produkt, der nogensinde er bragt pĂ„ markedet. Den arbejdende befolkning er stort set blevet forgiftet gennem deres arbejdsgiveres pĂ„bud. I USA er i 2022 26 mio. skadede, 1.36 mio er invaliderede og 300.000 er dĂžde. Én ud af hver tusind dĂžr.  SkĂžnnede omkostninger 147 mia. dollars. Og det er kun for Ă©t Ă„r.”

Rasmussen reports: 24% Say Someone They Know Died From COVID-19 Vaccine

Nearly a quarter of Americans believe someone they know died from COVID-19 vaccine side effects, and even more say they might be willing to become plaintiffs in a class-action lawsuit against vaccine makers.

The latest Rasmussen Reports national telephone and online survey finds that 24% of American Adults say they know someone personally who died from side effects of the COVID-19 vaccine. Sixty-nine percent (69%) don’t know anyone who died from being vaccinated against the virus. (To see survey question wording, click here.)

Forty-two percent (42%) say that, if there was a major class-action lawsuit against pharmaceutical companies for vaccine side effects, they would be likely to join the lawsuit, including 24% who say it’s Very Likely they’d join such a lawsuit. Forty-seven percent (47%) aren’t likely to join a class-action lawsuit against vaccine makers, including 25% who say it’s Not At All Likely. Another 11% are not sure. Lés videre.Killer Jab? 24% Say Someone They Know Died From COVID-19 Vaccine – Rasmussen Reports

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H.P.
H.P.
11 months ago

Som tidligere oplyst arbejder jeg som graver. Antallet af bisĂŠttelser/begravelser er stukket helt af. Vi er nu oppe pĂ„ 23 i Ă„r, der er stadig knap 2 mdr. tilbage af Ă„ret. Min chef der har vĂŠret der i mere end 30 Ă„r har aldrig oplevet noget lignende. I denne uge talte jeg med en bedemand, jeg citerer vedkommende : nu dĂžr der rigtig mange ogsĂ„ i aldersklasser vi ikke plejer at se og de dĂžr allesammen af krĂŠft. Vedkommendes private teori var at det var fordi danmark under covid ned lukningerne ikke havde ivĂŠrksat krĂŠftbehandling i samme omfang som normalt.… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  H.P.

Det er en meget vigtig oplysning, du kommer med. Jeg har efterhÄnden samme skepsis til officiel statistik fra DS, som borgerne i Østtyskland mÄtte have til deres. For eksempel hÞrer man, at i det ellers statistikbesatte DDR forsvandt tallene for selvmord helt stille ud af de officielle talkolonner.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  H.P.

Tak for info . Det er meget vigtigt det du kommer med . En prĂŠst – her pĂ„ Snaphanen , der aldrig vendte tilbage fortalte , at hun aldrig havde begravet sĂ„ mange uden en dĂždsĂ„rsag . Jeg kom til at tĂŠnke pĂ„ det igen , i min ca 10-11 , hvor oplĂŠgsholderen fortĂŠller om en 31 Ă„rige NZ. Sygeplejerske der dĂžde fĂ„ dage efter 4. sprĂžjte . Ved obduktionen hed det sig , at ” we don’t know what killed her ..”. Dvs hun fik ingen dĂždsĂ„rsag . Er det sĂ„dan det finder sted idag rundt omkring pĂ„ landets… Read more »

Manden, som ikke tier
Manden, som ikke tier
11 months ago
Reply to  H.P.

Tak for at bringe uvurderlige oplysninger direkte fra en person, som har med helt essentielle ting at gÞre. Dine oplysninger kan ikke bortforklares da du arbejder direkte med det. Jeg kan sÄ tilfÞje at jeg selv arbejder med rÄdgivning, som fra tid til anden krÊver kontakt med Skifteretten. Jeg har i mine mere end 25 Är i branchen aldrig oplevet sÄ lange ventetider.

Lennie
Lennie
11 months ago
Reply to  H.P.

Hvor stor er byen/sognet?

Anders
Anders
11 months ago

Ingen tvivl om at vi regeres af samvittighedslĂžse psykopater, for hvem borgerne blot er laboratorierotter.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Anders

Censored from EU (Brug TOR)
WHO TREATY IMMINENT THREAT TO AUSTRALIANS

https://www.bitchute.com/video/32g1u07Wi1Dz/

Oslo/Norge
Oslo/Norge
11 months ago

«Én ud af hver tusind dĂžr.»

Nemlig, dette er samme andel som oppgis for mortaliteten til normal influensa, en andel som da er kraftig konsentrert i de hĂžyere Ă„rskull/generasjoner.

Det er 3 valg fra mitt voksne liv som jeg nÄ er sjeleglad for: at jeg sluttet Ä rÞyke, at jeg begynte Ä trene regelmessig og at jeg avstod fra denne injeksjonen da Oslo kommune sÄ gjerne ville gi meg den sensommeren 2021.

De gamle partier er alle ligeglade med danskerne
De gamle partier er alle ligeglade med danskerne
11 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Kun een ud af tusinde Pfizer “vaccinerede”? Kan det
gÞre det? Ud fra mange videoer pÄ nettet fÄr man nemt
det indtryk at det drejer sig om betydeligt flere. Se f.eks.
dĂždstallene for canadiske lĂŠger. De er skyhĂžje. Over
300 canadiske lĂŠger og sygeplejersker er dĂžde kort
tid efter stik. Har nogen her set nÊrmere pÄ hvor tit
bĂžrn og unge sportsfolk er blevet ramt af hjertestop
eller unormale krĂŠftformer?

Margrethe
Margrethe
11 months ago

SpeciallÊge Jeanne A. Rungby har skrevet et Äbent brev til sophie lÞhde, se nedenstÄende link. Inde pÄ twitter har kirsten givet Jeanne et svar, som jeg har sakset og vedhÊftet. BehÞver ingen kommentarer, da det siger alt om, hvad vi lader os styre af:

https://www.dropbox.com/scl/fi/nx9mllcmnatan5yykch9y/brev-til-sophie.pdf?rlkey=emvhi6a4bx6dnweprfnxr3lsp&dl=0

Kirsten Norman Andersens reaktion pÄ Äbent brev.JPG
Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Margrethe

Tak for link.Jeg har lĂŠst det igennem nu . Ikke grundigt – men lĂŠst alle 12 sider. Du har ret . De kan ikke -“ikke vide det”. Fundet af SV40 , giver jo en ide om hvorfra turbo-canceren kunne komme. Et sted at starte et forsĂžg at finde en forklaring og forstĂ„. Desuden alt det andet der giver tydelige sammenhĂŠnge med c-vaccinerne og vaccineskadethed. Der er en meget stĂŠrk vilje tilstede for ikke, at indrĂžmme eller sige det hĂžjt. At, der er sket en katastrofe / en fejl er hĂŠndt. Men ballonen mĂ„ vel briste ?. Det kanjo ikke skubbes… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Dragen

Jeg lÊser, det hun skriver, som en frÊkhed uden sidestykke. At Kirsten Normann selv er smÄt begavet fratager hende ikke for ansvar. De har haft sÄ mange muligheder, og nu endnu en, for at krybe til korset, men fortsÊtter som om intet var hÊndt. Ansvarets mÞllesten vejer tungere og tungere om halsen pÄ dem. Der skal ingen nÄde vises, nÄr straffen skal falde.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Margrethe

jeg er helt enig. ansvaret er det samme om du er dum eller ej . det er jo heller ikke en undskyldning nÄr man afliver folk , at det kun er de dumme der aflives. eller de der kunne have gjort research selv. retten til livet og ansvarlig lÊgelig behandling gÊlder for dumme sÄvel som alle andre. ansvarsfulde stillingers forpligtigelser gÊlder for dumme sÄvel som for alle andre i de ansvars-tunge stillinger.

Manden, som ikke tier
Manden, som ikke tier
11 months ago

Der burde dĂž langt fĂŠrre nu da covid jo mĂ„ have taget de svage, ĂŠldre og syge inden vaccinen kom som den store redning. Regeringen og myndighederne har et forklaringsproblem. Lad os antage at de korrekt udnĂŠvne covid som en alvorlig sygdom for de ovennĂŠvnte grupper og sidenhen endda ogsĂ„ for unge raske. SĂ„ mĂ„ covid alt andet lige have ryddet godt op i rĂŠkkerne af de svagelige og omvendt efter vaccinens indfĂžrelse at have reddet mange af dem som ikke var sĂ„ svage at de rĂžg i den fĂžrste bĂžlge af covid. Resultatet skulle derfor nu vĂŠre en betydelig… Read more »

Last edited 11 months ago by Manden, som ikke tier
Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Atypisk…
Det var folk mellem 20 og 40 Ă„r der blev ramt.
Dem der var under 20 Ă„r, havde deres immunforsvar, og dem over 40 Ă„r havde “hilst” pĂ„ Den Sibiriske Influenza i 1880…

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

SAFE AND EFFECTIVE. 200 CONVULSIONS, BROKEN COLLAR BONE, PUDDLES OF BLOOD.
https://www.bitchute.com/video/4yNVycW9FNzd/

ino
ino
11 months ago
H.P.
H.P.
11 months ago
Reply to  ino

Interessant. Tak for linket.
Som jeg sagde til bedemanden skulle man jo forvente at efter en alvorlig epidemi/pandemi som jo tynder ud i flokken, dvs. tager de svage og skrĂžbelige, ville der i den efterfĂžlgende tid vĂŠre et faldende dĂždstal. Man begyndte at vaccinere lige omkring Ă„rsskiftet 2020/2021 og den samlede stigning i 21og 22 er mere end 3600.
Det bliver spĂŠndende at se tallet for 2023.

Last edited 11 months ago by H.P.
Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Landbrugets og fĂždevareindustriens giftigt ‘dekorerede’ produkter bridrager ogsĂ„ til tidlig dĂžd og elendig livsstil. Men hvor meget? Det snakker ingen om.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
11 months ago

Det giftiga livsmedel bidrar med handlar om s k “processad livsmedel”, bl a konstgjorda fetter.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Spis nordiske madvarer og dĂž ung:
Det er med liv og helbred som indsats man spiser ‘fĂŠrdigretter’ og ‘forarbejdet’ fĂžde i Danmark. De fleste ‘kyllinger’ blev aldrig slagtet, de blev stresset ihjel. Hakket kĂžd fyldes med kemikalier og mel. KĂždstykker og pĂ„lĂŠg er gamle madrester ‘limet’ sammen med kĂždlim. PĂžlser er fyldt med gammelt benmel og knoglestumper. Det meste ‘friske’ kĂžd har fĂ„et fornyet udkĂžbsdatoen op til flere gange. Koteletter fyldt med sener kan bruges som skosĂ„ler. ‘Frisk’ brĂžd bliver grĂžnfarvet efter fĂ„ dage. I Sverige foregĂ„r det samme madsvineri, mĂ„ske endda endnu vĂŠrre.

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Lidt selvfed har man vel lov at vĂŠre et svagt Ăžjeblik:

upÄvirkelige non jabbed.JPG
Lennie
Lennie
11 months ago

I en lille by pÄ ca 3000 indbyggere i Vesthimmerland har der vÊret 63 begravelser i Är. Muligvis inkluderet november og december 2022. Hvad sÄ med dem, som ikke er blevet begravet: hvor mange er der? Jeg tÊnker pÄ kremering, fx, for det er ikke alle, der vil lÊgges pÄ en kirkegÄrd.
Det er et usĂŠdvanligt hĂžjt tal, og jeg fik tallet i mandags af en ansat ved kirken.

Last edited 11 months ago by Lennie
26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x